Jest pametan jelde?Gabigol je napisao/la:Kakva kontradiktornost u postovima vjerujem 12-godisnjeg forumasa Ajaxa.
U jednoj recenici naime govori o kulturi,a u drugoj o pusenju.
Hem je nekulturan,hem je pe.der.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Kulturnom kulturno i vise od toga. A debilima i pacenicima sa duplim, troduplim nickovima ili onima koji se registruju samo da provociraju se moze samo **** sve po spisku. Lako se je ovako kurciti virtualno i pisati gluposti. A inace ga mozete samo popusiti.
Jesi naporan s pusenjem,prestani mi slati privatne poruke,necu ti dati da mi popusis jarane,vjerujem da ima i ped.erskih foruma,samo potrazi. Da ne idemo vise u off postavi nam ljudino koju formaciju.
Neznam sto ponavljas iste stvari ako nemas nikakav dokaz za ko je taj sto ima "dupla, tridupla nickova". Nemoj se dzaba brukati vise jadan ne bio.
Dobri ste ili dobar si. I samo nastavite pisati ovakva i slicna sranja i doprinositi kvalitetu rasprave na ovom forumu kada vec to prolazi. Nema nikakvih problema. A ti ( navodno ) nepismeni BSBosna meni nasao nesto pricati
I itekako je bila dokazanih troduplih nickova i a ovih sto su se registrovali po 100 puta sa desetak postova i pisali gluposti kritikovali sve igrace itd. isto. Imas toga koliko hoces samo meni je to uvijek bilo ispod casti. Nije da nebi mogao bilo bi zanimljivo sigurno a ostane ti "glavni" nick. Nista hajde ti prosetaj sad malo 
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 dec 2015, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Uf, kakav bi gol bio...
Ajaxe šta je bilo momčino, zaratio si s pola foruma, nije to dobo 
Kad čitam tvoje postove djeluje mi kao da ih piše normalna zrela osoba i dosta toga kvalitetnog napišeš, ali ovo večeras ti je kao da imaš 12 godina, ne kontam, prvo zašto se moraš nekome pravdati po forumu, a drugo ne kontam ovu reakciju, olako nasjedaš na provokacije s druge strane.
Svi ovi novi nickovi što se pojavljuju su tu par dana, željni pažnje ili šta već, i napuste forum što milom, što silom, ti si tu dugo i nemoj da zbog prolaznika ti moraš odseliti s foruma. Smiri se malo.
Kad čitam tvoje postove djeluje mi kao da ih piše normalna zrela osoba i dosta toga kvalitetnog napišeš, ali ovo večeras ti je kao da imaš 12 godina, ne kontam, prvo zašto se moraš nekome pravdati po forumu, a drugo ne kontam ovu reakciju, olako nasjedaš na provokacije s druge strane.
Svi ovi novi nickovi što se pojavljuju su tu par dana, željni pažnje ili šta već, i napuste forum što milom, što silom, ti si tu dugo i nemoj da zbog prolaznika ti moraš odseliti s foruma. Smiri se malo.
+1Sheyi je napisao/la:Ajaxe šta je bilo momčino, zaratio si s pola foruma, nije to dobo
Neznam zbog cega napada mene i kaze da imam triduple nickove na ovom forumu koje zaista je besmislica.
Još jedna odlična utakmica za Kolašinca. Defanzivno nije imao puno posla, ofanzivno mnogo dobar, puno je pretrčao, pogodio stativu.
Samo ga budala može ostaviti na klupi nakon dvije posljednje utakmice.
Samo ga budala može ostaviti na klupi nakon dvije posljednje utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Poslije toliko s r a nja na ovoj temi najbolja slika je na kraju tekme kada se grle i ljube naš Seo i Bićo...mir braćo vama...(ja što sam dobar ko Papa iz vatikana)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda kratkog fitiljaSheyi je napisao/la:Ajaxe šta je bilo momčino, zaratio si s pola foruma, nije to dobo
Dobar Seo, momak je inače legenda. Na Sea mislim. Momčiluka je i danas rušio, ne puno ali u drugom dijelu prvop pol. je jednog igrača odnio u publiku, samo ga malo ramenom a igrač ode u publiku.
Kako mene nerviraju igrači koji gledaju samo na gol, nema nikakve fleksibilnosti, samo postoji gol, šut ili pas samo ka golu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@Ajax
Iskuliraj druže, ovaj mi "miriše" na @GabrielBatistuta čak mu i nick tako sugerira.
Inače, bravo Seo!
Iskuliraj druže, ovaj mi "miriše" na @GabrielBatistuta čak mu i nick tako sugerira.
Inače, bravo Seo!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:
![]()
![]()
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije đaba momak legenda, na Sea mislim.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.