U džamije, u crkve, u sinagoge (kako gdje ko preferira) i moliti Boga da Pique i Mascherano ostanu zdravi do kraja sezonemessilla je napisao/la:Evo šanse za Jeremiju i Twitteraša.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Eto kao Matje bi mogao kvalitetno zamijeniti nekog od njih dvojice.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Matija je bio solidna zamjena na poziciji stopera, zapravo najbolja od ostalih opcija (što opet govori kakvu su ostali, ali to je sad posebna prica)....za lijevog beka nije i tu se slažem.Mokes je napisao/la:Eto kao Matje bi mogao kvalitetno zamijeniti nekog od njih dvojice.
Dobro, ali po tvom pisanju ispade da je Matje miljama ispred bolnice i Bartre, i da se dosad nismo morali moliti da see ne povrijede Pike i Maskerano.
Kad se sjetim stoperskog para Adriano-Song
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ne razumijem se u to, vijest sam prenio sa zvanične stranice kluba:HankMoody je napisao/la:Nema šansi da je toliko, ako se radi o meniskusu. Kad se povrijede križni, onda je to otprilike to. Oporavak od artroskopije meniskusa obično traje malo jače od dva mjeseca.Rajaz je napisao/la:Mathieu 5 mjeseci OUT.
http://www.weloba.com/mathieu-to-have-s ... cus-injury
Pitanje je da li ćemo ga više gledati u dresu Barcelone.
Koroziji se pripisuju i one utakmice na lijevom beku i onda to katastrofično izgleda.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koliko se ja razumijem, a nije nešto puno, weloba.com nije službena Barçina stranica...Rajaz je napisao/la:Ne razumijem se u to, vijest sam prenio sa zvanične stranice kluba:HankMoody je napisao/la:Nema šansi da je toliko, ako se radi o meniskusu. Kad se povrijede križni, onda je to otprilike to. Oporavak od artroskopije meniskusa obično traje malo jače od dva mjeseca.Rajaz je napisao/la:Mathieu 5 mjeseci OUT.
http://www.weloba.com/mathieu-to-have-s ... cus-injury
Pitanje je da li ćemo ga više gledati u dresu Barcelone.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ma dobro, možda sam se loše izrazioMokes je napisao/la:Dobro, ali po tvom pisanju ispade da je Matje miljama ispred bolnice i Bartre, i da se dosad nismo morali moliti da see ne povrijede Pike i Maskerano.
Samo kažem - Daj Bože da naredne godine imamo 4 kvalitetna stopera i da ne strahujemo kao sada.
Barca treba na ljeto dovesti dva nova stopera.
Više puta dokazao i to protiv Reala, Atletica, Celte, Bilbaa, Valencije, Arsenala, ..Mokes je napisao/la:Eto kao Matje bi mogao kvalitetno zamijeniti nekog od njih dvojice.
Posebno će faliti za Clasico jer je od 7 ligaških golova 3 dao fašistima :kava
@HankMoody u pravu si, nije.
Mathieu ne da nije miljama ispred Vermaelena aka bolnica, već uopće nije boljŠi od istog. Vermaelen da nije sklon pvredama kao što jeste on bi bio najbolji štoperski par s Pikcom. No, tako je kako je.
To "šta bi bilo, kad bi bilo" možemo komotno mačku o rep da izvineš. I ja i ti i Lucho. Činjenica je da se već pet mjeseci ne može sastaviti.
Evo i rac1 kaže dva mjeseca odsustva za Mathieua tj do kraja sezone. Ne znam, ja bih ga nabio nogom, a doveo još jednog stopera za klupe, ali realnost je da će ostati.
Evo i rac1 kaže dva mjeseca odsustva za Mathieua tj do kraja sezone. Ne znam, ja bih ga nabio nogom, a doveo još jednog stopera za klupe, ali realnost je da će ostati.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Normalno da ce ostati, kad ga LE gotivi. + mu je sto moze igrati i na LB, tako da bez obzira na ovu povredu on ostaje 100%. A @rajaz i ti ste pisali da mu je noga na kraju sezone 
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Podsjeti me šta je tačno bilo u pitanju. Ja ga čak najviše i branim ovdje (što se može i provjeriti
), a dvojica stoje u redu za nabiti nogom prije Korozije. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Evo kaže rac1, Robocopu će ukloniti meniskus, eto ga nazad za 3-4 sedmice.
Nije džaba Robocop.
Nije džaba Robocop.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Evo kaže rac1, Robocopu će ukloniti meniskus, eto ga nazad za 3-4 sedmice.![]()
Nije džaba Robocop.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Budimo realni ljudi, povreda korozije nije zahebancija,to je hendikep za nas, znao je on ispasti i smijesan i smotan, ali u jakim utakmicama kad je morao igrati,kad smo strahovali da ce biti rupa,odigrao je korozija sto korektno,sto odlicno
A nama je sad to potrebno,u takvoj smo situaciji da imamo do kraja sezone 5-6 jacih utakmica gdje treba biti maximalno dobar,cetvrtfinale,polufinale i finale lige prvaka, i finale kupa, ovo ostalo u ligi je sve vise-manje da se igra i sa kombinovanim sastavima
Ja sam prvi vjerovo u verminatora da ce u barci spasiti karijeru,dobro je otvorio sezonu,izgledalo je da vraca staru formu i da cemo u njemu dobiti dobru zamjenu ili mozda i jos boljeg stopera od maskerana, ali opet povreda i gubitak samopouzdanja,od bartre se nisam nista ni nadao, tako da je korozija nasa najozbiljnija opcija za zamjenu i to je ono sto je bitno,boljeg nemamo jbg
A zamjenski stoper je vrlo bitan obicno,takve su to pozicije,kao i svi drugi igraci i stoperi se mogu povrijediti, tako i maskerano i pike, a drugi faktor je priroda te pozicije zbog kartona i mogucnosti suspenzija
No opet kad skontamo, imamo hipoteticki gledajuci jos tih 5-6 bitnih utakmica gdje nam treba tandem maskerano pike da to bude na nivou,valja kod njih nece biti povreda i kartona i da ce u tim bitnim utakmicama oni igrati, a u ostalim sarati malo, mozda da se verminatoru da zadnja prilika da se vrati u formu, al najvise treba povesti racuna o tome da se maskerano i pike ne raubaju previse u prvenstvu sad poslije clasica
A nama je sad to potrebno,u takvoj smo situaciji da imamo do kraja sezone 5-6 jacih utakmica gdje treba biti maximalno dobar,cetvrtfinale,polufinale i finale lige prvaka, i finale kupa, ovo ostalo u ligi je sve vise-manje da se igra i sa kombinovanim sastavima
Ja sam prvi vjerovo u verminatora da ce u barci spasiti karijeru,dobro je otvorio sezonu,izgledalo je da vraca staru formu i da cemo u njemu dobiti dobru zamjenu ili mozda i jos boljeg stopera od maskerana, ali opet povreda i gubitak samopouzdanja,od bartre se nisam nista ni nadao, tako da je korozija nasa najozbiljnija opcija za zamjenu i to je ono sto je bitno,boljeg nemamo jbg
A zamjenski stoper je vrlo bitan obicno,takve su to pozicije,kao i svi drugi igraci i stoperi se mogu povrijediti, tako i maskerano i pike, a drugi faktor je priroda te pozicije zbog kartona i mogucnosti suspenzija
No opet kad skontamo, imamo hipoteticki gledajuci jos tih 5-6 bitnih utakmica gdje nam treba tandem maskerano pike da to bude na nivou,valja kod njih nece biti povreda i kartona i da ce u tim bitnim utakmicama oni igrati, a u ostalim sarati malo, mozda da se verminatoru da zadnja prilika da se vrati u formu, al najvise treba povesti racuna o tome da se maskerano i pike ne raubaju previse u prvenstvu sad poslije clasica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Re: RE: Re: FC Barcelona
ak kp nadje ovaj ko skraceni snimak iz svih uglova sa zadnjeg el clasica,sad ide na sk1 ..Derdiyok je napisao/la:Prebacite na SK1
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
nek salje u pp,moc stvarno
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
57. minut ulazi Messi, rezultat 0-3. Par minuta kasnije Marcelo plače na klupi.
76. minut Iniesta dobija standing ovation
, ulazi Munja, majku mu hebem još jednom ovom prilikom 
76. minut Iniesta dobija standing ovation
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:57. minut ulazi Messi, rezultat 0-3. Par minuta kasnije Marcelo plače na klupi.
76. minut Iniesta dobija standing ovation, ulazi Munja, majku mu hebem još jednom ovom prilikom
Zamalo ga Pique nije nokautirao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.