FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 27 sep 2011, 15:28

Bundesliga je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Mozda ti smeta sto su manijaci pjevali tekst himne, mozda ti se to ne svidja. Nismo mi krivi sto ljudi vole drugu drzavu, a zive u istoj s nama. Volim Bosnu i Hercegovinu, volim Zelju, a mrzim sve one koji mrze Bosnu... Volim te Zeljo!!!
Za ovo svaka cast i ja ne volim to licemjerstvo koje se iskazuje mrzi se Bosna i Hercegovina na svakom koraku a ta ista mu drzava daje za kruha iako to mnogi nece priznati , ide se na fazon nama RS daje a taj isti Rs je u BiH mozda se to nekima ne svidja ali tako je zato prestanite pljuvati po drzavi koja vas hrani cim prije to uradite bit ce bolji zivot za sve nas u ovoj nasoj napacenoj drzavi. A ovo sto kazes da kada neko psuje tebi logicno je i da vratis ali moras da priznas da se nekada krene i psovati a da ne budes izazvan , mozda povuce adrenalin ili mozda vodja :D :D , ali bez obzira Forza Zeljo !!
Brate slazem se s tobom, ne treba pocinjati. Naravno. Povuce to svakoga, zavisno od raspolozenja. Ali necemo se sad vracati na film "Nicija zemlja", pa da pitamo jedni druge ko je poceo. Bitne su posljedice. Posljedice smo vidjeli u BL, nazalost. Sve ono sto se desavalo nema veze s fudbalom, a toga taj dan nije bilo najbitnije. Ja kao kum sa svadbe bjezim bukvalno u 19h sati da pogledam utakmicu i imam sta vidjeti nakon 30min. Vidim par mojih prijatelja kako bjeze ispred baklji, kamenica, cigli i sta vec sve. Zamislim da sam i ja mogao biti tu, ili nebitno bilo ko. Život je svaciji isti. Svi isto vrijedimo. Ali kad covjek skonta, sta rade i sta ti pokusavaju na kraju podvaliti i zamazati oci. Onda stvarno. Dobro je neko rekao neki dan, da smo bacali srpsku djecu lavovima. Prema tome imalo ko je pametan svhatice ko je kakav. Neki izgleda zive u dobu njihovih pradjedova i cukundedova i sl.

P.S. Na kraju svega mogu reci. Volio sam Amara od prvog mandata. A sad jos vise, poslije ovog mangupskog poteza. Nek se zna ko je ko. Svaka ti cast gospodaru familije. Volim te Zeljo. Zeljo je religija, na zalost mnogih ;), prepoznace se :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 sep 2011, 15:31

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Koji smo sada?
imate tabelu, pa pogledajte :mrgreen:
Brate naravno da nas treba zanimati tabela, ali mene vise zanima ovo drugo, kazna.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 sep 2011, 16:08

Osvojite ulaznice za utakmicu s Olimpicom
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/os ... limpicom-0" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 sep 2011, 16:18

Šta više sastanči ova disciplinska, sigurno su se posvađali jer "prijatelji" kluba iz sjeverozapadne Bosne hoće da smanje kaznu što je moguće više...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 sep 2011, 16:29

opet derbi na grbavici bez pitara,ako je istina da do kraja polusezone nema gos.navijača na utakmicama

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 27 sep 2011, 16:31

nidi je napisao/la:opet derbi na grbavici bez pitara,ako je istina da do kraja polusezone nema gos.navijača na utakmicama
Malo bolje čitaj.. ;)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 sep 2011, 16:31

nidi je napisao/la:opet derbi na grbavici bez pitara,ako je istina da do kraja polusezone nema gos.navijača na utakmicama
U preporuku je ušlo i to da gostujući navijači iz istog grada mogu na gostovanja. Mada treba sačekati da se vidi da li će se to usvojiti, ipak je to samo preporuka zasad...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 sep 2011, 16:32

fino procitaj, "Predložili smo Komitetu za normalizaciju da donese odluku o zabrani putovanja gostujući navijače iz jednog u drugi grad. Dakle, na utakmice klubova gradskih rivala gostujućih navijači bi mogli biti na tribinama", istakao je Marić.
Za zivot cijeli!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 sep 2011, 16:34

3 tekme i 10 000KM...smijesno ali et
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 sep 2011, 16:36

Seyo_TM je napisao/la:3 tekme i 10 000KM...smijesno ali et
Gdje to piše?

Vidio, na izvoru...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 27 sep 2011, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.

Glory glory Man United!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 sep 2011, 16:36

fino procitaj, "Predložili smo Komitetu za normalizaciju da donese odluku o zabrani putovanja gostujući navijače iz jednog u drugi grad. Dakle, na utakmice klubova gradskih rivala gostujućih navijači bi mogli biti na tribinama", istakao je Marić.
šta je sa lukavicom je li to isti grad

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 sep 2011, 16:37

nidi je napisao/la:
isti grad jeste, ali zbog nacionalne netrepeljivosti ko da gledam, oni ce to gledati da nije isti grad :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 sep 2011, 16:39

nidi je napisao/la:
Naravno da nije isti grad kad se gleda formalno-pravno, a to je jedino mjerodavno u ovakvim situacijama.

Smiješna kazna, čak će vjerovatno biti i smanjena nakon žalbe... ništa od ozbiljnijeg razračunavanja sa huliganstvom i nacionalizmom, on će i dalje stanovati u svom leglu...

Glory glory Man United!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 sep 2011, 16:39

Capt_Billy je napisao/la:SUTRA SVI NA GRBAVICU!!!! NEMA OPRAVDANJA!! SVI KAO JEDAN!!!!!
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 sep 2011, 16:39

nidi je napisao/la: šta je sa lukavicom je li to isti grad
Drugi entitet. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2011, 16:42

Ma ne trebamo se zamarati sa njima, trebamo da idemo dalje.Pokažite da nismo pisali po forumu 3-4 dana bezveze i dođite na Grbavicu u 18:30 i dajte našim momcima podršku zaslužili su to svojom igrom i ponašanjem u BL !

SVI K'O JEDAN, SVI NA GRBAVICU !
DRUG NEBI TI PUNCA

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 sep 2011, 16:46

@Hawking, formalno-pravno u BiH nema više od 2-3 grada. Po tome bi se utakmice u mnogim gradovima (a nemaju taj status u normativnim aktima) mogle igrati tekme uz prisustvo gostujućih navijača. :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 sep 2011, 16:48

avlami97 je napisao/la:@Hawking, formalno-pravno u BiH nema više od 2-3 grada. Po tome bi se utakmice u mnogim gradovima (a nemaju taj status u normativnim aktima) mogle igrati tekme uz prisustvo gostujućih navijača. :D
Pod "gradovi" je ovaj mislio sigurno na opštine, mada mislim da nema potrebe pričati o tome, zasad nema naznaka da je disciplinska usvojila tu preporuku...

ss.ba smiješan sajt, kasne totalno, svako je prenio prije njih...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 27 sep 2011, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.

Glory glory Man United!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 sep 2011, 16:49

Sada će pljuvači, nakon 15 minuta, pod uslovom da ne postignemo gol: "Yebo Vas Savez, da Vam nije njega boda ne bi znali osvojiti"
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 27 sep 2011, 16:51

kazna sramotna
ocekujem zalbu i smanjenje na jednu bez publike
ako se to dogodi onda ocekujem da ivica povuce iz komiteta jer brate presmijesno je...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, perodeformero i 29 gostiju.