AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 jan 2021, 15:10

Dok ne vidim objavu od nekog relevantnog medija, ništa od toga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 26 jan 2021, 15:11

muha milanez je napisao/la:
26 jan 2021, 15:02
Milan zavrsava transfer Thauvina za 4,5 milona evra.

Upravo pročitah na Facebooku 🔴⚫💪
Ako je istina...
PAOLOOOOOOOOOOOOO MIO PAOLOOOOOOO :tokralju:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 jan 2021, 15:20

Ja nista facebook stranicama ne vjerujem,tu ti je samo za klikove,nego ono sto je potvredjeno je sljedece

CONFIRMED: #Musacchio leaves #Milan. He'll a new Lazio's player. Tomorrow he'll medical exams.

Nek mu je sa srecom,sad njegovu platu preusmjeriti Hakanu i stvar rjesena :salut:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 26 jan 2021, 15:20

Ode još jedan u nizu Lordova.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 jan 2021, 15:31

Oslobodili se velike plate Contija i Musacchia, pa i Duartea. Čak dobili nešto više od 2M za njihove posudbe. Tako da dobar posao.

A za Thuviana apsolutno ništa konkretno ne mogu da nađem.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jan 2021, 15:40

Lol, sad je mali Lazio počeo kupiti naše smetlje. :kafa: :mrgreen:

Otišli Musaka, Conti, Duarte, a na ljeto očekujem i konačnu čistku gdje ćemo leđa vidjeti Castileju, Kruniću i lezbejki. Moguće da se Pobega i čak Caldara vraćaju nazad, ali i njih treba unovčiti. Ovo ostalo pobacati po posudbama, tj. mali Colombo je već otišao.

Solidno se raščistila ekipa, iako pojedine tek treba otjerati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 jan 2021, 15:54

Absentees for tonight's game:

➤ Mandzukić (ankle)
➤ Tonali (muscle fatigue)
➤ Gabbia (knee)
➤ Bennacer (thigh)
➤ Calhanoglu (Coronavirus)
➤ Donnarumma (suspended)

PS. Zar Caldara nije posudba na 2 godine uz obavezu otkupa?
Steta ako i malog Maldinia ne posalju gdje da igra i dokazuje se, u trenutnom Milanu ce samo nazadovati jer su svi kvalitetniji od njega pa nece skoro pa nikako igrati, a njemu pod hitno trebaju utakmice, minutaza, iskustvo...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 26 jan 2021, 15:59

Ma veceras poraz ko kuca. Jest derbi al mi nece biti zao ako ispadnemo. Jednostavno fale previse vazni igraci za ovaj nas sistem

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jan 2021, 16:06

Inter očekivano izlazi sa najjačim sastavom, ne znam što je iko očekivao da će Conte kalkulisati i odmarati. Milan sa druge strane sa šarenim sastavom, iz ovih ili onih razloga, a kad je već takva situacija, bolje da je i ovaj ostatak prvotimaca poštedio igranja. Teško da sa ovolikim izostancima možeš proći, samo će se bezveze potrošiti.

Ma kakvi, samo opciju imaju. A tako su ga objeručke prihvatili nazad u "svoj dom i svoj Bergamo" i tako ti fazoni :mrgreen: a sad će ga prema svemu sudeći samo šutnuti nazad jer ima problema sa povredama.

Maldiniju neka čača nađe neki angažman, on sa svojih dvadeset godina niti je za Primavere niti je za toga da presjedi čitavu sezonu na klupi. Možda pokupi par fazona od Ibre na treninzima, ali korisnije od toga bi mu bilo da ode negdje redovno igrati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 26 jan 2021, 16:10

Ma ja ne prihvatam uopće mišljenje takvo, bez obzira na sav rizik iako sam ubijeđen u plasman u top 4 !
Ovaj klub bez obzira na stanje na tabeli, sa povredama, izostancima i ostalim nepogodnim stanjima uvijek mora ganjati trofeje!
Klubov DNK jednostavno to zahtjeva, njegova istorija, navijači, bivši igrači...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 jan 2021, 16:13

Jest da igramo sa Interom veceras i da je derbi derbi nebitno koje takmicenje je. Ali uopste mi nece biti krivo i ako ispadnu, barem ce imati vise prostora da se posvete ligi i da konacno pokusaju zavrsiti medje prve 4 momcadi. Ako stvari nastave da se krecu ovako sto da ne i skudeo onda. Jos je rano ali eto potajna nada za sad postoji.
Bilo kako bilo sretno momcima veceras. FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 jan 2021, 16:47

Ma samo da večeras izađu na teren, a ne ko protiv Atalante, kad su svi ostali u svlačionici.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 26 jan 2021, 17:46

OldFashioned je napisao/la:
26 jan 2021, 16:10
Ma ja ne prihvatam uopće mišljenje takvo, bez obzira na sav rizik iako sam ubijeđen u plasman u top 4 !
Ovaj klub bez obzira na stanje na tabeli, sa povredama, izostancima i ostalim nepogodnim stanjima uvijek mora ganjati trofeje!
To je sve suplja prica. Nema DNK, postoji samo kvalitet na terenu. Ako ti u timu igraju Emanuelson, Poli, Paletta, Constant, Birsa i sl. dzaba ti sto se zoves AC Milan.

Danasnji Milan definitivno ima odredjeni kvalitet ali sumnjam da je dovoljan za scudetto. Plasman LP bi bila ogromna stvar za Milan i gotovo garancija daljeg rasta i ulaganja.

Uglavnom, postujem navijacki optimizam, samo ne treba biti razocaran ako ispadnu iz trke za titulu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 jan 2021, 17:57

slika

Da ne bude Milan igra samo protiv slabijih dobro.

A ovdje većina odbija da shvati da je Milan više od 7 godina bio u kanalu. I da se tek u zadnjih 12 mjeseci osjetio napredak na terenu i van njega. Ali podsjetnik svima, Milan je na dobrom putu, ali još niti jedan zacrtani cilj nisu ispunili.

Svi ovi rekordi, brojke, dobre partije, hemija u ekipi, itd itd itd, sve je to fantastično. I dobar pokazatelj da se dobro radi, ali kad se počnu ispunjavati ciljevi onda je to još jedan korak naprijed. A prvo cilj je ulazak u LPa.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 26 jan 2021, 18:42

SonVolt je napisao/la:
26 jan 2021, 17:46
OldFashioned je napisao/la:
26 jan 2021, 16:10
To je sve suplja prica. Nema DNK, postoji samo kvalitet na terenu. Ako ti u timu igraju Emanuelson, Poli, Paletta, Constant, Birsa i sl. dzaba ti sto se zoves AC Milan.

Danasnji Milan definitivno ima odredjeni kvalitet ali sumnjam da je dovoljan za scudetto. Plasman LP bi bila ogromna stvar za Milan i gotovo garancija daljeg rasta i ulaganja.

Uglavnom, postujem navijacki optimizam, samo ne treba biti razocaran ako ispadnu iz trke za titulu.
Nema tu šuplje priče.
Jedna Atalanta protiv svakoga igra na pobjedu a tek odnedavno postali ozbiljan klub, zašto Milan da igra podređenu ulogu protiv ikoga ?

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 26 jan 2021, 20:23

Najpametnije je ispasti iz ovog Kupa,a pored Serie A ganjati malo LE što ce biti dobra priprema za utakmice Lige Prvaka.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 26 jan 2021, 20:24

Idemo momci !

MILAN (4-2-3-1)
Ciprian Tătăruşanu; Diogo Dalot, Simon Kjær, Alessio Romagnoli, Theo Hernández; Soualiho Meïté, Franck Kessié; Alexis Saelemaekers, Brahim Díaz, Rafael Leão; Zlatan Ibrahimović.

Bench: A. Donnarumma, Jungdal, Calabria, Kalulu, Tomori, Castillejo, Hauge, Krunić, Maldini, Rebić.

INTER (3-5-2)
Samir Handanović; Milan Škriniar, Stefan de Vrij, Aleksandar Kolarov; Matteo Darmian, Nicolò Barella, Marcelo Brozović, Arturo Vidal, Ivan Perišić; Romelu Lukaku, Alexis Sánchez.

Bench: Padelli, Radu, Bastoni, Ranocchia, Eriksen, Gagliardini, Hakimi, Sensi, Young, Pinamonti, Martínez.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 26 jan 2021, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 26 jan 2021, 20:24

Ovaj Pioli haman prvi sastav izveo...ne znam sta da kazem...vidjet cemo...sretno nocas svima...Forza Milan

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 26 jan 2021, 20:45

Jaoo koji smor od košarke na sk3, daj prekinite je yebo vam produžetak mater
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 26 jan 2021, 21:07

Kjaer povreda, ja sam iz ovog razloga bio za to da se kup otpise.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []