FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sastav s treninga:
Gušo, B,Čolić, Nijema, Bogičević, Kvesić, Svraka, Jamak, Zeba, Bešlija, Selimović i Adilović.
Gušo, B,Čolić, Nijema, Bogičević, Kvesić, Svraka, Jamak, Zeba, Bešlija, Selimović i Adilović.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Ebo staru Guso se ustalio u 1. postavu... Sad ga ni Sehic ne bi mogao maknuti sa gola... Al neka treba malo Karica spustiti na zemlju jer se umislio da je golmancina i da za njega nema zamjene...babilonTM je napisao/la:Sastav s treninga:
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
a nije umislio jeb.iga... i njemu se ono bas spojilo vrijeme kad smo bili u krizi i sve to ...pa se uklopio u to sivilo na terenu.Arogantni je napisao/la:Ebo staru Guso se ustalio u 1. postavu... Sad ga ni Sehic ne bi mogao maknuti sa gola... Al neka treba malo Karica spustiti na zemlju jer se umislio da je golmancina i da za njega nema zamjene...babilonTM je napisao/la:Sastav s treninga:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sastav očekivan.
Znači igrat ćemo vjerovatno 4-4-2!
Vrijeme je za takvu formaciju od početka na Grbavici...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
igrat cemo 4-5-1, ako je onaj sastav u pitanju...Bianconeri1988 je napisao/la:Sastav očekivan.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- KB-TM87
- Kontakt:
Plastičare sutra otresamo 3-0.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- scootyTM87
- Kontakt:
Zanima me nesto oko navijaca, jel sutra povratak na jug

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma važno je ne primit gol, meni i 1:0 dosta! 

I dalje ćete samo zanimati!scootyTM87 je napisao/la:Zanima me nesto oko navijaca, jel sutra povratak na jug![]()
Ž '21!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Provjeri samscootyTM87 je napisao/la:Zanima me nesto oko navijaca, jel sutra povratak na jug![]()
svoj ti pos'o !
sudeci prema sastava sa treninga, trebali bi ovako izgledati:Bianconeri1988 je napisao/la:Sastav očekivan.
Colic-Bogicevic-Nyema-Kvesic
Savic-Svraka
Beslija Zeba Selimovic
Adilović
FKŽ !

SVI!
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
Prvo da se izvinem sto ovim offtopicom narusavam zdrav dijalog navijaca Želje i da ih zamolim kao i sve ostale da ne komentarisu dalje ovaj clanak nego samo da malo razisle o njemu
Nisam mislio da komentarisem desavanja iz bl ali ono sto sam procitao na sajtu kluba iz bl (ne navijaca nego jednog sportskog kolektiva) me je zgrozilo i definitvno mi otvorilo oci kad je u pitanju sve jedan pripadnik pravoslavne vjere u BOSNI I HERCEGOVINI, a narocito ovi iz rs-a
prenosim samo dio tog teksta i moj komentar je: OZDRAVITE DRAGE KOMSIJE ALI STO PRIJE
evo tih par recenica koje su me sokirale
"% " " за $ снаге ? $ " (тј. ' ? " ? &) $ " " $ ? на " " ". То је ? $ - се $ " на " $ са " са " су " ", &, ? $ ¥ $ " рат тј. $ је " ' ' & /, а " су ? ". Све то је % " ? ставове $ су ? " & " група " $ - $ $ $ $ ? " ? ?, $ " / / ? &, јер то је & & " " % су у $ рату $ " за њу."
"" оно % " & " ? је то $ - се $ " " " $ & " " $ $ ? " су ' " " ' ' " " " у ? & носе " &, $ % " срозавању ? спорта у $ на & на " - гране."
Nisam mislio da komentarisem desavanja iz bl ali ono sto sam procitao na sajtu kluba iz bl (ne navijaca nego jednog sportskog kolektiva) me je zgrozilo i definitvno mi otvorilo oci kad je u pitanju sve jedan pripadnik pravoslavne vjere u BOSNI I HERCEGOVINI, a narocito ovi iz rs-a
prenosim samo dio tog teksta i moj komentar je: OZDRAVITE DRAGE KOMSIJE ALI STO PRIJE
"% " " за $ снаге ? $ " (тј. ' ? " ? &) $ " " $ ? на " " ". То је ? $ - се $ " на " $ са " са " су " ", &, ? $ ¥ $ " рат тј. $ је " ' ' & /, а " су ? ". Све то је % " ? ставове $ су ? " & " група " $ - $ $ $ $ ? " ? ?, $ " / / ? &, јер то је & & " " % су у $ рату $ " за њу."
"" оно % " & " ? је то $ - се $ " " " $ & " " $ $ ? " су ' " " ' ' " " " у ? & носе " &, $ % " срозавању ? спорта у $ на & на " - гране."
26.05.2010-TITULA
šta reći osim da su bolesni i bolestan taj koji je napisao i srocio ovaj tesktsandokan_TM87 je napisao/la:Prvo da se izvinem sto ovim offtopicom narusavam zdrav dijalog navijaca Želje i da ih zamolim kao i sve ostale da ne komentarisu dalje ovaj clanak nego samo da malo razisle o njemu
Ja o tome pričam cijelo vrijeme, meni šuplju ne mogu prosipat...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
šta je papetu Hasagić povrijeđen a nema Guše na spisku reprezentacije,**** ovaj komitet za normalizaciju.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Čudo i to nije Ivica sredio! 
Ž '21!
e to nema potrebe sredzivat,Guso brani u zivotnoj formi.Bianconeri1988 je napisao/la:Čudo i to nije Ivica sredio!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pričajte vi šta hoćete, ali otkako je Gušo na golu, nama je krenulo. On nam dođe ko hamajlija 
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
ma Guso je hairli ..mamaSmurf je napisao/la:Pričajte vi šta hoćete, ali otkako je Gušo na golu, nama je krenulo. On nam dođe ko hamajlija
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Allosio, Amelitos, Bing [Bot], Doktorinho, edinedin, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], haklamas, Hrammm1921, Hrasno15, MukiBek, NekoSaDaleka, NerminFatic, Orvel, Stole, Taree, ultrazonfa, UtdBiH21, Vanja8, Venom, zeljovolimte i 231 gost.