Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

haris10
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la haris10 » 07 jan 2014, 14:57

koji je to turnir!?

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 07 jan 2014, 14:59

haris10 je napisao/la:koji je to turnir!?
Kvalifikacije Australian Open, na wwinu nema jos u ponudi :?
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

barbarezsergej
Kontakt:

Post Postao/la barbarezsergej » 07 jan 2014, 15:01

Consigliere je napisao/la:Teniseri, dajte koji par iz kvalifikacija koji ce tesko pasti.... Uvijek ima nekoliko mrtvih sigurica.
kudla-d.cox 1
gofin-giustino 1
sugita-uchiyama 1
de baker-whitington 1
evans-huang 1

istina sitne kvote al ja mislim da ovo mora proc

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 07 jan 2014, 15:02

Kurbla je napisao/la:
milanist je napisao/la:danas se idemo bas kockati..

Lincoln - Alfreton 2 @2,88

Alfreton se bori da se odrzi u vrhu tabele dok je za domacine realan domet sredina tabele, kako je Lincoln u losoj formi u zadnji par meceva i da je medjusbni omjer na strani gostiju idemo i ovdje 2 pa sta bude..
Ovaj par i nije bas tolika kocka. Ne razumijem kvotu nikako. Jutros cackam po ponudi u nadi da cu naci neki zanimljiv bet da uvezem sa dvicom na Rouen, i dvica na Alfreton mi je bas zapala za oko. Sad pokusavam malo vise saznati na stranim forumima, pa cemo vidjeti, ima jos dosta vremena do 20:30h.

Mozda kolega @Nexus ima vise informacija.
evo neki info:
The Lincoln team follows in 18th place with 29 points, with an irregular championship done so far. In 27 games: 7W-11L-8D. In their 12 home games: 5W-4L-3D. But not everything has gone as best in recent games, not winning 6 games there. In the last 5 games in 15 possible points, earning only 2 points.

The last 3 losses in the last 5 home games demonstrate the decline of their way of playing at home. Besides that in the last 5 games only scored 1 goal.

Alfreton is in the 3rd with 49 points with 8 points in the 1st. Not a contender, but game after game betting there will rise in division. In 28 games, Alfreton managed 16 wins, 1 draw and 11 losses. What we can see is that this team is not a team draws but losing to anyone who is in top3. Out have 9 losses in 14 games for 5 wins and 0 draws. I do not think Alfreton let lose more points in this league and I trust that this team will play much better than it sometimes has to do. In the last 5 away games, the Alfreton has 3 wins and 2 losses. The last 3 outs Alfreton Lincoln gave on 3 wins!

Will be a competitive game, but I can not help believing in 3rd place, even with abusive defeats away from home, to the place it occupies, I think this is a game that Alfreton will do anything to excel before a Lincoln out of shape and lacking results. So, I'll take the good odds and bet me that offer the away team. Allied to this, J. Akinde is the top scorer with 10 goals and Alfreton trust him to help his team win today.
Alfreton Town travel to face Lincoln City in Skrill Premier action tonight with manager Nicky Law looking for his side to bounce back from last Saturday's narrow 1-0 defeat at Barnet.

Alfreton Town is in 3rd place and Lincoln city is in 18th place of England Conference.

Alfreton manager should welcome triker Paul Clayton back after illness last weekend but he is without central midfield player John McGrath whose knee injury looks like keeping him out for several weeks. And manager Law will also require a late check on central defender Michael Wylde who exited the Barnet game early at the weekend with a hamstring problem.

Alfreton will be hoping to continue their 100 per cent record in Lincolnshire. A 2-1 Reds win in the FA Cup in the 2011/12 season was followed by a 1-0 win at Sincil Bank in the league in the same campaign. Last season saw the Reds triumph 2-1 in the league in Lincolnshire.

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 07 jan 2014, 15:09

ja cu danas probati nesto od hokeja:

Landshut - Riessersee 6+ 1,50
Thurgau - Visp 7+ 1,85
AaB - Rodovre 6+ 1,60

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 07 jan 2014, 15:14

subcoccinela je napisao/la:
Kurbla je napisao/la:

Alfreton se bori da se odrzi u vrhu tabele dok je za domacine realan domet sredina tabele, kako je Lincoln u losoj formi u zadnji par meceva i da je medjusbni omjer na strani gostiju idemo i ovdje 2 pa sta bude..
Ovaj par i nije bas tolika kocka. Ne razumijem kvotu nikako. Jutros cackam po ponudi u nadi da cu naci neki zanimljiv bet da uvezem sa dvicom na Rouen, i dvica na Alfreton mi je bas zapala za oko. Sad pokusavam malo vise saznati na stranim forumima, pa cemo vidjeti, ima jos dosta vremena do 20:30h.

evo neki info:
The Lincoln team follows in 18th place with 29 points, with an irregular championship done so far. In 27 games: 7W-11L-8D. In their 12 home games: 5W-4L-3D. But not everything has gone as best in recent games, not winning 6 games there. In the last 5 games in 15 possible points, earning only 2 points.

The last 3 losses in the last 5 home games demonstrate the decline of their way of playing at home. Besides that in the last 5 games only scored 1 goal.

Alfreton is in the 3rd with 49 points with 8 points in the 1st. Not a contender, but game after game betting there will rise in division. In 28 games, Alfreton managed 16 wins, 1 draw and 11 losses. What we can see is that this team is not a team draws but losing to anyone who is in top3. Out have 9 losses in 14 games for 5 wins and 0 draws. I do not think Alfreton let lose more points in this league and I trust that this team will play much better than it sometimes has to do. In the last 5 away games, the Alfreton has 3 wins and 2 losses. The last 3 outs Alfreton Lincoln gave on 3 wins!

Will be a competitive game, but I can not help believing in 3rd place, even with abusive defeats away from home, to the place it occupies, I think this is a game that Alfreton will do anything to excel before a Lincoln out of shape and lacking results. So, I'll take the good odds and bet me that offer the away team. Allied to this, J. Akinde is the top scorer with 10 goals and Alfreton trust him to help his team win today.
Alfreton Town travel to face Lincoln City in Skrill Premier action tonight with manager Nicky Law looking for his side to bounce back from last Saturday's narrow 1-0 defeat at Barnet.

Alfreton Town is in 3rd place and Lincoln city is in 18th place of England Conference.

Alfreton manager should welcome triker Paul Clayton back after illness last weekend but he is without central midfield player John McGrath whose knee injury looks like keeping him out for several weeks. And manager Law will also require a late check on central defender Michael Wylde who exited the Barnet game early at the weekend with a hamstring problem.

Alfreton will be hoping to continue their 100 per cent record in Lincolnshire. A 2-1 Reds win in the FA Cup in the 2011/12 season was followed by a 1-0 win at Sincil Bank in the league in the same campaign. Last season saw the Reds triumph 2-1 in the league in Lincolnshire.
e sto se tice tog para mslm da bi ovo vrlo lahko moglo doci

Lincoln - Alfreton 1/2
i evo jos nesto sto sam nekom svojom analizom uspio povezat
Glenavon - Cliftonville 1/2 sjeverna irska
Shrewsbury - Leyton 1/2 engleska 3

pokusat na manji ulog
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 jan 2014, 15:23

oce li dobiti cibona ovaj kvarner?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

gooner14
Kontakt:

Post Postao/la gooner14 » 07 jan 2014, 15:27

Listam tenisku ponudu i naletio sam na zanimljiv par:

Muguruza (SPA) - Wickmayer (BEL)
1,35 : 2,90

Pratim tenis redivno i znam da je Muguruza cesto znala iznenadit bolje teniserke od sebe, ali mislim da je Yannina daleko kvalitetnija teniserka. Ovde moram ispratit 2-icu pa sta bude.
U dosadasnjem dijelu
sezone Muguruza ima 4 odigrana meca, 3 u kvalifikacijama i 1 u 1/16 Finala. Sve meceve je rijesila bez izgubljenog seta ali protivnice koje je pobjedjivala su Baines,Mestach,Simmonds,Dulghueru i nisu u rangu Yanine. Ona je odigrala samo 1 meca i to joj je predala u 1/16 Finala Laura Robson. Mislim da je Yanina odmornija i da ce se bolje snaci u ovom mecu. Do sada nisu imale
medjusobnih duela.

Jos jedno manje iznenadjenje: Chicago-Phoenix 2. 2,20
Svi americki tabloidi javili su da je trejd na relaciji Chicago-Clevelend gotovo zavrsen, a u pitanju je trejd izmedju igraca Deng-Buynum. Ako je tome vjerovati, ni jedan ni drugi sigurno nece nastupiti. Upitan je i Boozer, ali s obzirom na to kako igra, i nece biti veliki hendikep.

Jos nekoliko izglednih parova:

Janowicz 1
Ellis OVER
Noah OVER
Cliftonville 2

Sretno

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 07 jan 2014, 15:30

Nema jos kvota za ove meceve koji su oko 5 pola 6 ujutra tako da idu analize za ove prije :D

Evans - Huang TR 2:0 @ 1.50

Nema se sta puno pricati, Huang veoma los, Evans konstantno napreduje, u Dohi prosao kvale, otkinuo set Gulbisu, sa pola snage ce ovo biti ciscenje.

Fucsovics - Balleret 1 @ 1.40

Balleret ocajan na Hardu u zadnjim sezonama, Fucsovics popravio igru prosle sezone znatno, odlicne rezultate pravio na Challengerima, u Chennaiu istina izgubio od Nielsena, ali je ovdje favorit sto bi trebao lagano da opravda, zbog boljeg servisa i udaraca.

Bemelmans - Peliwo 1 @ 1.55

Ovaj tip je tu prvenstveno zbog iskustva Bemelmansa, iako je prosle sezone porazen od Peliwa, Peliwo je ocajno zavrsio sezonu sa 1 gemom protiv Sandgrena a nije bolje ni krenuo u ovu jer ga je Serra lagano dobio sa 6:2 6:3. Bemelmans igrao u Noumei Challenger, ispao u 2. kolu od McGeea, ali je tu duze vrijeme, malo se vise priviknuo na uslove i temperaturu tako da uz iskustvo i sigurno kvalitet koji posjeduje ovo bi trebalo biti dovoljno za 2.kolo.

Gojowczik - Olivetti 1 @ 1.30

Ovdje sve zavisi od Gojowczika, bude li imalo na slicnom nivou od onog iz Dohe bit ce to lagana pobjeda, protiv Olivettia koji samo zna servirati i izaci na mrezu, na to se svodi njegova igra, sto dosta odgovara Gojowcziku, pokazao je protiv Browna da ima veoma dobar return i ocekujem da to i ovdje iskoristi da dodje do lagane pobjede.

Ilhan - Barton 1 @ 1.50

Sta reci za Bartona, covjek je odlicno igrao na pocetku prosle sezone, osvojio je Challenger i postizao veoma dobre rezultate, iako su to bili Challengeri po Australiji ocekivalo se da ce moci nastaviti u slicnom ritmu. I sta se desi? Desi se da je zadnju pobjedu ubiljezio u Aprilu prosle godine i to protiv fenomenalnog Mine. Od tada 12 (Dvanaest) poraza uz samo dva osvojena seta. Koliko god da je Ilhan los, a igra solidno od Bartona nije moguce biti gori. Favorit veliki Ilhan, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.

Menendez - Mektic 1 @ 1.30

Nema se ni ovdje sta puno pisati, odlicni Menendez, omiljena podloga Hard, veoma dobra igra protiv Hrvatskog skoro pa amatera Mektica koji je bez skoro ikakvog dobrog rezultata prosle godine. Sve to govori da ce Menendez sa pola snage do 2.kola a trebao bi i do glavnog zrijeba.

Marchenko - J. Pospisil 1

Marchenko kvalitetniji igrac od Pospisila koji je prosle sezone imao bljesak u svojoj karijeri, odigrao je nekoliko odlicnih Challengera, dobio Monfilsa u Becu. Od tada u 3 meca bez osvojenog seta. Sa druge strane Marchenko odigrao dosta dobro u Chennaiu izgubio je od Laaksonena, ali to je bilo samo zagrijavanje, veoma dobra igra, i ipak kvalitet na strani Marchenka.

Bhambri - Starace 1 @ 1.40

Starace na Hardu?

Dancevic - Gerasimov 1 @ 1.40

Dancevic obicno najbolje igra na Grand Slamovima, kvalitetniji je on od Gerasimova koji je prosle sezone napravio nekoliko ozbiljnih rezultata, nije za podcijenit ali Dancevic je kvalitetniji igrac, sa mnogo vise oruzja.

Ward - Arnaboldi 1 @ 1.40

James Ward se takodje vodi jednom taktikom, nabij servu sto jace sa 3 metra visine i trci na mrezu, pa sta bude. To mu dobro prolazi uz poneki bljesak sa osnovne linije. Odigrao je solidno u Brisbaneu, izgubio od Copila koji je igrao tenis karijere. Arnaboldi ocajan van Italije, ovo mu je samo izlet u Australiju jer protiv Warda nema sansi.

Jos za sada pokoje iznenadjenje:

Wang - Mcgee 2 @ 2.20

McGee je igrac iz Irske koji je imao dosta finansijskih problem, citajuci njegov blog shvatio sam kako je tesko ovim nizerangiranim igraca da prezivljavaju na Touru. Ipak uspio se izvuci iz toga, igra odlican tenis, na Challengeru u Noumei je stigao do polufinala, izgubio od Dieza, ali moze biti zadovoljan igrom i pripremom za AO. Wang sa druge strane igra kako mu krene, ako krene lose tesko on to preokrece. McGee ga je dobio prosle sezone u Rimouskiju 2:1, pa ne vidim zasto ne bi mogao i veceras pogotovo sto je u dosta boljoj formi nego tada.

Gianessi - Safwat 2 @ 1.70

Safwat u ovom trenutku pokazuje bolju igru i formu od Giannesija, koji je ocajan na Hardu, vec na zalasku karijere, dok Safwat je posteno namucio Struffa i Dancevica u Dohi i Sidneju. Gianessi van zemljanih terena i Italije je drugi igrac, pa ce to Safwat lagano da iskoristi.

Robert - Kudryavtsev 2 @ 2.10

Kudry ovdje mnogo podcijenjen, kvalitet je uvijek posjedovao ali su ga povrede sputale da napravi mnogo bolju karijeru. U Chennaiu je igroa odlicno, prosao kvale, dobio Bautistu u 1. kolu, vodio protiv Bedenera i predao mec zbog povrede. Robert proslu sezonu ocajno zavrsio, u ovoj dobio De Voesta, da bi izgubio od Harrisona u Sidneju. Kudry je kvalitetniji igrac, ponovi li igru iz Chennai dobit ce ovaj mec, a ako bude povreda, predat ce to on pa je kvota 1.

Dosta za sada :mrgreen:

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 07 jan 2014, 15:35

Forster je napisao/la:

Starace na Hardu?
Ne podcjenjuj Potita, **** je to sorta :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 07 jan 2014, 15:39

Kurbla je napisao/la:
Forster je napisao/la:

Starace na Hardu?
Ne podcjenjuj Potita, **** je to sorta :mrgreen:
:lol: Dovoljno je da je Potito na hardu, taj ne bi Setkica dobio :lol:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 jan 2014, 15:44

Manchester kp
Boston utd
Cibona
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 07 jan 2014, 16:01

fixator je napisao/la:
Nexus je napisao/la:http://prntscr.com/2h9yb6
The match is played on The Jakemans Stadium (Boston, Lincolnshire), and belongs to the Conference North in England!
The home side is on 7th spot and have 37 points, just 1 defeat at home, 7 wins, 3 draws and 24-13 goals difference in 11 matches, that's over 3 goal per game!
Workington are on last spot and have just 14 points!
Scored 6 away and conceded 23 which in 11 matches is less than 3 goal per game!
But be aware that the away side will be without 4 important players which are unable to travel due to work commitments, including experienced central defenders Kyle May and Lee Andrews!
I go for over 2.5 goals here!
sta mislis nexus moze li biti ovdje OVER ??????
Fixator, moja politika over/under je sljedeća, pa i ostali mogu da je primjene, meni koristi, ali ja svakako rijetko igram over/under.

Ako je neki tim, toliki favorit, da se očekuje ubjedljiva pobjeda, onda radije igrati hendikep, nego o/u golove.
U konkretnom slučaju, Boston je meni favorit i ne vidim da moze da primi go uz gor sve nabrojano.
A o 2,5 po ovoj kvoti ja ne bi http://prntscr.com/2hae8m" onclick="window.open(this.href);return false;
a jutros sam uzeo ah -1,5 za takmičejna po 2,2 http://prntscr.com/2haej3" onclick="window.open(this.href);return false; sada je već pala na 1,8 http://prntscr.com/2haeod" onclick="window.open(this.href);return false; što znači da moja procjena sa početka analize je bila sasvim u redu, a rekao sam:
Nexus je napisao/la: Fudbal - England, Conference, North
20:45h Boston UTD - Workington
Tip:[glow=red,2,300] Boston UTD AH -1,5 [/glow]
Kvota: 2,2
Marathonbet

* Pobjeda Bostona sa 2 i više golova razlike.

Kladionice još nisu saznale, tako da očekujem pad kvote zbog sljedećeg.
Prema zvaničnoj stranici, a i forumu navijača, gosti za ovu tekmu ne mogu da računaju na: Andrews Def. (15/0), Wilson Atack (21/1), Tinnion Midl. (16/2) i May Def (20/2) i još par manje bitnih igrača.

što mi je posebno drago.

http://prntscr.com/2hag5h" onclick="window.open(this.href);return false; još da prođe.

btw, Englesku pogađa nevrijeme ovih dana, tako da se odgađaju mnoge tekme, a lige poput ovih koje ja igram imaju jako slabe stadione koji nemaju riješen problem odvodnjavanja vode, tako da se uvijek treba osvrnuti i na taj momenat, blato, kiša, grbav teren i ostalo, a sve to moze da utiče na o/u igru.

Tražim zadnji nalaz inspekcije terena, u 15:00 je bilo, ali ne mogu da nađem, pa vidjet cemo sta ce da kazu.

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 07 jan 2014, 16:08

ko postavi dinamo moskva 1 (hokej) hvala mu puno, jos Istomin protiv Cilica da uzme i pareee, al ce biti guravo tuu
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

Damba87
Kontakt:

Post Postao/la Damba87 » 07 jan 2014, 16:10

HaHu1x2 je napisao/la:ko postavi dinamo moskva 1 (hokej) hvala mu puno, jos Istomin protiv Cilica da uzme i pareee, al ce biti guravo tuu
znaci neko ne dobija ti ili ja :D

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 jan 2014, 16:15

Kurbla je napisao/la:

ma jbg mene vuce pravo dvica, i mislim da cu je kombinovari sa Rouen-om pa sta bude, Alfreton izgleda ili pobjedjuje ili gubi kako ovdje skontasmo pa eto nek veceras dobiju hehe :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 07 jan 2014, 16:18

http://prntscr.com/2hal88" onclick="window.open(this.href);return false;

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 07 jan 2014, 16:23

Bulls trade Luol Deng to Cavaliers for Andrew Bynum

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 07 jan 2014, 16:26

Iskodee je napisao/la:Ryazan - Lada T 1 kv. 3

Gledajuci tabelu i medjusobne susrete,najizgledniji je 1, Ryazan kuci ima omjer 11-0-5.

Den Haag - Munster 1 kv. 2.15

Jeste prijateljska utakmica,ali ovdje bez ikakve dileme,Den Haag je mnogo ozbiljnija ekipa i ono sto sam uspio upratiti da se utakmica igra u Spaniji,po meni 1..Sretno

Prva prosla...

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 07 jan 2014, 16:45

milanist je napisao/la:
Kurbla je napisao/la:

ma jbg mene vuce pravo dvica, i mislim da cu je kombinovari sa Rouen-om pa sta bude, Alfreton izgleda ili pobjedjuje ili gubi kako ovdje skontasmo pa eto nek veceras dobiju hehe :D
Cini mi se da sam ja ovaj Lincoln zapamtio :D ne po lijepom ,u proslom ili predproslom kolu su igrali sa mocnim Lutonom gdje sam i ja ganjo 2ku na Lutonu i kolko se sjecam zavrsili su 0:0 FT tako da sam tu izvisio za fine pare zato sam ih zapamtio aj reko da ubacim mozda moze koristiti :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.