nije greskaDenchiNL je napisao/la:znaci vise nije Vule? ili je novinarska greska?Kapiten Amer Dupovac kaže da je pauza bila duga, ali da su svi spremni za utakmicu protiv Čelika.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nije greskaDenchiNL je napisao/la:znaci vise nije Vule? ili je novinarska greska?Kapiten Amer Dupovac kaže da je pauza bila duga, ali da su svi spremni za utakmicu protiv Čelika.
hahhaha sta reci, koji posluku porati, kome? e kolko moras biti napacen i opterecen pa snimit ovo, e moj brate ...puste su ti želje ostalekoalem je napisao/la:Što moraš svaki put usrat, pa ih dovesti ovdje? Ali svaki put, to si ti.aS_Roma je napisao/la:Pa kaze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
haha svaka cast bgm hehehe kako god bilo nebilo njima je obraz zaprljan a oceli se izvuci ne interesuje me samo me moje sarajevo interesujekoalem je napisao/la:Što moraš svaki put usrat, pa ih dovesti ovdje? Ali svaki put, to si ti.aS_Roma je napisao/la:Pa kaze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Hoće i za ovo bit sedmica Aco ?DzoleZeljo je napisao/la:Benjamic Isovic dakle pjevuci? Covjek VOLI SARAJEVO vise od svega a u dresu Liverpool-a slavi titulu..![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Hajmo ruke gore momci...
delac ,baric ,dupovac,tatomirovic,puzigaca zadnja linija ---jajalo ,cimirot--zadnji vezni ---krila puric ,todorovic----prednji vezni stojcev inapad bilbija .i moguce da velkoski bude na krilu .moje neko misljenje a vidjecemo jarni ce odluciti .DzoleZeljo je napisao/la:Hajde malo o taktici.
Koga ocekuje u prvoj postavi?
izbaci radovca stavi JajalaFKS1946 je napisao/la:--------------------------------------------------------DELAČ--------------------------------------------------------------
-----------------BARIĆ---------------TATOMIROVIĆ----------------------DUPOVAC-------------------PUZIGAĆA------
-----------------------------------------RADOVAC----------------------CIMIROT-----------------------------------------
-----------------PURIĆ----------------------------------STOJČEV--------------------------------TODOROVIĆ-----------
-----------------------------------------------------------BILBIJA----------------------------------------------------------
A poslije vjerovatno Travančić (Purić),Osmanagić (Radovac),Velkoski (Bilbija)
ma sta vam je narode, Jajalo igra u subotu aBD i Velkoski to vam je 100%, sad ko ce na klupu Gojko ili Samir ne znam, i Ogi je na klupi, pa vi kako hocete...rammstein je napisao/la:izbaci radovca stavi JajalaFKS1946 je napisao/la:--------------------------------------------------------DELAČ--------------------------------------------------------------
-----------------BARIĆ---------------TATOMIROVIĆ----------------------DUPOVAC-------------------PUZIGAĆA------
-----------------------------------------RADOVAC----------------------CIMIROT-----------------------------------------
-----------------PURIĆ----------------------------------STOJČEV--------------------------------TODOROVIĆ-----------
-----------------------------------------------------------BILBIJA----------------------------------------------------------
i vjerovatno izbaci cimirota stavi Osmanagica
ne znam baš za todorovica zabio je dva gola u Mostaru vjerovatno ce igrati ,a i jajalo a vjerovatno i osmanagic ,a mislim da ce s klupe dobiti šansu Krste ,Travancic i cimirot,mada u ozbiljnoj konkurenciji su i radovac ,vule ,tadejevic.imamo širinu sad je samo na jarniu da pogodi sa taktikom i igracima .harisfcb je napisao/la:ma sta vam je narode, Jajalo igra u subotu aBD i Velkoski to vam je 100%, sad ko ce na klupu Gojko ili Samir ne znam, i Ogi je na klupi, pa vi kako hocete...rammstein je napisao/la:izbaci radovca stavi JajalaFKS1946 je napisao/la:--------------------------------------------------------DELAČ--------------------------------------------------------------
i vjerovatno izbaci cimirota stavi Osmanagica
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, EastMadness, Ferroviere1987, NeSamSafetee, Rodman i 88 gostiju.