AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 08 apr 2014, 18:00

admire, tu si od nastanka ove teme i sad zbog nekih nebitnih likova tek tako treba da odustanes!? nije to duh romaniste koji ti imas, ne ne :nene: ne dozvoli 'sjevernjacima' da uspiju u svojoj poganoj nakani. umjesto toga, nasmiji im se u facu, pokazi im :guz: i nastavi tamo gdje si stao :cool:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 apr 2014, 18:22

Dosta vas je više.

Ovom što je otišao niko nije kriv, situaciju sa njim sam prije nekoliko dana do u detalje objasnio, a on sad može glumiti nevinašce koliko god želi.

Kraj rasprave i vratite se temi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 apr 2014, 20:07

Evil Genius II je napisao/la:admire, tu si od nastanka ove teme i sad zbog nekih nebitnih likova tek tako treba da odustanes!? nije to duh romaniste koji ti imas, ne ne :nene: ne dozvoli 'sjevernjacima' da uspiju u svojoj poganoj nakani. umjesto toga, nasmiji im se u facu, pokazi im :guz: i nastavi tamo gdje si stao :cool:
frajer mi ne da normalno da pišem, a ne kršim niti jedno pravilo foruma. citirao sam tvoj post, njega, a ni juventus spomenuo nisam, naziva me nekakvim djecijim pogrdnim izrazima, da bi naravno moju repliku obrisao, koja opet nije ružno izgledala. pazi ovo:

na temu juventusa ne idem, ispoštujem ih da se bezveze ne svadjamo
prestao pisati na seriji a, necu da ja budem kriv
i onda i na ovoj temi postavljaju pravila, brišu postove koji se na njih ne odnose i donose pravila, nekakva upozorenja i slicno. zašto meni to treba da pored boga pitaj koliko hiljada korisnika foruma, i to još na temi neke strane lige, da na meni grade autoritet ili ko zna sta vec

da su tolerantni kao što nisu, moje postove koji ne krše pravila foruma niti bi citali, niti bi komentarisali i sve bi ok bilo. vama vaše, nama naše kako se kaže
nema potpisa

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 apr 2014, 20:23

Kao prvo, ne znam zašto govoriš u množini, tu sam samo ja.

Kao drugo, obrisao sam ti post u kojem OPET prozivaš moderaciju (i ne, nećeš mi i ovdje glumiti nevinašce pa se pravdati kako nisi na to mislio) da te ne moram OPET prijavljivati adminu. I to ničim vezan za podjebavanje Genija upućeno meni. Ili bi ti rađe da jesam pa da opet dobiješ ban?

Niko ti ne brani da pišeš bilo gdje, imaš potpunu slobodu da ostavljaš komentare na bilo kojoj temi, pa čak i "našoj". :roll:

Genije piše po ostalim temama, Zeman, Alen, Denno, Chinaglia, svi navijači milanskih klubova i ti si tobože jedini ugrožen. :bow:

Ja ti slova jednog nisam rekao za navijačka podbadanja (kakva se btw čitav dan odvijaju na temi Serie A i svi su živi i zdravi, nikog moderator nije protjerao), ali ti govorim za prozivke mene lično i onda izbjegavanje odgovornosti.

Piši normalno kao i svi ostali i nemaš nikakvog "straha".

I stvarno:
IlCapitano je napisao/la:Kraj rasprave i vratite se temi.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 08 apr 2014, 20:38

Iturbe je novi igrac Rome.Transfer je kostao oko nekih 20 miliona.

Bravo Sabatini majstore :clap:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 08 apr 2014, 21:41

Manuel je napisao/la:Iturbe je novi igrac Rome.Transfer je kostao oko nekih 20 miliona.

Odakle ti ta informacija? :hmmmmm:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 08 apr 2014, 21:54

puno je 20 :?
Yucca je napisao/la: Daj pogledajte u svoje dvoriste pa onda recite drugima nesto
gledam u svoje dvoriste i ne kontam sta ces ti jadan u njemu :mrgreen:

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 08 apr 2014, 23:01

Nemoj nas Admire ostavljati na bojnom polju, ako nas napustiš ostaće ogromna praznina.

I meni je puno za Iturbea dati 20mil., ne kažem da nećemo već iduće sezone dobijati ponude za njega 30 mil., ali nekako mi neobično da tolike pare Roma izdvaja za pojačanje (ako je istina ovo za Iturbea). A ako ovo u konačnici znači i odlazak Ljajića ja sam protiv ovoga.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 apr 2014, 23:40

Alen1987 je napisao/la:Nemoj nas Admire ostavljati na bojnom polju, ako nas napustiš ostaće ogromna praznina.

I meni je puno za Iturbea dati 20mil., ne kažem da nećemo već iduće sezone dobijati ponude za njega 30 mil., ali nekako mi neobično da tolike pare Roma izdvaja za pojačanje (ako je istina ovo za Iturbea). A ako ovo u konačnici znači i odlazak Ljajića ja sam protiv ovoga.
kakav crni iturbe i 20mil, 10 plafon plafona :roll:
nema potpisa

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 08 apr 2014, 23:45

Sto sta fali koda mozes dobit boljeg za te pare, dobar igrac a moze bit jos bolji. Sta Garcia radi sa Rome ne vidim zasto od njega nebi napravio zvijer. Gervinho-Totti/Destro-Iturbe strasno izgleda.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 apr 2014, 23:47

10DelPiero je napisao/la:Sto sta fali koda mozes dobit boljeg za te pare, dobar igrac a moze bit jos bolji. Sta Garcia radi sa Rome ne vidim zasto od njega nebi napravio zvijer. Gervinho-Totti/Destro-Iturbe strasno izgleda.
da, al za te pare je preskup, ovo što je do sada pokazao sekunde ne opravdava cijenu od 20mil. za te pare sada kada si u ligi prvaka možeš kupiti super provjerene igrace, a ne istresti za nekoga ko igra u veroni, a u posljednja 2 mjeseca nije nista znacajno odigrao
nema potpisa

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 08 apr 2014, 23:49

Admir_Sa je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:Nemoj nas Admire ostavljati na bojnom polju, ako nas napustiš ostaće ogromna praznina.

kakav crni iturbe i 20mil, 10 plafon plafona :roll:
Piše na Rominoj str. na fb da Portu ide 14 mil., a Veroni 6 mil. Ne znam, valjda znaju šta rade. Nama treba jedan sidraš, a ne Iturbe od metar i žilet. Nemojte zaboraviti da treba i Radju isplatiti na kraju sezone.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 apr 2014, 23:54

raja definitivno vozdrica
nema potpisa

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 08 apr 2014, 23:59

Ma znate i sami da cijene idu u neku stvar kad su se ovi krenuli razbacivat parama, momak ima 20 godina i strasan potencijal. Jeste puno ali bolje i njega za 20 nego Pelusa, Padoina i Giaccherinija za 20 :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 09 apr 2014, 00:01

IlCapitano je napisao/la:Kao prvo, ne znam zašto govoriš u množini, tu sam samo ja.

Kao drugo, obrisao sam ti post u kojem OPET prozivaš moderaciju (i ne, nećeš mi i ovdje glumiti nevinašce pa se pravdati kako nisi na to mislio) da te ne moram OPET prijavljivati adminu. I to ničim vezan za podjebavanje Genija upućeno meni. Ili bi ti rađe da jesam pa da opet dobiješ ban?

Niko ti ne brani da pišeš bilo gdje, imaš potpunu slobodu da ostavljaš komentare na bilo kojoj temi, pa čak i "našoj". :roll:

Genije piše po ostalim temama, Zeman, Alen, Denno, Chinaglia, svi navijači milanskih klubova i ti si tobože jedini ugrožen. :bow:

Ja ti slova jednog nisam rekao za navijačka podbadanja (kakva se btw čitav dan odvijaju na temi Serie A i svi su živi i zdravi, nikog moderator nije protjerao), ali ti govorim za prozivke mene lično i onda izbjegavanje odgovornosti.

Piši normalno kao i svi ostali i nemaš nikakvog "straha".

I stvarno:
IlCapitano je napisao/la:Kraj rasprave i vratite se temi.
Sad si pogazio sve što je gore navedeno, što čovjeku izbrisa normalan komentar :roll:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 apr 2014, 00:09

Komentar je obrisan jer nema veze sa temom.

Osim ako niste, ne daj Bože, zakinuti čulom vida, računam na to da vidite jednu rečenicu u boldanim velikim slovima koja kaže da više nema rasprave o onome što nema veze sa klubom AS Roma.

Možda da nacrtam?

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 apr 2014, 01:55

DDR je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Iturbe je novi igrac Rome.Transfer je kostao oko nekih 20 miliona.

Odakle ti ta informacija? :hmmmmm:
ROMA BALKAN
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 09 apr 2014, 02:16

Iturbe 20 miliona ???? :lol::lol:
Ozbiljno ????? E ovo ako je istina nemam rijeci da opisem "genijalnost" Sabbatinija

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 apr 2014, 02:30

Previše, definitivno. Previše para. Ok, ako se čovjek naredne sezone baš pokaže i razvali, ali iz ove sad perspektive te pare nisu mjerilo njegove realne vrijednosti.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 apr 2014, 03:03

Nadam se da ovo nije istina.20mil je previse,a Iturbe nije igrac koji nam treba.
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.