Srce ko dzamija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
subota, 14:30, moja tvbordobijeli je napisao/la:moze li mi neko tacno napisati kad je utakmica i ko prenosi .hvala
nedim93 je napisao/la:Sad se sjetili treninga papci, a kad Sarajevo bilo u sjenci Zelje onda vas nigdje nije bilo
Idi spavaj sine dragi ..nedim93 je napisao/la:Sad se sjetili treninga papci, a kad Sarajevo bilo u sjenci Zelje onda vas nigdje nije bilo
Da si pametan, skontao bi da ti se ne smiju zbog toga.nedim93 je napisao/la:Meni kao pravom navijaču sarajeva nije teško priznat da smo u sjeni Želje već dugo dugo , tebi ako jest tvoj problem
+1. Tom čovjeku skidam kapu do poda. Hvala mu na svemu.STARBUZZ je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... tat/125774
Ponosan sam sto nam je Dino predsjednik. Mlad, kulturan, elokventan, amibiciozan covjek. Da ga se ne postidi covjek ni pred kim. Realno najjace pojacanje Sarajeva je bio Dino.
Evo nesto pozitivno i od mene.benjamin1997 je napisao/la:Momci da li ste upoznati sa omladincima? Ako neko nešto zna o Arminu Avdiću, kadet nek mi napiše.
Sent from my LT22i using Tapatalk
Sine dragi razvijao bi se i ti da ti neko pokloni 4 miliona hebes klub koji je morao dovesti miliardera da bi nesto postigao a Željo je bez miliardera uzimao i uzimace titule.kokakolas je napisao/la:Nisam pitar ali mi je fakat drago da se jedan BH klub ovako razvija i ima potencijal da postigne dobar rezultat u Europi
Ja se takođe nadam da ce uprave svih klubova vidjeti FK Sarajevo kao pravi put i da cemo za par godina imati ekipe koje cemo gledati u grupama nekih EU takmicenja.blu je napisao/la:Sine dragi razvijao bi se i ti da ti neko pokloni 4 miliona hebes klub koji je morao dovesti miliardera da bi nesto postigao a Željo je bez miliardera uzimao i uzimace titule.kokakolas je napisao/la:Nisam pitar ali mi je fakat drago da se jedan BH klub ovako razvija i ima potencijal da postigne dobar rezultat u Europi
Bez milijardera, ali sa debelim podmazivanjem Osima dok se imalo para...Sto to niste uzimali titule prije Osima (2002-2010)?..nego je uspjeh tada bio biti treci na tabeli...blu je napisao/la:Sine dragi razvijao bi se i ti da ti neko pokloni 4 miliona hebes klub koji je morao dovesti miliardera da bi nesto postigao a Željo je bez miliardera uzimao i uzimace titule.kokakolas je napisao/la:Nisam pitar ali mi je fakat drago da se jedan BH klub ovako razvija i ima potencijal da postigne dobar rezultat u Europi
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bordobijeli, Hajdeee, Haksss, Hightower, HordasDolacMalta, johntravolta123, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, Rule_hz i 99 gostiju.