Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
hehe znam druze. i ja sam tad cerao 2 na Luton ali nedade se, ma jbg valjda im se tad samo posrecilo, nece valjda opet 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
zna li neko jel se u ovom hrvatskom kupu u kosarci igra smao 1 utakmica i hoce li cibona biti u punom sastavu ?
FKŽ !
Jbga , mozda je dobro ovde isto tako ganjati da oba ne daju gol ili neki under na tiketima ipak je vrlo rijetko da Luton nekome ne da gol ....milanist je napisao/la:hehe znam druze. i ja sam tad cerao 2 na Luton ali nedade se, ma jbg valjda im se tad samo posrecilo, nece valjda opet
- madridista4ever
- Kontakt:
igra se samo 1 utakmica, ali ako si upoznat sa trenutnom situacijom cibone onda znaš kakav im je taj puni sastavTeaM87 je napisao/la:zna li neko jel se u ovom hrvatskom kupu u kosarci igra smao 1 utakmica i hoce li cibona biti u punom sastavu ?

- EmirSioux89
- Kontakt:
Sunderland - Man.United (1:0) - h2 @ 2.80
Atl.Madrid (G.G) - gg1 @ 1.25
-17,5+ A.Davis(NO) - Over @ 1.85
Kvarner - Cibona - 2 @1.40
Lincoln - Alfreton - x2 @ 1.36
Koef. : 12,33
Manchester Utd. navijacki nekako a imam neki osjecaj da ce se istresti nad ekipom koja je zadnja na tablici EPL vjerovatno im nije prioritet kup pogotovo ovaj jer imaju veoma bitnu sl utakmicu u ligi.A Manchester posle onakvog poraza u FA Cupu i posle poraza u ligi od Totenhema ponovo dva poraza zaredom na Old Trafordu mislim da ce ih Moyes stisnuti i sa kombinovanim sastavom pobjediti 2 razlike.
Atl Madrid favoriti jesu sl utakmica im je jedna od najbitnijih ove sezone u Ligi Valensija moguce i da dobije ovaj mec ali mislim da ce ekipa Atletika postici barem jedan pogodak.
A.Davis doktor me svojim analizama i NBA-om uvijek ispostuje i uvijek ga pratim pa sta bude znaci prepisana od doktora.
Cibona po meni najkriticniji par na tiketu ali eto odigro sam ne znam ni ja sto
Alfreton vidim vecina igra dvicu cistu pa da i ja ispratim sa dvoznakom pa šta bude.
Sretno svima
Atl.Madrid (G.G) - gg1 @ 1.25
-17,5+ A.Davis(NO) - Over @ 1.85
Kvarner - Cibona - 2 @1.40
Lincoln - Alfreton - x2 @ 1.36
Koef. : 12,33
Manchester Utd. navijacki nekako a imam neki osjecaj da ce se istresti nad ekipom koja je zadnja na tablici EPL vjerovatno im nije prioritet kup pogotovo ovaj jer imaju veoma bitnu sl utakmicu u ligi.A Manchester posle onakvog poraza u FA Cupu i posle poraza u ligi od Totenhema ponovo dva poraza zaredom na Old Trafordu mislim da ce ih Moyes stisnuti i sa kombinovanim sastavom pobjediti 2 razlike.
Atl Madrid favoriti jesu sl utakmica im je jedna od najbitnijih ove sezone u Ligi Valensija moguce i da dobije ovaj mec ali mislim da ce ekipa Atletika postici barem jedan pogodak.
A.Davis doktor me svojim analizama i NBA-om uvijek ispostuje i uvijek ga pratim pa sta bude znaci prepisana od doktora.
Cibona po meni najkriticniji par na tiketu ali eto odigro sam ne znam ni ja sto

Alfreton vidim vecina igra dvicu cistu pa da i ja ispratim sa dvoznakom pa šta bude.
Sretno svima

Zadnja izmjena: EmirSioux89, dana/u 07 jan 2014, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United!
Ispratio sam ovde Kurblu , svidza mi se TiketKurbla je napisao/la:Idemo se uozbiljiti. Danas ide samo jedan tiket, bez narodnih i suplje price.
Briancon - Rouen X2 @ 1,36
Solna - Sodertalje kp2 @ 1,30
Jamtland - Boras 2 @ 1,15
Norrkoping - LF Basket kp1 @ 1,20
Boston Utd - Workington 1 @ 1,35
Kvota: 3,26
Uplata: srednja do jaka
1. Zmajeve iz Rouena moram ispostovati, vec sam ranije pisao analizu za ovaj tim i ista vrijedi za svaki njihov mec do kraja godine. Jeste da danas igraju u Kupu i to protiv druge najjace francuske ekipe, ali vjerujem da ce uci ozbiljno u mec. Prvenstveno jer je polufinale i igra se jedna utakmica, a o razlici u kvalitetu ne treba ni pricati.
2-4. SveCka kosarkaMrsko mi detaljnije pisati. Sve ziceri. Nadam se.
5. Da ispostujem kolegu Nexusa.
Ako se u toku dana ukaze nesto iz ponude (kao Boras dvica prije par dana), onda sigurno treba sa time vezati cistu dvicu na Rouen @2,05.
Sretno

-
- Kontakt:
Znam isto tako
da me MU isto povalio prije neki dan kad su izgubili kuci od Svonsija ,ipak ovaj FA cup se igra dvije utakmice tako da se sigurno veceras necu zaletati na njihovu pobijedu veceras a cisto sumnjam da ce i oni ipak povratnu igraju kuci pred svojim navijacima plus pogotovo ne za ovu kvotu od @1.75 ,RVP ne igra a koliko vidim i Runi je upitan tako ili cu ih lagano izbjeci ili neki under po meni jel
.....

-
- Kontakt:
Shrewsbury-Leyton O 1/2 na manji ulog... 

-
- Kontakt:
Palmeiras - Sorocabana
Palmeiras vise od 85,5 @ 1,85
Na osnovu ovosezonskih rezultata obe ekipe cini se da bi domacin trebao bez problema da ide preko ove granice.
Palmeiras vise od 85,5 @ 1,85
Na osnovu ovosezonskih rezultata obe ekipe cini se da bi domacin trebao bez problema da ide preko ove granice.
- rob do bagro
- Kontakt:
Danas ce biti neki prelaz, pa pokusajte neke Engleze na marku dvije odigrat 1/2.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
šta je ovo danas, svi me prestižu..
brazil, košarka:
Franca - Sao Jose / over 155,5
Flamengo / over 85,5
Palmeiras / over 85,5
Mogi - Limeira / over 153,5
Ukupna kvota: 12,6711

brazil, košarka:
Franca - Sao Jose / over 155,5
Flamengo / over 85,5
Palmeiras / over 85,5
Mogi - Limeira / over 153,5
Ukupna kvota: 12,6711
U desetom selu živi Antuntun!
lovu koju sam mislio staviti na engleze raspoređujem na:
Carmarthen - Aberystwyth / točan rezultat: 2-1 @5,95
Carmarthen - Aberystwyth / točan rezultat: 1-2 @7,70
Ne želim pisati analizu pošto je ovo vjerojatno samo plod moje bujne mašte, al ako prođe - izjasnit ću se.
Carmarthen - Aberystwyth / točan rezultat: 2-1 @5,95
Carmarthen - Aberystwyth / točan rezultat: 1-2 @7,70
Ne želim pisati analizu pošto je ovo vjerojatno samo plod moje bujne mašte, al ako prođe - izjasnit ću se.

U desetom selu živi Antuntun!
- stomaklija
- Kontakt:
Ovo nije FA cup, nego Capital one cup koji se igra samo jednu utakmicu. Polufinale se igra 2 meča. Pošto ovo nije polufinale, Mančo 2.Fordinjo je napisao/la:Znam isto tako![]()
![]()
![]()
da me MU isto povalio prije neki dan kad su izgubili kuci od Svonsija ,ipak ovaj FA cup se igra dvije utakmice tako da se sigurno veceras necu zaletati na njihovu pobijedu veceras a cisto sumnjam da ce i oni ipak povratnu igraju kuci pred svojim navijacima plus pogotovo ne za ovu kvotu od @1.75 ,RVP ne igra a koliko vidim i Runi je upitan tako ili cu ih lagano izbjeci ili neki under po meni jel
.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj zayebavat ljude. Dakako da je polufinale.stomaklija je napisao/la:Pošto ovo nije polufinale, Mančo 2.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
mancho dobija nikad lakšeMonolog je napisao/la:Nemoj zayebavat ljude. Dakako da je polufinale.stomaklija je napisao/la:Pošto ovo nije polufinale, Mančo 2.

- firefirefirely
- Kontakt:

Nisam ja uplatio, da ne bude neka hajka odmah

polufinale je prijo, jako opasan par, ja bizim od manchestera ka mis od macke (iole normalni mis
)
nek oni razvale 5-0 zbog raje koja ih ima al taj klub u 2014 sta se mene tice, samo gledat, pare na njega ili kontra njega, hvala NE.

nek oni razvale 5-0 zbog raje koja ih ima al taj klub u 2014 sta se mene tice, samo gledat, pare na njega ili kontra njega, hvala NE.

upravo tako razmišlja 90% kladioničara i izbjeći će ga ili igrati kontru, pobjeda manche ja ga igram
- stomaklija
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.