Koliko price na forumu prije priprema

i Daso lagano umiri situaciju sa vracanjem Nikića a pogotovo sto je vratio Šušu oko prve ekioe
To se moglo i ocekivat jer je i Daso osjetio da gubi publiku pa je vratio Šuleta jer zna da ga svijet voli ali nema ni Šusa iskustva kao trener drugo je biti igrac jedino sto moze autoritetom mozda da napravi nesto isto kao onda kad je bio igrac a Nikic bio trener i zna se da je i Nikola bio zato da ga vrate da mu to drzi pod kontrolom ali nije mi jasno kako je Daso preso preko toga da ga vrati jer Šuša mjenja ljubavnice u opstini i to mlađe ko na traci a to Daso ne voli

jer cak se znaju javno i imena dvije Šušine ljubavnice = sdp politicki i opstinski sistem:tralala:

i zato dobije cojk nagradu trenera
Zao mi Muslima radio dobar poso i steta sto nije u klubu ns nekoj poziciji ali tesko doci od cokara mica zajima itd
Makar da je jos neko tu vracen od stariji igraca pa u redu ovako djeluje mi da je sa Šušom samo pokkrivene guzice ovi uhljeba oko kluba i sa Nikićem jer zna se da i njega svijet voli
Volio bi da je bratstvo opet klub i volim sto cu opet vidit Šušu u trrenu i naravno da ima tu kadija nerko valje mirza ferid seki zihno itd itd
Potko se vratio i to mi drago nase djete

i tu je jos neki igracs koji su igrali ovu ligu i sve i svemu zelim puno stece i ako mislim da nema tu dobra dok su oko kluba ne znalice