FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DoeTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DoeTz » 04 mar 2016, 11:23

slika
:rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 mar 2016, 11:26

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:Znaci ako dođu moglo bi bit s.ranja kakvog ...Vjerovatno ce citavu tekmu samo provocirati ...
Niko bez najave neće uci na Tusanj... Valjda su bili toliko pametni pa se najavili MUP-u...
De bolan kakvi oni... To se neka djeca zezaju na Facebooku, ja mislim da oni ne postoje
Ma mislim da su se aktivirali opet...bar su najavljivali... Bilo bi odlično da se pojave...Jos jedna grupa na sceni
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 04 mar 2016, 11:28

na njihovoj FB stranici može se vidjeti da su se aktivirali. ali i da su malobrojni, po mom skromnom sudu nema ih više od 50ak al što kae staragarda, pozitivna je to priča :)

https://www.facebook.com/%D0%98%D0%BD%D ... 8715/?rc=p
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 04 mar 2016, 11:45

DoeTz je napisao/la:
slika
:rol:
Mozda se Ovo odnosi na njihove igrace :rol: :rol:

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 04 mar 2016, 11:51

Suljo20002 je napisao/la:Znaci ako dođu moglo bi bit s.ranja kakvog ...Vjerovatno ce citavu tekmu samo provocirati ...

samo ne nasjedat na provokacije, ugasit ce se oni sami haha

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 mar 2016, 12:04

Ja koliko se sjecam ovi nasi su hvalili ove iz bijeljine kada smo isli prvu polusezonu, kako je sve bilo regularno j fin docek da su imali

TZ075
Kontakt:

Post Postao/la TZ075 » 04 mar 2016, 12:15

konacno pjesmaaa za slsuanjeeeee ovo nam je trebalo godinaamaaaa ajde dijelite svi po fb forumu da saZNAJU LJUDIII!!!!
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 04 mar 2016, 12:21

Chingili sto izbrisa post?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2016, 12:22

hajde da čujemo i ostatak pjesme, ovako ovo za sada mi ne leži, al' uz ostatak teksta možda ipak legne
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Chingili sto izbrisa post?
zaletio se, rekoh čitava pjesma se pjeva ovo, previdio sam mali detalj, to jeste ostatak teksta :lolno:

TZ075
Kontakt:

Post Postao/la TZ075 » 04 mar 2016, 12:23

ma dajte ba ljudi konacno pjesma nesto kao sto imaju robijai samod a jos bude pjesama ovo je prejakoo a citasva ce bit jos jacaaa smao djelitee
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 04 mar 2016, 12:27

pjesma ima potencijala, samo ne treba ovaj dio koji je kopiran od BH Fanaticosa ....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 mar 2016, 12:33

Beduin je napisao/la:Sta pisu ovdje, neatraktivan protivnik nam dolazi pa raja nije zagrijana. :urnebes:

Sudar lidera i treceplasirane ekipe ako nije atraktivno, j3baji ga ona. Sto DrinaGZ kaze, ujedno je i sudar 2 najbolja trenera lige, sudar najboljeg domacina i najboljeg gosta lige, ujedno i najbolja odbrana (uz Zrinjski) nam dolazi na Tusanj, i nije atraktivan protivnik? Samo da znamo sve to izreklamiran, naloziti raju, gdje bi nam kraj bio.
Jest pravo atraktivan protivnik... Do mene je...inače me je dosta ljudi ovih dana pitalo sa kim igramo... Kad im kažem sa Radnikom svi do jednog pitaju... KOJI RADNIK... Nisam im doduše spominjao ćelu, najbolju odbranu i te finte... Vidio sam odmah da su ekstra zainteresovani za utakmicu...Jos kad im se spomene kiša za nedjelju, tv prijenos i cener karta ima da bude krcat Tušanj...valjda odštampajte dovoljno karti
:facepalm:
Ja znam da ti ides na tekme, ispostujes i gostovanja, al' taj ko te pitao (jos kazes: dosta ljudi) s kim igramo i jos ne zna koji Radnik, taj voli Slobodu i prati je koliko i moja nena. Pusti ba tu pricu, ja prvi sam uvijek nekome ko me pitao s kim igramo lozio ga nekim informacijama (kad god je to imalo osvone), tako da si komotno i ti tih "dosta ljudi koji pojma nemaju s kim igramo" mogao uputiti da su 3. na tabeli, da se bore za titulu kao i mi, da su najbolji gost u ligi i da imaju najbolju odbranu te kako nas treba doci sto vise na Tusanj da im pokvarimo te statistike, a odrzimo nase kao najbolji domacin. Vrlo jednostavno druze.

To su vec danima nasi "mediji" trebali objaviti, a mi dijeliti, sve ovo sto Beduin napisa jos sinoc. Nije da to oni nisu znali, vec valjda cekaju posljednji dan da pogledati nasu tabelu pa objave te informacije koje ce animirati nase ljude, upoznati s kim igramo i koliko je bitna ova utakmica, nabrijati ih da pricaju na kahvi, na poslu, dijele po socijalnim mrezama i ostalo. Mada sam navikao na indolentnost nasih medija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 04 mar 2016, 12:53

Beduin je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Sta pisu ovdje, neatraktivan protivnik nam dolazi pa raja nije zagrijana. :urnebes:

Sudar lidera i treceplasirane ekipe ako nije atraktivno, j3baji ga ona. Sto DrinaGZ kaze, ujedno je i sudar 2 najbolja trenera lige, sudar najboljeg domacina i najboljeg gosta lige, ujedno i najbolja odbrana (uz Zrinjski) nam dolazi na Tusanj, i nije atraktivan protivnik? Samo da znamo sve to izreklamiran, naloziti raju, gdje bi nam kraj bio.
Jest pravo atraktivan protivnik... Do mene je...inače me je dosta ljudi ovih dana pitalo sa kim igramo... Kad im kažem sa Radnikom svi do jednog pitaju... KOJI RADNIK... Nisam im doduše spominjao ćelu, najbolju odbranu i te finte... Vidio sam odmah da su ekstra zainteresovani za utakmicu...Jos kad im se spomene kiša za nedjelju, tv prijenos i cener karta ima da bude krcat Tušanj...valjda odštampajte dovoljno karti
:facepalm:
Ja znam da ti ides na tekme, ispostujes i gostovanja, al' taj ko te pitao (jos kazes: dosta ljudi) s kim igramo i jos ne zna koji Radnik, taj voli Slobodu i prati je koliko i moja nena. Pusti ba tu pricu, ja prvi sam uvijek nekome ko me pitao s kim igramo lozio ga nekim informacijama (kad god je to imalo osvone), tako da si komotno i ti tih "dosta ljudi koji pojma nemaju s kim igramo" mogao uputiti da su 3. na tabeli, da se bore za titulu kao i mi, da su najbolji gost u ligi i da imaju najbolju odbranu te kako nas treba doci sto vise na Tusanj da im pokvarimo te statistike, a odrzimo nase kao najbolji domacin. Vrlo jednostavno druze.

To su vec danima nasi "mediji" trebali objaviti, a mi dijeliti, sve ovo sto Beduin napisa jos sinoc. Nije da to oni nisu znali, vec valjda cekaju posljednji dan da pogledati nasu tabelu pa objave te informacije koje ce animirati nase ljude, upoznati s kim igramo i koliko je bitna ova utakmica, nabrijati ih da pricaju na kahvi, na poslu, dijele po socijalnim mrezama i ostalo. Mada sam navikao na indolentnost nasih medija.
Ispostovat ce TzSport :) :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 04 mar 2016, 13:15

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 mar 2016, 13:20

TZ075 je napisao/la:

konacno pjesmaaa za slsuanjeeeee ovo nam je trebalo godinaamaaaa ajde dijelite svi po fb forumu da saZNAJU LJUDIII!!!!
:thumbup:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2016, 13:22

Ćelo, Ćelo, ne trebaju ti ovakve izjave, neće te skontat' đuturumi sa zapada, pa će te dočekat' na zub :urnebes:

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 04 mar 2016, 13:25

Chinaglia je napisao/la:Ćelo, Ćelo, ne trebaju ti ovakve izjave, neće te skontat' đuturumi sa zapada, pa će te dočekat' na zub :urnebes:
Ma zna ovaj frajer šta priča. Prava manga i veliki znalac :) al opet ćemo uzet Radnik, a to i on zna :D
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 mar 2016, 13:32

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Beduin je napisao/la: To su vec danima nasi "mediji" trebali objaviti, a mi dijeliti, sve ovo sto Beduin napisa jos sinoc. Nije da to oni nisu znali, vec valjda cekaju posljednji dan da pogledati nasu tabelu pa objave te informacije koje ce animirati nase ljude, upoznati s kim igramo i koliko je bitna ova utakmica, nabrijati ih da pricaju na kahvi, na poslu, dijele po socijalnim mrezama i ostalo. Mada sam navikao na indolentnost nasih medija.
Ispostovat ce TzSport :) :thumbup:
Treba nam i medijska konkurencija, na nama je da pratimo, citamo, dijelimo objave. Odmah u ponedjeljak se treba pricati o utakmici protiv Viteza, izvuci neke info o prijasnjim utakmicama, loziti ljude: "mozemo li na ovo gostovanje otici u jos vecem broju, oboriti nas rekord u ovoj sezoni (iz te i te utakmice), bla bla..."? :thumbup:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 mar 2016, 13:32

Neki dan se ulizuje, govori da smo bolji, sad okreće priču, igra neke mind games. Švabo je to... :P
Nema im Stokića, dobro za nas.
A šta fali što ljudi prognoziraju po 5:0, 6:0, ima ih i što prognoziraju da ćemo izgubit. Evo ja sam na primjer sinoć sanjao da smo dobili 6:1. :oops:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 04 mar 2016, 14:09

Evo sad sa stadiona. Pokretna reklama je tu (slicno kao i OKK sto ima) samo na ovom ima i video, vrte se pjesme i snimci sa utakmica. Svaka cast. :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []