Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
frajer mi ne da normalno da pišem, a ne kršim niti jedno pravilo foruma. citirao sam tvoj post, njega, a ni juventus spomenuo nisam, naziva me nekakvim djecijim pogrdnim izrazima, da bi naravno moju repliku obrisao, koja opet nije ružno izgledala. pazi ovo:Evil Genius II je napisao/la:admire, tu si od nastanka ove teme i sad zbog nekih nebitnih likova tek tako treba da odustanes!? nije to duh romaniste koji ti imas, ne nene dozvoli 'sjevernjacima' da uspiju u svojoj poganoj nakani. umjesto toga, nasmiji im se u facu, pokazi im
i nastavi tamo gdje si stao
IlCapitano je napisao/la:Kraj rasprave i vratite se temi.
Manuel je napisao/la:Iturbe je novi igrac Rome.Transfer je kostao oko nekih 20 miliona.
Bravo Sabatini majstore
gledam u svoje dvoriste i ne kontam sta ces ti jadan u njemuYucca je napisao/la: Daj pogledajte u svoje dvoriste pa onda recite drugima nesto
kakav crni iturbe i 20mil, 10 plafon plafonaAlen1987 je napisao/la:Nemoj nas Admire ostavljati na bojnom polju, ako nas napustiš ostaće ogromna praznina.
I meni je puno za Iturbea dati 20mil., ne kažem da nećemo već iduće sezone dobijati ponude za njega 30 mil., ali nekako mi neobično da tolike pare Roma izdvaja za pojačanje (ako je istina ovo za Iturbea). A ako ovo u konačnici znači i odlazak Ljajića ja sam protiv ovoga.
da, al za te pare je preskup, ovo što je do sada pokazao sekunde ne opravdava cijenu od 20mil. za te pare sada kada si u ligi prvaka možeš kupiti super provjerene igrace, a ne istresti za nekoga ko igra u veroni, a u posljednja 2 mjeseca nije nista znacajno odigrao10DelPiero je napisao/la:Sto sta fali koda mozes dobit boljeg za te pare, dobar igrac a moze bit jos bolji. Sta Garcia radi sa Rome ne vidim zasto od njega nebi napravio zvijer. Gervinho-Totti/Destro-Iturbe strasno izgleda.
Piše na Rominoj str. na fb da Portu ide 14 mil., a Veroni 6 mil. Ne znam, valjda znaju šta rade. Nama treba jedan sidraš, a ne Iturbe od metar i žilet. Nemojte zaboraviti da treba i Radju isplatiti na kraju sezone.Admir_Sa je napisao/la:kakav crni iturbe i 20mil, 10 plafon plafonaAlen1987 je napisao/la:Nemoj nas Admire ostavljati na bojnom polju, ako nas napustiš ostaće ogromna praznina.
I meni je puno za Iturbea dati 20mil., ne kažem da nećemo već iduće sezone dobijati ponude za njega 30 mil., ali nekako mi neobično da tolike pare Roma izdvaja za pojačanje (ako je istina ovo za Iturbea). A ako ovo u konačnici znači i odlazak Ljajića ja sam protiv ovoga.
Sad si pogazio sve što je gore navedeno, što čovjeku izbrisa normalan komentarIlCapitano je napisao/la:Kao prvo, ne znam zašto govoriš u množini, tu sam samo ja.
Kao drugo, obrisao sam ti post u kojem OPET prozivaš moderaciju (i ne, nećeš mi i ovdje glumiti nevinašce pa se pravdati kako nisi na to mislio) da te ne moram OPET prijavljivati adminu. I to ničim vezan za podjebavanje Genija upućeno meni. Ili bi ti rađe da jesam pa da opet dobiješ ban?
Niko ti ne brani da pišeš bilo gdje, imaš potpunu slobodu da ostavljaš komentare na bilo kojoj temi, pa čak i "našoj".![]()
Genije piše po ostalim temama, Zeman, Alen, Denno, Chinaglia, svi navijači milanskih klubova i ti si tobože jedini ugrožen.![]()
Ja ti slova jednog nisam rekao za navijačka podbadanja (kakva se btw čitav dan odvijaju na temi Serie A i svi su živi i zdravi, nikog moderator nije protjerao), ali ti govorim za prozivke mene lično i onda izbjegavanje odgovornosti.
Piši normalno kao i svi ostali i nemaš nikakvog "straha".
I stvarno:
IlCapitano je napisao/la:Kraj rasprave i vratite se temi.
ROMA BALKANDDR je napisao/la:Manuel je napisao/la:Iturbe je novi igrac Rome.Transfer je kostao oko nekih 20 miliona.
Bravo Sabatini majstore
Odakle ti ta informacija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.