Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Vama treba cratiti!!! Jeste li skontali sta je Ferdinand rekao ?!?!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
haha rooney

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- legenda reala
- Kontakt:
100% sam zna da će ga promašiti ,kako čitam te penale
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
aahahha ja sudije, pa onda je trebao svirati i chamakhu.... ahahahah i kazu nemaju pomoci sudije...
oj međeda !!samo da nam se ne obi od glavu
Mozda je Rooney vidio da nije bio penal pa je pošteno vratio loptu.e2_ze je napisao/la:aahahha ja sudije, pa onda je trebao svirati i chamakhu.... ahahahah i kazu nemaju pomoci sudije...
A to što nije ni bio penal, to je drugi par cipela.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa mogo je nekom glavuskinut,sto je njemu sunce smetaloGiggs11 je napisao/la:Vama treba cratiti!!! Jeste li skontali sta je Ferdinand rekao ?!?!
Rođen s tobom da budem
SUnce HHAahhahahhaha..Zar ne vidis da je kod njih 21 37??Faraon iz Visokog je napisao/la:pa mogo je nekom glavuskinut,sto je njemu sunce smetaloGiggs11 je napisao/la:Vama treba cratiti!!! Jeste li skontali sta je Ferdinand rekao ?!?!
popij bosco caj vidis da lik iz vlastitog iskustva zna sta je najbolje usljed nemoci svoga tima... xD i vala stalno ih dere lopte ne mogu uzeti xD
p.s. jbt zasto nabacuju kad vide da ne ide, ovi se zatvorili ko kornjaca i samo kontra napade, neka neko proba opaliti iz daljine ....
Pa naravno da ce se zatvorit ne igraju protiv WBA ipak je Arsenal bolji tim !!e2_ze je napisao/la:p.s. jbt zasto nabacuju kad vide da ne ide, ovi se zatvorili ko kornjaca i samo kontra napade, neka neko proba opaliti iz daljine ....
kukavicko prvo poluvrijeme je odlucilo ovu utakmicu, **** ti tim koji se brani a nema igraca za branjenje... pa kada ces wengeru shvatiti da ne mozes sa napadackim igracima igrati odbranu to nema nigdje... kod nas bekovi ofanzivniji nego kod nekih krila pa opet se branimo...
Troll, troll, troll, troll, troll, troll, troll. Eto šta si.ji-sung je napisao/la:Jest tebi zanimljiv taj izraz. hahaha aj lika.Hajde lijepo razmisli što sam izbrisao [img] sa kraja.Nećeš ti to do sutra skontati.Bespotrebno se nerviraš.Bosco je napisao/la:Nauči pravilno citirat trollu.<3
Svaka cast Manchesteru, zasluzena pobjeda. Da nije pisalo i da ne znam igrace mislio bi da su igrali Manchester-Brotnjo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ovog Fabregasa trebate pod hitnoprodati Barceloni. Ne mogu ga nazvati balerinom, balerine trčkaraju.
On se šeta po terenu.
On se šeta po terenu.
Koliko puta treba Wenger izgubiti na OT-u da skonta da ne moze ovako igrati ?
Covjek je ponovo upropastio ovu tekmu svojim nekakvim postavkama i taktikama.Svaki put kad ode u Manchester igra uvijek isto i uvijek izgubi.S ovakvom igrom,ko sto @Bosco kaze nikad necete dobiti na OT-u.
Cak i to drugo poluvrijeme gdje su 'dominirali'
United je imao dva zicera i promasen penal dok je Arsenal imao jednu polusansu. 
Covjek je ponovo upropastio ovu tekmu svojim nekakvim postavkama i taktikama.Svaki put kad ode u Manchester igra uvijek isto i uvijek izgubi.S ovakvom igrom,ko sto @Bosco kaze nikad necete dobiti na OT-u.
Cak i to drugo poluvrijeme gdje su 'dominirali'
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Jednostavno...Virtu4l je napisao/la:Ovo su utakmice koje Manchester dobija po defaultu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cestitam Arsenal na dobroj borbi ali fali tu igraca nemogu djeca igrati protiv uigrani igraca iskusni..Dobro bi dosao jedan u odbrani i vezni jedan da moze povezati igru ovaj Cesc da sam mu ja otac upisao bi ga za balerine..Samo trckara kad dobije loptu oce da potrci i stane..
ahaha kojih pacenika ovdje ima ali nema veze.. nije stvaar u arsenalovim igracima nego u postavci igre, ovo se moralo igrati a ne braniti jer to arsenal ne zna, ne moze... valjda ce nekad skontati da kada je stvarao ovu ekipu nije racunao odbranu i da moraju citavo vrijeme napadati
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, COYGBiH, feniksptica, galia95, Invincibles14 i 25 gostiju.