Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Italia
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Italia » 09 jun 2016, 10:50

Nema mi logike da se prodaje Pereyra ako ce se igrat sa 4 u vezi. To onda sigurno znaci ostanak na 3-5-2. Doduse vjerovatno zbog toga nije ni Cuadrado otkupljen.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 09 jun 2016, 10:51

Saurman je napisao/la:Ako dobiju 120 mil za Pogbu to je i više nego dobar deal,ne treba držati igrača protiv njegove volje.Za ove pare može se ekipa dobro pojačati.

Opet se spominje neka trgovina između Bayerna i Juventusa valjda Gotze i Benatia.
Ne bih ulazio u to da li je dobar deal ili ne ali bi bila velika glupost prodati Pogbu sad kad su igrači, trener i uprava najavili napad na LP, tim veća što bi za 2god.ostali bez kompletnog veznog reda, dakle prošle godine bez Vidala i Pirla a sad Pogbe te teško povrijeđenog Marchisia.

Nije baš lahko dovesti Pjanića, eto taj dvojac iz Bayerna pa čak i Gomesa i krenuti na LP a vezni red nije odigrao ni minute zajedno na terenu.

Nadam se i očekujem da će Juve pokušati zadržati Pogbu dok je Gigi još na golu te osnažiti ekipu u pokušaju osvajanja klempe...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 jun 2016, 11:09

Da sam na Pjanicevom mjestu tokom pregovora bih odma ko Ibra trazio Ferrarija preko reda :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 09 jun 2016, 11:17

anonymousHD je napisao/la:
chi3llo je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Hvala za Pogbu momci.
Hvala vama za Moratu :wave:
Dobar napadač, ali za klupe.
Dobar i za izbacit Reala :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 jun 2016, 12:39

Juve CEO Marotta: "Pogba leaving? Not happening. We'll keep him"
Ha ja :salut:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 09 jun 2016, 12:56

Ma Pogba ostaje ovo ljeto to se zna... nikakve pare ga ne mogu kupiti jer Juve nema intenciju da prodaje najboljeg igraca... poslije ko zna... mozda on nekad I ode iz Juventusa, ali ove godine ni promil sanse ne postoji za takvo nesto... pogotovo jer ce potpisati novi ugovor...momcima cijeni ono sto je Juve napravio za njega... a i mino kolika god gnjida bio vazda je sa Juveom imao dobre odnose...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 jun 2016, 14:26

I Antonio Corsa objavi da je Pjanic potpiso.
Roberto Regna nekakav, jos juce ujutru je rekao da Pjanic prelazi u Juve.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 jun 2016, 15:15

Ag. Gabriel Jesus: "Both #Juventus & #BayernMunich are interested in Gabriel Jesus. They're both top clubs, who wouldn't want to join them?"
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 09 jun 2016, 15:20

To ima smisla ako su vec Moratu halalili Realu... i da te pare preusmjere na Isusa... jer Berardi mijenja Zazu... u protivnom nema smisla da dolazi jer Juve nije deficitaran u napadu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 09 jun 2016, 15:20

Ma on će u Bayern vjerovatno :thumbdown:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 09 jun 2016, 15:48

Dje taj pjanke vise ba Beppe :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 09 jun 2016, 16:10

Otvorite temu za Novopecene Crno-Bijele Setace Mozga na ispasu, vec je pocelo pametovanje, ubrzo ce se preseliti i na ovu temu. :puke:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 jun 2016, 16:50

Gefufna je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Oni će itekako igrati zajedno i Pjanić ne isključuje niti jednog veznjaka.
Kako bi po tebi izgledale formacije sa 3 i sa 4 nazad, a da su u obje Miralem i Claudio u prvoj postavi?
Da se ovdje preselimo...

Sa 4 nazad standardno Marchisio, Khedira, Pogba u sredini, Pjanić iza dva napadača kao trequartista.

Sa 3 u odbrani ova prva trojka će na početku svakako imati prednost, ali zbog Khedirinog zdravlja očekujem Pjanića umjesto njega u sastavu dosta često i onda Marchisio desno, Pogba lijevo, Pjanić ispred Bonuccija. Zavisi i od težine utakmice i koliko će obrambeni zadaci biti bitni.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 jun 2016, 16:55

JonSnow je napisao/la: Hajde daj mi barem jedan kriterij po kojem je Juve bar u zadnjih 10 godina na razini ova dva kluba. Historijski gledano, veliki klub bez sumnje ali u zadnjem desetljeću... ajde?

Poslano sa mog SM-G360F koristeći Tapatalk
O kakvom desetljeću pričaš, koga briga za desetljeće?

Govorimo o trenutnoj situaciji i onom što se dešavalo u bližoj prošlosti i tu Juventus nije ništa lošiji, kamo li za klasu lošiji od Bayerna i Reala.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 09 jun 2016, 17:00

Ne znam, ja ga jednostavno ne vidim iza 2 napadaca. Mislim da bi bio fail. Bas me interesuje misljenje i ostalih koji su gledali i Romu i Juve.

Sa 3 nazad i Pjanic ispred Bone, mislim da bi Marchisio izgubio svoju ucinkovitost cak i ako se vrati 100% kao prime Claudio. A da Pjanic ide desno i on bi tu bio jos neucintovitiji nego iza napadaca.

U mojoj glavi ni u kom slucaju ne vidim njih dvojicu zajedno na terenu, ali to nije bitno vec Maxova vizija. Ali vjerujem da mu nece biti i lahko i vrlo moguce da ce opet trecinu sezone lutati sa sastavom.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 09 jun 2016, 17:05

Marotta prodaj Kheridu ljubi te gojzerica. Hernanes je poprilično korisniji igrač.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 jun 2016, 17:08

Pirlo i Marchisio su igrali skupa i nije bilo problema. Pjanić je i ove sezone u Romi igrao puno ofanzivnije od običnog centralnog veznog, puno ubacivanja i podvaljivanja lopti u i oko šesnesterca. Nemam nikakve sumnje da će to sasvim dobro funkcionisati.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 09 jun 2016, 17:14

Gefufna je napisao/la:Ne znam, ja ga jednostavno ne vidim iza 2 napadaca. Mislim da bi bio fail. Bas me interesuje misljenje i ostalih koji su gledali i Romu i Juve.

Sa 3 nazad i Pjanic ispred Bone, mislim da bi Marchisio izgubio svoju ucinkovitost cak i ako se vrati 100% kao prime Claudio. A da Pjanic ide desno i on bi tu bio jos neucintovitiji nego iza napadaca.

U mojoj glavi ni u kom slucaju ne vidim njih dvojicu zajedno na terenu, ali to nije bitno vec Maxova vizija. Ali vjerujem da mu nece biti i lahko i vrlo moguce da ce opet trecinu sezone lutati sa sastavom.
Trequartistu neće igrati, tu jednostavno treba drugi tip igrača, brži, konzistentniji, pokretljiviji, taj igrač je u fokusu uvijek, nećemo mi to igrati.

Po meni vice Pirlo, jednostavno nam fali siguran prenos lopte, diktiranje tempa, posjed, Marchisio kakav god bio treba da se vrati na mezzalu.

Igrat će on i mezzalu sigurno, jednostavno imamo tu dosta izbora, Sami može igrati obje pozicije, Marcha, Lemina. Sa njim u igri će i Pogba možda ako zatreba ići na trequartistu, po potrebi, rasteretit će ga dosta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Rios

Post Postao/la Rios » 09 jun 2016, 17:20

Nisam bas puno pratio Juve,ali misljenja sam da Mire dolazi da preuzme poziciju koju je nakd igrao Pirlo,a sad ( valjda ) igra Marchisio.Tu se,na Miralema mislim,i izgradio u ponajboljeg veznjaka u Evropi i nekako mislim,uz duzno postvanje vaseg misljenja,je da Mire dolazi da preuzme tu poziciju.
Igra iza napdaca je nesto na sta odgovor ne moze niko dati sa sigurnoscu,Roma nije u formaciji imala nikad dva napadaca pa samim tim nije je nikad ni igrao.U repki se nesto pokusalo kod Safeta,ali mislim da nije izgledalo najbolje.
Istina je da Mire u Romi cesto ulijece u 16 m protivnika,igrao visoko jer je imao slobodu kretanja vjerovatno,ali u sustini njegova primarna pozicija je uvijek bio taj centralni vezni.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 09 jun 2016, 17:22

Pjanic je ove sezone igrao doosta ofanzivnije,skoro svaki napad rome se nalazio na samom sesneastercu ili u njemu. Dok npr Pirlo nikada se nije tu nalazio u 352,pa onda ni marcha(zavrsio sezonu bez gola,a to je jedan od osnovnih razloga).
Zasto ovo govorin,upravo zato sto mislim da je pjanic daleko najkorisniji kada igra tu free role playmaker poziciju,i to ce nam super doci.
Medjutim pogba je u 352 zaduzen da se prikljucuje gore,a ovaj srednji pored njega da ostane dublje,eh tu bi pjana mogao ostati neiskoristen. Pa cak i ovaj desni(khedira ove sezone) je cesce pred golom,utrcavanja itd.
Sad je veliko pitanje ako pjana dodje,sta je zamisljeno,mada...itekako moze igrati pirlovu poziciju,tako da ne bi trebalo biti zime ako on dodje.
Samo ga treba sto pametnije iskoristiti,jer je on mc/amc...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []