Brate slazem se s tobom, ne treba pocinjati. Naravno. Povuce to svakoga, zavisno od raspolozenja. Ali necemo se sad vracati na film "Nicija zemlja", pa da pitamo jedni druge ko je poceo. Bitne su posljedice. Posljedice smo vidjeli u BL, nazalost. Sve ono sto se desavalo nema veze s fudbalom, a toga taj dan nije bilo najbitnije. Ja kao kum sa svadbe bjezim bukvalno u 19h sati da pogledam utakmicu i imam sta vidjeti nakon 30min. Vidim par mojih prijatelja kako bjeze ispred baklji, kamenica, cigli i sta vec sve. Zamislim da sam i ja mogao biti tu, ili nebitno bilo ko. Život je svaciji isti. Svi isto vrijedimo. Ali kad covjek skonta, sta rade i sta ti pokusavaju na kraju podvaliti i zamazati oci. Onda stvarno. Dobro je neko rekao neki dan, da smo bacali srpsku djecu lavovima. Prema tome imalo ko je pametan svhatice ko je kakav. Neki izgleda zive u dobu njihovih pradjedova i cukundedova i sl.Bundesliga je napisao/la:Za ovo svaka cast i ja ne volim to licemjerstvo koje se iskazuje mrzi se Bosna i Hercegovina na svakom koraku a ta ista mu drzava daje za kruha iako to mnogi nece priznati , ide se na fazon nama RS daje a taj isti Rs je u BiH mozda se to nekima ne svidja ali tako je zato prestanite pljuvati po drzavi koja vas hrani cim prije to uradite bit ce bolji zivot za sve nas u ovoj nasoj napacenoj drzavi. A ovo sto kazes da kada neko psuje tebi logicno je i da vratis ali moras da priznas da se nekada krene i psovati a da ne budes izazvan , mozda povuce adrenalin ili mozda vodjatm8782 je napisao/la:Mozda ti smeta sto su manijaci pjevali tekst himne, mozda ti se to ne svidja. Nismo mi krivi sto ljudi vole drugu drzavu, a zive u istoj s nama. Volim Bosnu i Hercegovinu, volim Zelju, a mrzim sve one koji mrze Bosnu... Volim te Zeljo!!!![]()
, ali bez obzira Forza Zeljo !!
P.S. Na kraju svega mogu reci. Volio sam Amara od prvog mandata. A sad jos vise, poslije ovog mangupskog poteza. Nek se zna ko je ko. Svaka ti cast gospodaru familije. Volim te Zeljo. Zeljo je religija, na zalost mnogih