FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PL-BIH-1@
Fulas temu, bezveze, ovo je tema FKSARAJEVO, popusti nas Boga ti sa svojim glupostima
Fulas temu, bezveze, ovo je tema FKSARAJEVO, popusti nas Boga ti sa svojim glupostima
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
samo ti , i niko vise TAMARAAAAAA i niko vise samo tiiiiiiiilucif3R666 je napisao/la:ma ko gleda sto nas 15-tak ovdje dize euforiju ? imamo pravo da dizemo ! a vazno je da su igraci na zemlji ! kad je trening ?? da odem da vidim hocel tamara bilbija biti negdje u blizini

ufff k'o avion je, bila je na Otoci protiv OlimpiCa ovu zadnju tekmurammstein je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:ma ko gleda sto nas 15-tak ovdje dize euforiju ? imamo pravo da dizemo ! a vazno je da su igraci na zemlji ! kad je trening ?? da odem da vidim hocel tamara bilbija biti negdje u blizini
M.Delac 2
-
- Kontakt:
to volim da cujem 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
PL BiH reko ti Omanic da odes do njeg ima nekih farmerki iz sandzaka donio pozzPL BiH -1 je napisao/la:Tvoja najdraza pijesma je Saraaaaajeeeevoooo grade mojHordas Doboj je napisao/la:Hvala prijatelju sa govornom manom! To volim, iskrene cestitke, a ne ovi sto dođu lafo cestitat!Southboy je napisao/la:Čestitam navijacima njanjajeva na osvojenoj duploj kruni(ovako unaprijed jer nema razloga ovo pratiti jer zna se da uzimate sve ove sezone)...
Joj u subotu valjda Celik nece primiti peticu jer bi se mogli uplasiti svi timovi sa kojima cete igrati do kraja![]()
Treba vam vize uvesti![]()
Do jucer ste pjevali Tuzla, Doboj, Kalesija blizu
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma neka garammstein je napisao/la:sta to fali doboju, tuzli i kalesiji? jesi ti to nesto pametniji od ljudi iz tih radova? meni je PONOS kada vidim navijaca iz drugog grada koji prati i voli ovaj klub, SARAJEVO!
a ti s tim ponasanjem i predstavljanjem da si sarajlija samo nas SRAMOTIS smatrajuci da si bolji od njih zbog mjesta rođenja... dno dna

@PLBiH
FK Sarajevo ima i uvijek ce imati navijace sirom BiH, jos mnogo generacija, sviđalo se to tebi ili ne!
A ti se jedi u toj svojoj iskompleksiranoj glavi.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Za Sarajevo navijaju širom BH i cijelog svijeta kao i za ostale timove. Ima nas u Americi ,Australiji Europi a vi se svađate oko BH ccccccc. I treba da nam bude na ponos što ljudi navijaju za Sarajevo,kad vidim onaj trans HZ Bosanska Krupa srce mi kao Trebević,znam za ove iz Maglaja,Žepća neke iz Sandžaka a Boga mi ima nas i u Makedoniji i to rođeni Makedonac on mi je dao sve info za Velkoskog a odnedavno je i član našeg kluba hehehehe.Hvala dragom Bogu pa nas ima svugdje i dao Bog da nas ima i na Aljasci a kamoli u Zenici Tuzli ili Mostaru.Naravno to isto želim i svim ostalim klubovima da ih što više svijeta voli ma gdje god se nalazili. 

Sarajevo ljubavi moja!
TEMA JE FK SARAJEVO držite se te teme..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Radi cega brises sve ovo?
Dodje par zeljovaca i prosipa se o neznanju elementarnih stvari o fudbalu, podijelim im dokaze i samare i ti to brises?
Sta, stid te sto navijaci zelje nemaju pojma o fudbalskoj istoriji?
Dodje par zeljovaca i prosipa se o neznanju elementarnih stvari o fudbalu, podijelim im dokaze i samare i ti to brises?

Jel se neko prosipa il ne to mene uopšte nije briga , znam samo da se veliki dio postova nije uopšte odnosio na FK Sarajevo, u tome je stvar.pisac je napisao/la:Radi cega brises sve ovo?
Kao i vecina postova ovdje napisanih, pa oni i dalje stoje.Zagor je napisao/la:Jel se neko prosipa il ne to mene uopšte nije briga , znam samo da se veliki dio postova nije uopšte odnosio na FK Sarajevo, u tome je stvar.pisac je napisao/la:Radi cega brises sve ovo?
Smijesan argument i smijesan kriterij.
Pozdrav.
upravo!
neki dan ovdje su orgijali i stavljali neke idotske pjesme i pisali nebuloze, niko nista, prijavis post ono sve stoji bez opomene i bana, nazivaju ekipu srpskom , i td., prosipaju fasizam i nema sta ne pisu... a onda se jedan OBRUKA i provali i onda se brisu postovi...
neki dan ovdje su orgijali i stavljali neke idotske pjesme i pisali nebuloze, niko nista, prijavis post ono sve stoji bez opomene i bana, nazivaju ekipu srpskom , i td., prosipaju fasizam i nema sta ne pisu... a onda se jedan OBRUKA i provali i onda se brisu postovi...
Slažem se, al brate nisam ni ja kompjuter da ih sve obrišem odjenom. ... Ovako brišem bar ove zadnje da prekinemo bespotrebnu raspravu, jer se idemo u off...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Morate biti aktivniji a ne dolaziti jednom u 10 dana da brisete... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
pa dajte nekome normalnom admina samo za ovu temu ko je cesto tu i ko je NORMALAN i kome se ne citaju idiotluci i provokacije likova tipa DoleZeljo sa onim postovima sa prethodne stranice ... i mirna bosnaZagor je napisao/la:Slažem se, al brate nisam ni ja kompjuter da ih sve obrišem odjenom. ... Ovako brišem bar ove zadnje da prekinemo bespotrebnu raspravu, jer se idemo u off...
UZ TO, isto uraditi na temi komsija jer i tamo znaju uletiti padobranci pa praviti cirkus
-
- Kontakt:
Ili kada se ovdje konstantno naglasava prijeratna veza izmedju Karadzica i FKS, to se odobrava naravno. Niko se nije spustio na taj nivo, niti im je odgovarao na taj nacin ocekujuci da ih se opomene, ali jok...
nemas sta brisat, ostavis sve da se vidi zasto su banovani, da ne bi za 2 dana opet isto uradiliZagor je napisao/la:Slažem se, al brate nisam ni ja kompjuter da ih sve obrišem odjenom. ... Ovako brišem bar ove zadnje da prekinemo bespotrebnu raspravu, jer se idemo u off...
samo banuj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Onaj postavlja neki brojcanik od kad sarajevo nije osvojilo titulu.
Klasicna provokacija i to naravno stoji ovdje satima.
Odgovoris mu, das mu neke protuargumente, on se isprovaljuje na to, zatim mu podijelis par samara usput, e to se brise.
Ovdje se pominju pravoslavni igraci Sarajeva, Karadzic, UDBA, dolazi se na ovu temu i naziva FKS svakavim imenima, ali to je OK. To prolazi normalno.
Cija je ovo tema? Da li ona sluzi da pojedini spamaju i vrijedjaju FKS ili?
Klasicna provokacija i to naravno stoji ovdje satima.
Odgovoris mu, das mu neke protuargumente, on se isprovaljuje na to, zatim mu podijelis par samara usput, e to se brise.
Ovdje se pominju pravoslavni igraci Sarajeva, Karadzic, UDBA, dolazi se na ovu temu i naziva FKS svakavim imenima, ali to je OK. To prolazi normalno.
Cija je ovo tema? Da li ona sluzi da pojedini spamaju i vrijedjaju FKS ili?
OK. Postujem. Samo minimum koji ocekujem od vas moderatora je ban za pogrdno nazivanje igraca po nacionalnoj osnovi.
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Beli98, benko21, Direktorcic, EastMadness, Google Adsense [Bot], hadzibake, Hajdeee, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, riki46, Sinfoc1986, skoJaa, Uvijeknapravojstrani i 120 gostiju.