FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 26 feb 2014, 13:06

PL-BIH-1@
Fulas temu, bezveze, ovo je tema FKSARAJEVO, popusti nas Boga ti sa svojim glupostima
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 feb 2014, 13:14

lucif3R666 je napisao/la:ma ko gleda sto nas 15-tak ovdje dize euforiju ? imamo pravo da dizemo ! a vazno je da su igraci na zemlji ! kad je trening ?? da odem da vidim hocel tamara bilbija biti negdje u blizini 8-)
samo ti , i niko vise TAMARAAAAAA i niko vise samo tiiiiiiii :mrgreen: :mrgreen:

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 26 feb 2014, 13:36

rammstein je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:ma ko gleda sto nas 15-tak ovdje dize euforiju ? imamo pravo da dizemo ! a vazno je da su igraci na zemlji ! kad je trening ?? da odem da vidim hocel tamara bilbija biti negdje u blizini 8-)
ufff k'o avion je, bila je na Otoci protiv OlimpiCa ovu zadnju tekmu
M.Delac 2

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 26 feb 2014, 13:37

to volim da cujem 8-)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 26 feb 2014, 14:14

PL BiH -1 je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Čestitam navijacima njanjajeva na osvojenoj duploj kruni(ovako unaprijed jer nema razloga ovo pratiti jer zna se da uzimate sve ove sezone)... :D
Joj u subotu valjda Celik nece primiti peticu jer bi se mogli uplasiti svi timovi sa kojima cete igrati do kraja :(
Hvala prijatelju sa govornom manom! To volim, iskrene cestitke, a ne ovi sto dođu lafo cestitat! :lol:
Tvoja najdraza pijesma je Saraaaaajeeeevoooo grade moj :lol:
Treba vam vize uvesti :lol:

Do jucer ste pjevali Tuzla, Doboj, Kalesija blizu :lol:
PL BiH reko ti Omanic da odes do njeg ima nekih farmerki iz sandzaka donio pozz
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 26 feb 2014, 14:29

rammstein je napisao/la:sta to fali doboju, tuzli i kalesiji? jesi ti to nesto pametniji od ljudi iz tih radova? meni je PONOS kada vidim navijaca iz drugog grada koji prati i voli ovaj klub, SARAJEVO!
a ti s tim ponasanjem i predstavljanjem da si sarajlija samo nas SRAMOTIS smatrajuci da si bolji od njih zbog mjesta rođenja... dno dna
Ma neka ga :D Sam sebi skace u stomak vjeruj mi. ;) Masu puta smo docekani kao gospoda od strane momaka iz Sarajeva. Niko nikad, al nikad nije ni spomenuo nesto u bilo kakvom negativnom kontekstu, stavise...

@PLBiH
FK Sarajevo ima i uvijek ce imati navijace sirom BiH, jos mnogo generacija, sviđalo se to tebi ili ne!
A ti se jedi u toj svojoj iskompleksiranoj glavi.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 feb 2014, 15:23

Za Sarajevo navijaju širom BH i cijelog svijeta kao i za ostale timove. Ima nas u Americi ,Australiji Europi a vi se svađate oko BH ccccccc. I treba da nam bude na ponos što ljudi navijaju za Sarajevo,kad vidim onaj trans HZ Bosanska Krupa srce mi kao Trebević,znam za ove iz Maglaja,Žepća neke iz Sandžaka a Boga mi ima nas i u Makedoniji i to rođeni Makedonac on mi je dao sve info za Velkoskog a odnedavno je i član našeg kluba hehehehe.Hvala dragom Bogu pa nas ima svugdje i dao Bog da nas ima i na Aljasci a kamoli u Zenici Tuzli ili Mostaru.Naravno to isto želim i svim ostalim klubovima da ih što više svijeta voli ma gdje god se nalazili. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 feb 2014, 15:27

Kako ste mi hordasi sta ima kod vas? :D
04.10.2009 !!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 feb 2014, 18:21

TEMA JE FK SARAJEVO držite se te teme..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 feb 2014, 18:23

Radi cega brises sve ovo?

Dodje par zeljovaca i prosipa se o neznanju elementarnih stvari o fudbalu, podijelim im dokaze i samare i ti to brises?
Sta, stid te sto navijaci zelje nemaju pojma o fudbalskoj istoriji? :?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 feb 2014, 18:28

pisac je napisao/la:Radi cega brises sve ovo?

Dodje par zeljovaca i prosipa se o neznanju elementarnih stvari o fudbalu, podijelim im dokaze i samare i ti to brises?
Jel se neko prosipa il ne to mene uopšte nije briga , znam samo da se veliki dio postova nije uopšte odnosio na FK Sarajevo, u tome je stvar.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 feb 2014, 18:31

Zagor je napisao/la:
pisac je napisao/la:Radi cega brises sve ovo?

Jel se neko prosipa il ne to mene uopšte nije briga , znam samo da se veliki dio postova nije uopšte odnosio na FK Sarajevo, u tome je stvar.
Kao i vecina postova ovdje napisanih, pa oni i dalje stoje.
Smijesan argument i smijesan kriterij.
Pozdrav.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 feb 2014, 18:33

upravo!
neki dan ovdje su orgijali i stavljali neke idotske pjesme i pisali nebuloze, niko nista, prijavis post ono sve stoji bez opomene i bana, nazivaju ekipu srpskom , i td., prosipaju fasizam i nema sta ne pisu... a onda se jedan OBRUKA i provali i onda se brisu postovi...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 feb 2014, 18:35

Slažem se, al brate nisam ni ja kompjuter da ih sve obrišem odjenom. ... Ovako brišem bar ove zadnje da prekinemo bespotrebnu raspravu, jer se idemo u off...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 feb 2014, 18:36

Morate biti aktivniji a ne dolaziti jednom u 10 dana da brisete... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 feb 2014, 18:38

Zagor je napisao/la:Slažem se, al brate nisam ni ja kompjuter da ih sve obrišem odjenom. ... Ovako brišem bar ove zadnje da prekinemo bespotrebnu raspravu, jer se idemo u off...
pa dajte nekome normalnom admina samo za ovu temu ko je cesto tu i ko je NORMALAN i kome se ne citaju idiotluci i provokacije likova tipa DoleZeljo sa onim postovima sa prethodne stranice ... i mirna bosna

UZ TO, isto uraditi na temi komsija jer i tamo znaju uletiti padobranci pa praviti cirkus

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 26 feb 2014, 18:53

Ili kada se ovdje konstantno naglasava prijeratna veza izmedju Karadzica i FKS, to se odobrava naravno. Niko se nije spustio na taj nivo, niti im je odgovarao na taj nacin ocekujuci da ih se opomene, ali jok...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 feb 2014, 19:19

Zagor je napisao/la:Slažem se, al brate nisam ni ja kompjuter da ih sve obrišem odjenom. ... Ovako brišem bar ove zadnje da prekinemo bespotrebnu raspravu, jer se idemo u off...
nemas sta brisat, ostavis sve da se vidi zasto su banovani, da ne bi za 2 dana opet isto uradili
samo banuj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 feb 2014, 19:49

Onaj postavlja neki brojcanik od kad sarajevo nije osvojilo titulu.
Klasicna provokacija i to naravno stoji ovdje satima.

Odgovoris mu, das mu neke protuargumente, on se isprovaljuje na to, zatim mu podijelis par samara usput, e to se brise.

Ovdje se pominju pravoslavni igraci Sarajeva, Karadzic, UDBA, dolazi se na ovu temu i naziva FKS svakavim imenima, ali to je OK. To prolazi normalno.

Cija je ovo tema? Da li ona sluzi da pojedini spamaju i vrijedjaju FKS ili?

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 feb 2014, 20:00

OK. Postujem. Samo minimum koji ocekujem od vas moderatora je ban za pogrdno nazivanje igraca po nacionalnoj osnovi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”