Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Lijepi
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Lijepi » 19 nov 2009, 23:32

za mene je najbolji sinoć bio Muslimović , Hasagić najviše su htijeli i borili se , a onaj džeko .. nije jadnik mogao ništa ljudi ga zatvorili nije mogao da diše.. a moj prijatelj kaže da onaj Ibišević kao divokoza pred parenje samo skače naprazno .. ma nema riječi loše i gotovo :cry:

sms
Kontakt:

Post Postao/la sms » 19 nov 2009, 23:55

Fakat koliko nas je pametnih na ovom forumu. Mislim da ovdje ima puno djecurije jer po postovima vidim da se udaraju u prsa ko fol oni bi to pametnije uradili. Nemoj te se naci uvrijedenima al je tako sacekaj te ...............malo....... mene su moji ucili da sutim i da se nejavaljam s komentarima kad ne treba :D :) ;) :( 8-) 8-) 8-)

Moramo stvarno sagledat stvarnost/realnost svega a ova djeca kad malo porastu u srednje godine i budu gledali utakmice shvatice da neke stvari ne mogu. :oops: :oops: :oops:

Kako mozete krivt Seju za crveni ja bi sudiju za veceru kako je arogantan kreten. :evil: :evil: Nemozes protvi 11 portugalaca, sudije, koji te psihicki sjebe Dzeko nije mogo primti loptu da nesvira protiv njega :P :P :P

Kako ga pepe vuce za dress a onaj hajvan nece da svira i opet Dzeko uspjede onu loptu dodat Pjanicu svaka mu cast i onda kad je dobi zuti pa da neznam :D :D :D dobro je i sutio do tada :arrow: :arrow: Dzeko ima da bude najbolji igrac svjeta jednog dana. :) :) :) Ova peta kolona sto siri dezinformacije stvarno sramota. :evil: :evil: Pratim vjesti i informisem se koliko mogu. Mogu reci da Dnevni Avaz radi protiv usanovica one nek tamo hrvaske novine naravno pisu protiv Cire. :lol: :lol: :lol:
mi nemamo pojma sta nam se radi.Eto sad je savez dobi 9 milona zaostatka da se napravi taj centar i pare podjel za razvoj mladih u BIH. Gdje ce te pare otic? slusam onog Usanovica neko vece na minohodu pita ga voditelj kad ce ostavi tu fotelju kaze on pa ja sam samo 7 godina tu i da u Danske je sekretar 17 goidna a jos negdj rece da je sekretar neko 25 goina pa eto sad vi skontaj te. Kodro je lijep reko u savezu ima 50 ljudi koji truju savez znaci svako svakom cuva guzicu. Pa i ja bi taj poso radis nista a dobivas lovu ha ja i jos da mi bude krivo kad mi neko naredi da slazem ha jade bolan. :roll: :roll: :roll:
Moramo shvatit da od postenja nema nista treba vlada da se digen i da to smjeni al sumnjam mi volimo pricata al malo radit.

Vdijecemo sta ce vrijeme donjet sa sobom mislim imamo momke da mogu otic na tu neku smotru al kad to je pitanje. pgledaj te Sloveniju evo 2 puta svejtsko i jendom evropsko . Zdrava porganizacija to je to

jassa_ba
Kontakt:

Post Postao/la jassa_ba » 19 nov 2009, 23:58

Lijepi je napisao/la:lijep pozdrav ,, ono što su naši prikazali u srijedu je naša relnost .. mi ne možemo u ovom trenutku bolje, a moj ćiro majstore .. onaj kiros te pročitao kao dijete veselu svesku , taktički te nadmudrio . a uz to i kvalitet je na njihovoj strani i to je to .. ma sudac nije toliko kriv koliko mi nismo mogli parirati portugalcima , treba priznati .. :cry:
Alo ba, Zenicajesampion ti je fino napisao da je sudija kenjo cim bi poceli dobro igrat i presjecao nam igru, ma nije moguce da su se igraci portugala onako odbijali o Dzeku i ko bajagi padali, a sudija tu vidio prekrsaje cim bi on fino primio loptu. I kao sto rece zuti kartoni su nas zeznuli. A ti nemoj da govoris da je portugal bolji jer ta dva poraza ne znace nista, oni su imali sve igrace na raspolaganju i igraca vise zadnjih 20 minuta i sta su postigli gotov nista..

elvir75
Kontakt:

Post Postao/la elvir75 » 20 nov 2009, 00:01

Djeco haj da vam podjelim po 5 maraka i hajte u carsiju, nemojte vise srati

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 nov 2009, 00:07

Nas svaki sportski savez je korumpiran, i bas svako svakome cuva fotelju.
Ono sto sa sigurnoscu mogu porediti je Odbojkaski i Fudbalski savez BiH, jer iako sam odbojkaski sudija vec 6 godina, a 3 godine imam polozeno za drugog sudiju, nisam dobio niti jednu priliku da sudim neku utakmicu npr. 1.Federalne lige u odbojci, dok ostale sudije (koje nikad nisu stojale na "liniji", i imaju polozeno tek par mjeseci) sude po 2 utakmice na dan, i tako uzimaju dobru lovu za to.. Isto tako je i sa fudbalskim sudijama, koji dobijaju utamice preko svojih "dobrih prijatelja" u savezu koji ih guraju. Sve dok se ne donese dobar zakon o Sportu, i dok se ne ociste go*na iz svih saveza, sport u nasoj zemlji nece krenuti ka boljem.
Ali mi smo jos vise jadni sto necemo da pokrenemo to pitanje, i sto cutimo o svemu, i bodrimo nase momke (i djevojke) bez obzira sto iza njih stojalo. E pa ja mislim da to ne ide vise tako.....
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 20 nov 2009, 00:09

Potez utakmice je definitivno ono kad se bajramovic izborio za loptu prije one pjaniceve prilike. Bukvalno je odnio jednog portugalca i onda se on "naljutio" i krenuo na bajramovica i onda se odbio od njega kao bokseri od onu ogradu u ringu ;D

sms
Kontakt:

Post Postao/la sms » 20 nov 2009, 00:16

Naravno ima puno lopovluka al opet kad sve sveds na to ko je to dozvolio NAROD. Msilim pocnimo od samih sebe pa nadalje prov sto kazemo ma boli me ona stvar za tog i tog. Bosna ima toliko talenata da drugi mogu da samo bleje u nas al nemamo oragnizacije i nema pravde nema je nigdje al kód nas je nema mescini nikako. Kad vidim kako u ovoj svedskoj djeca imaju uslove i mogucnosti pa trebaju biti svjetska vele sila. I jesu kad uspiju izabcit dobre hokejase,zimski sportovi, ateltika a njih je samo 9 miliona puh al nemaju talenata. Trebas ugalat u djecu i mladost i naucit ih da radom se moze stici do zvjezda. Al opet kako cemo to postic kad na obicne stvari ne funkcionisu odluta ja od stvarnosti. Samo steta toliki potencijal. Sama Dzekina prica kaze sve otislo djete za 50hiljada u slovacku niko nije vido potencijala samo Pliska hahahahahha sramote neka

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 nov 2009, 14:55

celikjecelik je napisao/la:e bi bilo dobro da smo prosli...Sad bi crtali karte i pravili kombinacije za SP, analizirali protivnike....ovako se nema o cemu vise pricati
eh brate..ebiga zato ima ono na muci se poznaju junaci..stvorena je repka za za respekt i pkazace se u klfkc.za EURO,samo Ciro treba da ostane jer mijenjanje trenera bi se moralo puno ispocetka,,a onda bi mogli da vidimo da nije lako voditi BIH da to samo CIRONI moze,za ove koji kazu da je lahko uvijerili bi se..kad bi kiksali protiv manjih selekcija tipa Armenija,Kazhestan,Estonia,Latvia,Litvanija itddddd

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 nov 2009, 15:05

celikjecelik je napisao/la:e bi bilo dobro da smo prosli...Sad bi crtali karte i pravili kombinacije za SP, analizirali protivnike....ovako se nema o cemu vise pricati
da ti nisi Zenicajesampion ili ?
A C A B !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 nov 2009, 15:06

Emir_ZENICA je napisao/la:
da ti nisi Zenicajesampion ili ?
jasta je
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 20 nov 2009, 15:16

Zao mi je momaka (igraca) preko cijih leđa razna sorta ljudi u i oko saveza profitira, a tu je i ovaj **** selektor koji je citavo vrijeme samo fino psovao pred tv kamerama a koji jednu ovakvu reprezentaciju koja se šprdala prošle godine sa Slovencima nije odveo u JAR.Savez i selektor su se samo kitili strasnim igrama i potencijalom nasih reprezentativaca

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 nov 2009, 15:21

celikjecelik je napisao/la:jok eto ti si hahahahah

ne smijem skrecat sa teme, dobit cu BAN a onda ce me FIFA kazniti i poslati kaznu na kucnu adresu...
pa dobro te vise ba...nije ti bilo potpisa ...sad ima potpisa pa vidim da pise Zenicajesampion ;)

SAMO HRABRO !
A C A B !

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 20 nov 2009, 15:49

Ja bih ovom prilikom zahvalio nasim Zmajevima,Lavovima,Ljiljanima (kako hocete) na svemu sto su u protekle 2 godine uradili za nas.Svaka vam cast!
Doci u dokvalifikacije za SP je najveci uspjeh u historiji ove nacije bez obzira na Dansku i SiCG.Ove dvije utakmice su ogromno dostignuce Bosne i Hercegovine.Traziti krivce sada je vrlo lako.Reci da je Ciro trebao pustiti da se u Estoniji ciste kartoni,da nije trebao stavljati Muratovica,da je mali Pjanic trebao vise igrati,da su izmjene u Lisabonu izvrsene prerano,a u Zenici prekasno,da su nas sudije pokrale...ili jednostavno reci da nismo imali srece...
Medjutim,pogledajte kako je disala BiH protekle 2 godine.Svakog vikenda smo slavili golove Ibisevica i Dzeke,radovali se asistencijama Misimovica,cekali slobodnjake Salihovica i Pjanica,za ljeto je svaki dan bilo pitanje hoce li Dzeko preci u Milan,Chelsea,City ili bilo koji drugi klub.Trazili smo nove momke,Begovica i Medunjanina,pa i Pjanica,pratili Ibricica,Spahica,Rahimica,Nadarevica i ostale Zmajeve.Brinuli sta ce biti ako se Dzeko povrijedi,Misimovic dobije zuti karton...,a sve u zelji za Afrikom!
Zapitajte se:U kojim kvalifikacijama smo gledali Estoniju ili Armeniju na trgu?

Ne zelimo da to prestane.Zmajevi,ne bojte se,bice jos "Afrikaa".
SAMO NAPRIJED!!!
Zola in, Zola passes, Zola scores !

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 nov 2009, 15:51

celikjecelik je napisao/la:
4. Navijaci
Na BP je dobar dio bio nenavijaca, to jest posmatraca. Atmosfera ni blizu ocekivanog, ni blizu potrebnog...Govorimo o paklenom BP, pa pogledaje na youtubeu ako vec ne znate kakve je atmofere tamo Celik imao prije par sezona pa ce vam biti jasno..Pogledajte kakve su atmosfere bile protiv recimo Belgije, Spanije ranije, Norveske i slicno..Ovo nekidan nije ni blizu toga...
pa znas li zasto ?
zato sto ona stara zenicka publika nemoze doci do karte jer se u zenicu posalje 800 karti !
dok je bilo nas bilo je i atmosfere sada kada dijaspora i sela iz bosne preuzese stadion nista,
a gdje ce i biti vecini je prvi put da je na bilinom polju ! Da ti ne govorim da li znaju izvsrsit pritisak na igrace.
I oni normalni navijaci se moraju uklopiti u shabaniju koja je cinila 80 % stadiona.
Travnjak jos gori od publike . Ko je kriv zato ? Upravni odbor celika koji je na ljeto izvrsio sanaciju travnjaka te su strucnjaci samo njima poznati donjeli zakljucak da je travnjak bolji nego na poljudu .
Jos smo mi neozbiljna drzava . Da se ode na SP nije samo bitno znati igrati nogomet.

p.s. krivicu snosimo i mi navijaci i svi koji su digli toliku prasinu oko utakmica da je za nepovjerovat kao finale SP,
ali zato nam je slovenija odrzala lekciju kako se to radi u tisini ! To nam je iskustvo za iduce kvalifikacije .
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 20 nov 2009, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 20 nov 2009, 15:55

Najlakse je kritikovati...
...nisu mogli da te ugase!!!

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 20 nov 2009, 17:23

evo ovako, posto mi polako ide na zivce argumentacije, tipa, "kritikovati je lako", moram to barem iz mog vidika objasniti.
Forum sluzi za zdravu diskusiju, ARGUMENTACIJU, znaci ako nesto imas da kazes, a mozes to i objasniti sa vise od tri recenice, te sa primjerima potvrditi onda ti mozes sa drugim clanom foruma diskutovati o tom segmentu, nebitnu "ko je upravo, a ko ne".

Znaci ARGUMENTIRATI i KRITIKOVATI su dvije potpuno razlicite stvari.

Sto se tice utakmice, priprema pred utakmicu te izjave prije i poslije utakmica su bile ravno jednoj velikoj 0.
Ja do danas nemogu da vjerujem, da mi imamo losije pripreme nego neka amaterska ekipa treceg ranga. Kod nas na pripremama imas TV stanice ukljucujuci strane medije, imas nase novinare koji su davno podbacili u svojoj struci jer su se odlucili objektivno pisati, a njihova objektivnost se sastoji i uvlacenja Ciri u guzu. Osim ovog clanka sada na sport.ba nisam vidio jedan objektivan izvjestaj dje se moze procitati, sta upravo Ciro radi dobro, a sta pogresno.

KAKO je moguce da niko od ovoliko raznih medija za vrijeme priprema nije spomenuo u kakvim uvjetima nasi fudbaleri ustvari "treniraju". Ama bas niko nije izjavio da je gomila navijaca u hotelu, gomila novinara, roditelji i djeca igraca, pijanice itd. itd.
Ovo sto se kod nas desava nisu pripreme nego seljakluk, u Njemackoj naprimjer, dje vlada apsolutni profesionalizam, nebi se nikada dozvolilo da novinari i kojekakvi menaderi setkaju se holom u kojem su i igraci. Nego za te stvari sluzi "press" konferencija, ali samo ako Trener i igraci pristanu na istu.
Njemci i ostale profesionalne ekipe u svijetu, noc pred utakmicu imaju strog mir, ide se cak dotle da se zenama zabranjuje pristup Hotelskim sobama, da se nebi igraci za vrijeme vodenja ljubavi izmorili. Znam da to neznate, ali vas i nekrivim jer nase medije te stvare neobjaljivaju, kod nas je interesantnije objaviti clanak o Ciri, dje se prica o Dinamu, Hrvatskoj i Mamicu...

Mislim ljudi misle na sve segmente fudbala, neprepustaju nista slucaju, dok se mi pripremamo u parku ako nismo slucajno upali u trening field sa " brdskim ustasama". Mislim ovakve slike sa priprema u novom vindoloskom su stvarno ocaj, uzas, SKADAL!
Sto se tice samog Cire, tu mogu samo probati objasniti neke stvari a probacu usput da se nenerviram uz to. Ja nisam nikada u zivotu trenera vidio, koji nakon priprema u novom vindoloskom kaze kako ce uvijek dolaziti na pripreme na to mjesto, a 5 dana poslije izjavljuje da nezna dali ce ostatitrener. Pa Ciro dragi kako neznas dali ces ostati, kada si vec 5 dana ranije u Hrvstakoj potvrdio da ces ostati dugo, dugo vremena na klupi BiH.

Druga stvar, mozes ti izjavljivati da ces iznenaditi Portugalce, ali ako to vec izjavljujes, onda moras i nesto promjeniti u sastavu, jer tako nesto izjaviti a poslije poslati evidentno istu formaciju na teren kao uvijek, je nekako, pa da kazem, presmjesno. Onda, ako Misimovica ostavis onako usamnljenog u formaciji 7-1-2 onda se nemoj brukati i poslije tekme onako nesto izjavljivati, jer ljudi koji se razumiju u taktiku nece i nemogu te shvatiti ozbiljno. Zatim se postavlja pitanje, kako to da Portugalski savez te njihov Trener, te Co-Trener sve poduzimaju da analiziraju nasu igru, a ti nemozes ni da ispunis obecanje i odes barem sa Sasom da popricas kako si naveo davno nekada pa i tada svoju rijec pogazio. Ali ti si na to vec i navikao jer to radis odprilike u svakom intervju-u, kada ti se ukaze sansa za to, tipa "pregazicemo ih", dragi Ciro, pa kako ti osim one ljude s`brda mozes sa takvim izjavama napaliti a da neplatis te izjave troduplo nakon sto te protivnicki tener analizira u temeljima tvoje igre, sto u ostalom nije ni tesko, jer svaku igru pocinjes sa istim sastavom i istom formacijom tako da bi te djete od 10 godina skontalo, za to cak ni netreba seriozna "scouting agency". Tvoje prljave izjave, spakovane sa dozom seljakluka u i oko priprema te tvoja ocajna formacija, taktika i nacin selektiranja igraca mi daje za pravo da mogu reci da smo stvarno izvukli najvise sto je moglo, jer stobom, tvojim pomocnicima, tvojim izjavama i tvojim nacinom igre, zaista nije moglo dalje nego do baraza.
A to sto ti je falio Spahic, to ide samo tebi Ciro na kapu, kao sto ti ide ona formacija idiotska na kapu, dje nas jace ekipe gaze ko miseve, 5 puta smo sa onom formacijom porazeni protiv jacih ekipa ako izostavim lose ekipe tipa rijeke i irana, i iz 5 gresaka NISI uspio nauciti nesto i promjeniti sastav.
I jos nesto mi imamo itekako i bez Sase Papca mogucnosti da igramo 4-4-2 ima tu dovoljno odbranbenih igraca, samo sto si ti dragi Ciro totlano limitiran jer nepratis nase igrace kao ostali seriozni treneri, neznas dali i kada su u formi, cak nekima neznas ni imena, ma dragi Ciro ti si kompletno nezaiinteresovan za ovaj posao za dobrom dozom nekompententnosti. Tri treninga na okupljanju ti sluze da se uvidis u kvalitet nasih igraca, ma to je presmjesno.

A sto se tice nas Bosanaca i Hercegovaca, sve dok vam bude draze da gledate showmastera po raznih reklama kako "cashira" pare sa argumentiacijom da "pomaze samom svojim prijateljima u nevolji krize poslovanja" i to hvalite, te mirno gledate kako propadamo u svim segmentima profesionalizma necete imati priliku gledati BiH sa pravim i serioznim tenrerom na jednom velikom takmicenju, jer za tako nesto treba kompetentan trener ko i savez, a mi imamo krminalan savez te limitiranog, nezainteresovanog trener, i jos nesto Ciro, ja ako nespavam kao ti dan i noc, jer sprovodim taktiku i sistem igre re razmisljam o privh 11, necu sigurno dopustiti da mi igraju 6 mjseci isti igraci, posto je to providno.

Sumirano, pored svog seljakluka, nepriprema, neobjektivnosti novinara, menagera po hotelima igraca, usanovica, dodika i tebe Blazevica, mora se reci da smo izvukli sto je najvise moglo, stim sto cemo ipak platiti ovo sve gore navedeno sa visokom cjenom negledanja repke na velikim takmicenjima.
Kako me nikako necudi da znam da ce Ciro ostati trener jos dugo, dugo vremena u BiH a da to jos nije ni izjavljeno, pa znam, jer kada ovo sve analiziras, onda znas kako je ovo uistino sve prljav, kapitalisticko svijet, zivot, Trener.
Posto je poslije tekme sa Portugal propao moj san o SP 2010, kao i ovaj Forum zelimd a pozdravim VelezMostara i Adinja, jer sam ubjeden da su ti momci ovo sve znali i bez mog teksta te prije ovih utakmica. Ako sam neke izostavio a djele slicno misljenje onda mi je zao.

Cujemo se za 3-4 mjeseca.

Dovidenja!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 nov 2009, 17:29

Ekipa koja odigra dvije veoma tvrde utakmice sa puno prljave igre, a pri tome u obe utakmice dobije samo dva Žuta kartona, logično je da ima vjetar u leđa od sudija i organizatora takmičenja u kojem se takmiče.

Ko nakon sveka pljuje na Ćiru i Zmajeve, taj je ( ona ženska stvar ).

Ali nešto sam Čuo da Miske u stvari nije bio povrijeđen, nego da se radilo o nekoj frci u reprezentaciji. Ko god da je napravio tu frku i on je ( ona ženska stvar ).

Eto toliko
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 nov 2009, 17:37

Sto se tice navijaca,vise na ove utakmice ne idu navijacu,idu posmatraci i ljudi koji imaju malo vise para...a ti koji imaju malo vise se puhatori i njima je glupo galamit i pjeskat ...Sve je kriv savez i nacin na koji prodaju karte..Karte prodavat preko fudbalskih klubova s licnom kartom i maximalno dvije krate jednoj osobi dat....Karte su u Zenici bile 80-150 km -zapad....

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 20 nov 2009, 17:38

AYAN je napisao/la:Ekipa koja odigra dvije veoma tvrde utakmice sa puno prljave igre, a pri tome u obe utakmice dobije samo dva Žuta kartona, logično je da ima vjetar u leđa od sudija i organizatora takmičenja u kojem se takmiče.

Ali nešto sam Čuo da Miske u stvari nije bio povrijeđen, nego da se radilo o nekoj frci u reprezentaciji. Ko god da je napravio tu frku i on je ( ona ženska stvar ).

Eto toliko
Ako je bilo kakve frke sa Misketom, jedini odgovoran za nju je Ćiro, jer ga je tako napao u medijima nakon Lisabona da bi se svako imalo normalan naljutio, ja prvi, pa makar to bio i baraž, iako mislim da to ne bi Miske htio propustit' bez valjanog razloga. Ali onaj napad Ćiriguzu nije trebao, jer nas je Miske doveo do baraža, ustvari i pored Džekinih 9 golova, on je po meni najzaslužniji

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 nov 2009, 17:47

The Game je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Ekipa koja odigra dvije veoma tvrde utakmice sa puno prljave igre, a pri tome u obe utakmice dobije samo dva Žuta kartona, logično je da ima vjetar u leđa od sudija i organizatora takmičenja u kojem se takmiče.

Eto toliko
Ako je bilo kakve frke sa Misketom, jedini odgovoran za nju je Ćiro, jer ga je tako napao u medijima nakon Lisabona da bi se svako imalo normalan naljutio, ja prvi, pa makar to bio i baraž, iako mislim da to ne bi Miske htio propustit' bez valjanog razloga. Ali onaj napad Ćiriguzu nije trebao, jer nas je Miske doveo do baraža, ustvari i pored Džekinih 9 golova, on je po meni najzaslužniji
Kako znam nije ga napao,samo je kazao da je Miske podbacio i nije imao svoj dan..A igracu poput njega se ne moze desit da dvije utakmice odigra onako lose...Rekao je takodje da je i Dzeko i Vedo jako lose odradili tekmu..Moje misljenje je da ga je Karlos u taktici totalno razvalio i tacka...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.