njemu sam objasnio kako i šta, pa je napravio protiv Bojca, jer ja nemam Moju TV i ne mogu napravit' stream, a ako Antifriz bude kući i u nedjelju, neka vam ponovo napravi, ali momak možda dođe na Tušanj, ne znam, u svakom slučaju, ako ima neko ko ne može na Tušanj, a imaju Moju TV, dobar internet i procesor, neka se javi pa da i njemu objasnim, pa da gledate tekmu svi vi što ne možete na Tušanj, a nemate Moju TV
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sada ozbiljno, ne pravi Chini stream, nego Antifriz, obratite se njemu
njemu sam objasnio kako i šta, pa je napravio protiv Bojca, jer ja nemam Moju TV i ne mogu napravit' stream, a ako Antifriz bude kući i u nedjelju, neka vam ponovo napravi, ali momak možda dođe na Tušanj, ne znam, u svakom slučaju, ako ima neko ko ne može na Tušanj, a imaju Moju TV, dobar internet i procesor, neka se javi pa da i njemu objasnim, pa da gledate tekmu svi vi što ne možete na Tušanj, a nemate Moju TV
đe je sad Sloboda72 kako se hodžinom zetu žena zoveTaRgEt_ je napisao/la:Nego vidi Hodzin zet nam dolazi opet, treba ga docekati kako zasluzuje , ja mu jos ne zaboravljam ono iz Prve lige
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
jbg drugovi ja sam primjetio a vjerujem i vi da to nešto ne ide, nije ni za Borac, ali su Fukare to majstorski odradile i dokazale da vole klub višeod ljudi koji ga vode. Tako da sam očekivao da će nešto poduzeti i ovaj put za Radnik, a uporedo i za Vitez.wobly92 je napisao/la:Nije problem što neko simpatiše ili navija za neki strani klub, samo što ovo nije tema za to.
Vidim niko nije ispratio onaj prijedlog Mortusa oko promovisanja budućih utakmica, samo bih da napomenem i pohvalim, moglo bi se to i provest. Ako ništa barem se momak potrudio pa došao do dobre ideje.
Tako da ako se nije Radnik odradio može se već počet radit za VItez.
Mislim da je zbog siutacije u kojoj se nalazimo sasvim realno da bi i klub a i Stadion izašli u susret da se sprovedu svi napori koji bi utjecali na to da titula dodje konačno u TZ.
Jbg ja od obaveza koje imam stvarno ne mogu puno pomoći u realizaciji ovih ideja, ali eto zašto da ne podijelim ono što vidim da se radi na drugim mjestima. Ponekad bih i mogao uskočiti. Mislim da su svi prijedlozi u korist kluba i rezultata, a recimo ovo za Citroena je i njemu reklama.
Kad može kombi po gradu pozivat za OKK, može i Citroen
Pa evo jbg msm da je Lacijal postavio ovdje primjer iz BL za utakmicu sa nama gdje su oni lijepili plakate po školama i fakultetima. Zašto se barem to ne kopira, jer u BL je na Zapadnoj tribini bilo barem 70 % školaraca...koji iako nisu navijali, bilo je lijepo vidjeti da je tribina popunjena
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
jeste, ja sam postavio
ma to im je bila odlična ideja, treba to i kod nas, tako se stiču Slobodaši
ma to im je bila odlična ideja, treba to i kod nas, tako se stiču Slobodaši
I po gradu a i na utakmicama na poluvremenu ionako taj Citroen kruži pa mogu i megafon postavit i pozivat, ništa ne košta...
Ako neko možda nije vidio...
[youtube][/youtube]
Ako neko možda nije vidio...
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Izvinjavam se na ponavljanju , ali nama fali dosta publike na račun nezgodnog termina za neku, haj nazovi ,srednju radničku klasu . Ljudi koji stvarno vole klub, imaju i volju i pare za karte ali nemaju kad, ako je utakmica subotom prije pet. A većinu utakmica smo igrali u tom nekom ranom subotnjem terminu. To možda nije prevelika cifra, ali je karakter takve jedne grupacije koja nam fali da bi vremenom mogla za sobom povuć još dosta publike. Tu ima najviše potencijala i za onu furku "otac i sin". A takve ne može privuć marketing , jednostavno možeš ga zvat na megafon, al i on tebi isto tako na megafon može odgovorit da ne može pobjeć s posla. Bilo da mu je dvajspet il pedeset godina, bilo da bi pjevo na sjeveru ili košpario na zapadu. Marketing može najbolje privuć ove "ćiromane",nekom fintom, bar za par utakmica ,ako se pogodi vrijeme, teren i protivnik. To i nije neka mudrost ni ulaganje za nekog ko je bar malo radio u marketingu. Pa ako se ko primi, primi se, dobro i jest. Ako ništa ,priprema za iduću sezonu u koju treba već pomalo gledat.Pitam se kolko klubovi imaju uticaja na satnicu,odnosno kad bi možda mogli upalit reflektore, bil mogli mijenjat termine.
Ako pobjedite Radnika onda ćete biti prvaci,što vam i želim.
Glavna snaga Radnika je njihov trener, i sutra će biti sudar dva trenutno najbolja trenera u Premijer ligi.
Glavna snaga Radnika je njihov trener, i sutra će biti sudar dva trenutno najbolja trenera u Premijer ligi.
- Beduin
- Kontakt:
Sta pisu ovdje, neatraktivan protivnik nam dolazi pa raja nije zagrijana.
Sudar lidera i treceplasirane ekipe ako nije atraktivno, j3baji ga ona. Sto DrinaGZ kaze, ujedno je i sudar 2 najbolja trenera lige, sudar najboljeg domacina i najboljeg gosta lige, ujedno i najbolja odbrana (uz Zrinjski) nam dolazi na Tusanj, i nije atraktivan protivnik? Samo da znamo sve to izreklamiran, naloziti raju, gdje bi nam kraj bio.
Sudar lidera i treceplasirane ekipe ako nije atraktivno, j3baji ga ona. Sto DrinaGZ kaze, ujedno je i sudar 2 najbolja trenera lige, sudar najboljeg domacina i najboljeg gosta lige, ujedno i najbolja odbrana (uz Zrinjski) nam dolazi na Tusanj, i nije atraktivan protivnik? Samo da znamo sve to izreklamiran, naloziti raju, gdje bi nam kraj bio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma nema navijaca i nije nam rival iz proslosti pa zbog toga takve priceBeduin je napisao/la:Sta pisu ovdje, neatraktivan protivnik nam dolazi pa raja nije zagrijana.![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
IB su na Faceu najavili dolazak u Tuzlu, al' hajde ga znaj 
TaRgEt_ je napisao/la:Nego vidi Hodzin zet nam dolazi opet, treba ga docekati kako zasluzuje , ja mu jos ne zaboravljam ono iz Prve lige
Nije vam Elvis Prosic hodzin zet nego Eldis Prosic ovo je sasvim drugi sudija
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ali najjaci su oni na Facebook stranici koji pisu da dobijamo 5-0 ili 6-0

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ko kaže da nemaju navijača, sprema se INVAZIJA na TUZLUDoeTz je napisao/la:Ma nema navijaca i nije nam rival iz proslosti pa zbog toga takve priceBeduin je napisao/la:Sta pisu ovdje, neatraktivan protivnik nam dolazi pa raja nije zagrijana.![]()
"У $ " ЗА ?!!! Све &, ? " ? " за " $ $, јер ' $ " него " $! " % ? $ ' " ?, $ " " % / ?! " " у 15:00. ? ЈЕ У 13:00 $ $, ПРЕВОЗ ЈЕ ?!!! ", " $, ОВО ЈЕ " " СТАРОЈ " ? $, & СЕ " ' ",", '! & $ ЈЕ " $ $ & СЕ " " & $ $!!!
06.03. " У ?!!!
""
više na https://www.facebook.com/%D0%98%D0%BD%D ... 8715/?rc=p
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jest pravo atraktivan protivnik... Do mene je...inače me je dosta ljudi ovih dana pitalo sa kim igramo... Kad im kažem sa Radnikom svi do jednog pitaju... KOJI RADNIK... Nisam im doduše spominjao ćelu, najbolju odbranu i te finte... Vidio sam odmah da su ekstra zainteresovani za utakmicu...Jos kad im se spomene kiša za nedjelju, tv prijenos i cener karta ima da bude krcat Tušanj...valjda odštampajte dovoljno kartiBeduin je napisao/la:Sta pisu ovdje, neatraktivan protivnik nam dolazi pa raja nije zagrijana.![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Suljo20002
- Kontakt:
Znaci ako dođu moglo bi bit s.ranja kakvog ...Vjerovatno ce citavu tekmu samo provocirati ...
- JohnCleese
- Kontakt:
Koliko su ba karte (zapad i sjever) ??staragarda je napisao/la:Jest pravo atraktivan protivnik... Do mene je...inače me je dosta ljudi ovih dana pitalo sa kim igramo... Kad im kažem sa Radnikom svi do jednog pitaju... KOJI RADNIK... Nisam im doduše spominjao ćelu, najbolju odbranu i te finte... Vidio sam odmah da su ekstra zainteresovani za utakmicu...Jos kad im se spomene kiša za nedjelju, tv prijenos i cener karta ima da bude krcat Tušanj...valjda odštampajte dovoljno kartiBeduin je napisao/la:Sta pisu ovdje, neatraktivan protivnik nam dolazi pa raja nije zagrijana.![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
zapad 10 a sjever 7 KM, za članove fukara 4 KM je sjeverJohnCleese je napisao/la:Koliko su ba karte (zapad i sjever) ??staragarda je napisao/la:Jest pravo atraktivan protivnik... Do mene je...inače me je dosta ljudi ovih dana pitalo sa kim igramo... Kad im kažem sa Radnikom svi do jednog pitaju... KOJI RADNIK... Nisam im doduše spominjao ćelu, najbolju odbranu i te finte... Vidio sam odmah da su ekstra zainteresovani za utakmicu...Jos kad im se spomene kiša za nedjelju, tv prijenos i cener karta ima da bude krcat Tušanj...valjda odštampajte dovoljno kartiBeduin je napisao/la:Sta pisu ovdje, neatraktivan protivnik nam dolazi pa raja nije zagrijana.![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Niko bez najave neće uci na Tusanj... Valjda su bili toliko pametni pa se najavili MUP-u...Suljo20002 je napisao/la:Znaci ako dođu moglo bi bit s.ranja kakvog ...Vjerovatno ce citavu tekmu samo provocirati ...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
De bolan kakvi oni... To se neka djeca zezaju na Facebooku, ja mislim da oni ne postojestaragarda je napisao/la:Niko bez najave neće uci na Tusanj... Valjda su bili toliko pametni pa se najavili MUP-u...Suljo20002 je napisao/la:Znaci ako dođu moglo bi bit s.ranja kakvog ...Vjerovatno ce citavu tekmu samo provocirati ...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.