Ja kakav sam peh rodio bi se kao sin etiopijskog seljaka.Devil je napisao/la:BIlo bi dobro da se sada umre,pa da se u sledecem zivotu rodis kao njegov sin,kakvo bi bogastvo imao.Bosco je napisao/la:Koliko će mu slike vrijedit kad umre bogte ako je dosad zaradio toliki cash.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ljudi moji sta je ovo reci, krenuo sam spavat prije 1sat i vise, ne mogu zaspati, nema sanse. Imal vas zivih
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Kasno jedeš,ili si popio energetski napitakQUARESMA 18<<< je napisao/la:Ljudi moji sta je ovo reci, krenuo sam spavat prije 1sat i vise, ne mogu zaspati, nema sanse. Imal vas zivih
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Za mjesec dana ubila 4 miliona komaraca
Tajvanka Huang Yuye postavila je svjetski rekord u ubijanju komaraca. Naime, ona je uspjela ubiti četiri miliona komaraca za samo jedan mjesec.
U takmičenju koje je organizovala kompanija "Imbictus International" najbolja je bila Huang Yiyen iz okruga Yunlin. Uspjela je pobijediti 72 rivala u ubijanju komaraca i osvojiti nagradu vrijednu 2.200 eura.
Njen ulov težio je 1,5 kilogram, dvostruko više od ulova osvajača drugog mjesta, izvijestio je "Daily Telegraph".
Kompanija "Imbictus International" poslala je zahtjev da rekord Tajvanke bude uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda.
Komarci su na Tajvanu oduvijek bili jedan od najvećih zdravstvenih problema. Bili su glavni prijenosnici malarije do službenog istrebljenja 1965. godine, a još uvijek su glavni krivci za širenje denga-groznice, bolesti praćene visokom temperaturom, mučninom i intenzivnom boli. Nažalost, lijek za tu bolest još ne postoji. U nekim slučajevima denga-groznica ima fatalan kraj.
Zločin
Tajvanka Huang Yuye postavila je svjetski rekord u ubijanju komaraca. Naime, ona je uspjela ubiti četiri miliona komaraca za samo jedan mjesec.
U takmičenju koje je organizovala kompanija "Imbictus International" najbolja je bila Huang Yiyen iz okruga Yunlin. Uspjela je pobijediti 72 rivala u ubijanju komaraca i osvojiti nagradu vrijednu 2.200 eura.
Njen ulov težio je 1,5 kilogram, dvostruko više od ulova osvajača drugog mjesta, izvijestio je "Daily Telegraph".
Kompanija "Imbictus International" poslala je zahtjev da rekord Tajvanke bude uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda.
Komarci su na Tajvanu oduvijek bili jedan od najvećih zdravstvenih problema. Bili su glavni prijenosnici malarije do službenog istrebljenja 1965. godine, a još uvijek su glavni krivci za širenje denga-groznice, bolesti praćene visokom temperaturom, mučninom i intenzivnom boli. Nažalost, lijek za tu bolest još ne postoji. U nekim slučajevima denga-groznica ima fatalan kraj.
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
RagazziDelSud je napisao/la:Za mjesec dana ubila 4 miliona komaraca
Komarci su na Tajvanu oduvijek bili jedan od najvećih zdravstvenih problema. Bili su glavni prijenosnici malarije do službenog istrebljenja 1965. godine, a još uvijek su glavni krivci za širenje denga-groznice, bolesti praćene visokom temperaturom, mučninom i intenzivnom boli. Nažalost, lijek za tu bolest još ne postoji. U nekim slučajevima denga-groznica ima fatalan kraj.![]()
![]()
Zločin
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma kakvi nit sam sta pio, a vecerao sendvičRagazziDelSud je napisao/la:Kasno jedeš,ili si popio energetski napitakQUARESMA 18<<< je napisao/la:Ljudi moji sta je ovo reci, krenuo sam spavat prije 1sat i vise, ne mogu zaspati, nema sanse. Imal vas zivih![]()
svasta, ustao tacno i 13:20, wut
i cudis se sto ne mozes zaspati, a poslije podne ustaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:ma kakvi nit sam sta pio, a vecerao sendvičRagazziDelSud je napisao/la:Kasno jedeš,ili si popio energetski napitakQUARESMA 18<<< je napisao/la:Ljudi moji sta je ovo reci, krenuo sam spavat prije 1sat i vise, ne mogu zaspati, nema sanse. Imal vas zivih![]()
![]()
ev sad malo cackam po youtube-u i naletim na nasu staru himnu jedna si jedina, i preslusam je i reko kako je i fin zvuk, sto puta bolja od sadasnje i tekst dobar, ali ebiga kad nam je takva drzava pa nemozemo imati himnu koju svi zelimo. kao ukinuta je zato sto se nigdje ne spominju srbi i hrvati, ali gdje se to spominju bosnjaci ili muslimani... nigdje. e kako bi volio kad bi se mogla vratiti ova himna
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
The Game je napisao/la:i cudis se sto ne mozes zaspati, a poslije podne ustaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:ma kakvi nit sam sta pio, a vecerao sendvičQUARESMA 18<<< je napisao/la:Ljudi moji sta je ovo reci, krenuo sam spavat prije 1sat i vise, ne mogu zaspati, nema sanse. Imal vas zivih![]()
Vom Jäger zum Gejagten
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Lol, moram u podne ustat kad ne mogu do 3-4 sata zaspat. Ebem ga ya sve mi se pobrkaló
A i meni vako nedjeljom navijam sat u 13.55 da mogu gledat formuluQUARESMA 18<<< je napisao/la:Lol, moram u podne ustat kad ne mogu do 3-4 sata zaspat. Ebem ga ya sve mi se pobrkaló
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Stigao! imali kakvih novosti 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Fino navijes sat malo ranije, i nadjes sebi kakvog posla po danu...navecer ces zaspati ko bebaQUARESMA 18<<< je napisao/la:Lol, moram u podne ustat kad ne mogu do 3-4 sata zaspat. Ebem ga ya sve mi se pobrkaló
E treba mi pomoc,tastatura mi nema funkcije nikakve,vidi se da je ukljucena ali je komp ne prepoznaje.Da li ima resenjai do cega je to.Trenutno pisem sa virt.tastature 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
System restore, najbezbolnije, tako je i kod mene bilo, samo neke zvukove proizvodila 
Support Velez, It's logical! ★
pokusavao sam ali nece.Mont0 je napisao/la:System restore, najbezbolnije, tako je i kod mene bilo, samo neke zvukove proizvodila
Baci je od zid par puta, meni tako zna proraditi...doduse, ova moja je malo starija, pa je vec "naviknuta" na toDevil je napisao/la:pokusavao sam ali nece.Mont0 je napisao/la:System restore, najbezbolnije, tako je i kod mene bilo, samo neke zvukove proizvodila
A ne znam ozb, probaj je rasklopit, vidi jesul' svi oni mali kablovi na mjestu
Da ti nije otišao onaj ps/2 port, probaj tastaturu što se šteka preko USB-a... ili probaj update-ovat driver na computer managementuDevil je napisao/la:pokusavao sam ali nece.Mont0 je napisao/la:System restore, najbezbolnije, tako je i kod mene bilo, samo neke zvukove proizvodila
100% sportski i krajnje opušten potpis
I ide preko usb,a to za drivere sam pokusavao ali nece,moze li mi neko naci drivere nisam bas strucan po tome pitanju?RiNo je napisao/la:Da ti nije otišao onaj ps/2 port, probaj tastaturu što se šteka preko USB-a... ili probaj update-ovat driver na computer managementuDevil je napisao/la:Mont0 je napisao/la:System restore, najbezbolnije, tako je i kod mene bilo, samo neke zvukove proizvodila
pokusavao sam ali nece.
joj kod mene se desilo ista scenaRagazziDelSud je napisao/la:Kasno jedeš,ili si popio energetski napitakQUARESMA 18<<< je napisao/la:Ljudi moji sta je ovo reci, krenuo sam spavat prije 1sat i vise, ne mogu zaspati, nema sanse. Imal vas zivih![]()
nisam mogao spavat cijelu noc tek u 5 ujutro zaspao al' nisam znao od cega i skontam se da das tu noc bio na kafi sa rajom i popio 2 nesa a inace ne pijem uopste kafu :ugeek:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.