Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja mislim da je Sloboda 1, 1:0 

Cim je objavljen sastav i kladionice raguju.Na pobjedu Sarajeva kof bio 1,90 sad pao na 1,60
Ide pobjeda domacina u Tuzli, ali i u Trebinju domacin dobija 
Koja je primarna tekma na MYTV, Sloboda-Željo ili Sarajevo-Igman?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Dobro je, kontam reko ne bi me čudilo da su stavili vašu kao primarnu

Mislim nije stvar u Sarajevu ili Želji, nego jednostavno je ova u Tuzli najzanimljivija uz onu u Trebinju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jesu glupost napravili s ovim kombinivanim prijenosom to je nevjerovatno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa Borac je zadnjih pola godine pobijedio jednom u gostima i to Siroki Brijeg preokretom u sudijskoj nadoknadi, a sve igrali u najjacem sastavu, osim sa Posusjem gdje su falila 4 startera. Sta danas ocekivati u ovakvom sastavu, realna je kvota skroz.
-
- Kontakt:
ma nema šta logično je da su stavili sloboda zeljo glavnu tekmu iskreno daleko najzanimljivija pa mozda i zadnjih nekoliko godina..
a za sarajevo nema šta uzimamo 3 razlike
a za sarajevo nema šta uzimamo 3 razlike

Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma gledaju po važnosti tekme suludo bi bilo da smo mi primarna tekma a ne igramo ni za šta osim da ne budemo ispod vas na krajuRaonffa je napisao/la: ↑28 maj 2023, 16:35Dobro je, kontam reko ne bi me čudilo da su stavili vašu kao primarnu![]()
Mislim nije stvar u Sarajevu ili Želji, nego jednostavno je ova u Tuzli najzanimljivija uz onu u Trebinju.

- akisarajevo92
- Kontakt:
i na Posusje 1.25 protiv Veleza
ovo podsjeca na vremena prije 20 godina, kad nase lige nije ni bilo na kladionicama a onda i kad se pojavila kvote na sve domacine bile od 1.05 do 1.15

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Pa i u Italiji kad nekome treba za opstanak u ligi a igra protiv nekog sto mu ne treba bude kvota 1.25akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 16:39i na Posusje 1.25 protiv Veleza
ovo podsjeca na vremena prije 20 godina, kad nase lige nije ni bilo na kladionicama a onda i kad se pojavila kvote na sve domacine bile od 1.05 do 1.15![]()

Nece TC zijaniti 1X
Ovde bi Igman mogao popusiti.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 maj 2023, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne bude bas tako, bude oko 1.60-1.70 ako treba pobjeda, samo kada remi odgovora za oba tima tu bude radikalnije i kvota na X bude oko 2bordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2023, 16:43Pa i u Italiji kad nekome treba za opstanak u ligi a igra protiv nekog sto mu ne treba bude kvota 1.25akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 16:39i na Posusje 1.25 protiv Veleza
ovo podsjeca na vremena prije 20 godina, kad nase lige nije ni bilo na kladionicama a onda i kad se pojavila kvote na sve domacine bile od 1.05 do 1.15![]()
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 28 maj 2023, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Pobjede Sloge, Slobode i Leotara. Tuzla i Leotar u nizi rang.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma pakuje se Slobodi i TC-u da ispadnu, odnosno da se spase srpski klubovi. O tome se priča već mjesecima i to uopšte nije tajna. Najuptinije je mogu li Leotaru naštimati da dobije Široki.
Ovamo je realno da Zrinjski dobije TC bez obzira što igraju sa drugim timom, kao i da Sloboda ne dobije Želju. Iako naravno ne mora to ništa značiti, možda sve ovo ode u kontru na kraju ali meni djeluje da će biti ovako kako sam gore pisao.
Ovamo je realno da Zrinjski dobije TC bez obzira što igraju sa drugim timom, kao i da Sloboda ne dobije Želju. Iako naravno ne mora to ništa značiti, možda sve ovo ode u kontru na kraju ali meni djeluje da će biti ovako kako sam gore pisao.