FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
strujasamo
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Chinaglia odakle ti to da su na zapadu đuturumi Jel dosta više tog da nas nazivate KOŠPICARI PJANDURE itd Mi smo navijači Slobode i pratimo je i kako kući tako i na strani
Cekaj jesul one reklame uz teren il je negdje kao bilbord postavljen ?NYKnicks Fan je napisao/la:Evo sad sa stadiona. Pokretna reklama je tu (slicno kao i OKK sto ima) samo na ovom ima i video, vrte se pjesme i snimci sa utakmica. Svaka cast.
Samo jednu pjesmu imam,Sloboda sampionn,TZ075 je napisao/la:
konacno pjesmaaa za slsuanjeeeee ovo nam je trebalo godinaamaaaa ajde dijelite svi po fb forumu da saZNAJU LJUDIII!!!!
Samo jednu ljubav imam,volim te slobodo ooo..ooo. volim te Slobodo....
Fin ritam i refren moglo bi goriti sa sjevera,lako se pamti pjevljivo,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Slažem se, moglo se i bez tog kopiranja BHFa, ali svakako svaka čast na trudu onima koji su napravili ovo.Mortus je napisao/la:pjesma ima potencijala, samo ne treba ovaj dio koji je kopiran od BH Fanaticosa ....
Nad tobom sunce najljepše sja
opusti se, sve je to zajebancija, svi ti nazivi, pa ko bi normalan vrijeđao navijače Slobodestrujasamo je napisao/la:Chinaglia odakle ti to da su na zapadu đuturumi Jel dosta više tog da nas nazivate KOŠPICARI PJANDURE itd Mi smo navijači Slobode i pratimo je i kako kući tako i na strani
ovdje ljudi stvarno ne kontaju zajebanciju
Opet si neshvaćenChinaglia je napisao/la: opusti se, sve je to zajebancija, svi ti nazivi, pa ko bi normalan vrijeđao navijače Slobode
ovdje ljudi stvarno ne kontaju zajebanciju
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ide kombi kroz Tuzlu brateklasik je napisao/la:Cekaj jesul one reklame uz teren il je negdje kao bilbord postavljen ?NYKnicks Fan je napisao/la:Evo sad sa stadiona. Pokretna reklama je tu (slicno kao i OKK sto ima) samo na ovom ima i video, vrte se pjesme i snimci sa utakmica. Svaka cast.
Aha, zbuni me ovo "sad sa stadiona", ajd fino je i toNYKnicks Fan je napisao/la:Ide kombi kroz Tuzlu brateklasik je napisao/la:Cekaj jesul one reklame uz teren il je negdje kao bilbord postavljen ?NYKnicks Fan je napisao/la:Evo sad sa stadiona. Pokretna reklama je tu (slicno kao i OKK sto ima) samo na ovom ima i video, vrte se pjesme i snimci sa utakmica. Svaka cast.na njemu ima ekran (kao kod soda so) samo manji, vrte pjesme i datelja sa doamcih utakmica
Sto se tice pjesme ja bi da mi jos uvijek izbjegavamo to "sampion" u pjesmama, i ono nadvikivanje sjecer-zapad Sloboda sampion meni se ne svidja, jer cega smo mi to sampion, sta smo mi to osvojili... al hajd
- Beduin
- Kontakt:
A nek si vala napokon i Beduina poslus'o pa objavio ono.NYKnicks Fan je napisao/la:Ide kombi kroz Tuzlu brateklasik je napisao/la:Cekaj jesul one reklame uz teren il je negdje kao bilbord postavljen ?NYKnicks Fan je napisao/la:Evo sad sa stadiona. Pokretna reklama je tu (slicno kao i OKK sto ima) samo na ovom ima i video, vrte se pjesme i snimci sa utakmica. Svaka cast.na njemu ima ekran (kao kod soda so) samo manji, vrte pjesme i datelja sa doamcih utakmica
Vec od ponedjeljka idemo ofanzivnije protiv Viteza, iskopacemo nesto da lozimo raju i dijelimo objavu sa vase stranice.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav car... KraljinaTzXHc je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/petrov ... sti/186423
Veliki mangup je čelo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
najdražawobly92 je napisao/la:Opet si neshvaćenNe znaju ljudi da i ti visiš na zapadu. Ima se.

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A tako p i c k o... Sezonsku imašChinaglia je napisao/la:najdražawobly92 je napisao/la:Opet si neshvaćenNe znaju ljudi da i ti visiš na zapadu. Ima se.
![]()
[youtube][/youtube]

Jako dobra vijest i za Slobodu jer svaki nesporazum među njima znači da će imati prioritetnijih stvari od sporta:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/izgladje ... 60304081#1
Btw, tko je fuck.ing Sean Connery

http://www.klix.ba/vijesti/bih/izgladje ... 60304081#1
Btw, tko je fuck.ing Sean Connery

tuzlanska Sloboda
Cuo sam kroz prozor i mislio OKK promovise opetNYKnicks Fan je napisao/la:Ide kombi kroz Tuzlu bratena njemu ima ekran (kao kod soda so) samo manji, vrte pjesme i datelja sa doamcih utakmica
Jedan grad, jedna ljubav!
hejteri će reći da nije mojastaragarda je napisao/la:A tako p i c k o... Sezonsku imaš
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:hejteri će reći da nije mojastaragarda je napisao/la:A tako p i c k o... Sezonsku imaš
- FrantoBauzek
Upload na tinypic i kopiraj link 
Ma photoshop Chini. A isfura te najdraža, osim ako nisu pali pregovori u PP.
Bilo bi dobro kad bi pustili žene besplatno sad na utakmicu, Sarajlije to često rade, trebali bi i naši ispoštovat. Samim time bi privukli više porodičnih ljudi.
Bilo bi dobro kad bi pustili žene besplatno sad na utakmicu, Sarajlije to često rade, trebali bi i naši ispoštovat. Samim time bi privukli više porodičnih ljudi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.