PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Mozda ga nisu obavijestili na vrijeme, znas vec ko i na koji nacin 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Capljic trajo krace nego oval mijesanog ispred Salema Prolica
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:Capljic trajo krace nego oval mijesanog ispred Salema Prolica
ko ti je pomogao da smisliš ovako visprenu doskočicu
de nasmijte se čovjeku, da mu ne propadne fol
Nema mu sta propasti, beton fazon, samo sto vas boli guza, pa opet kukas!let3 je napisao/la:Heller je napisao/la:Capljic trajo krace nego oval mijesanog ispred Salema Prolica![]()
![]()
ko ti je pomogao da smisliš ovako visprenu doskočicu![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Poslali mu vasi insajderi na pp, jer je prekriveno velom tajne kao sva vasa ultra pozitivna desavanja...let3 je napisao/la:Heller je napisao/la:Capljic trajo krace nego oval mijesanog ispred Salema Prolica![]()
![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
a evo ekspresno se javlja i Jocker, vodeci kompleksaš foruma koji cuva u šteku slike i članke o Želji stare po 10 godinajoker90 je napisao/la:Nema mu sta propasti, beton fazon, samo sto vas boli guza, pa opet kukas!let3 je napisao/la:Heller je napisao/la:Capljic trajo krace nego oval mijesanog ispred Salema Prolica![]()
![]()
de nasmijte se čovjeku, da mu ne propadne fol![]()
nakucaj tih smajlija još, malo ti je to
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 sep 2015, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Seljo uvodi revoluciju, jednokratni treneri.
Nullius in verba
pomaže ti neko sigurnoHeller je napisao/la:Seljo uvodi revoluciju, jednokratni treneri.
nema šanse da možeš sam sve to smisliti
Jarane ne mozes post zajebancije napisati na racun zeljeznicara, a da se ovaj ne nakaci i o kompleksima pocne.. Dobit ces secer od sekiracije jarane, ugasi forum do derbija, nije ovo za tebe. Fino ti je jucer onaj @Ajzea sve rekao kad si poceo da kukas. Onako se podnosi zajebancija na svoj racun, a ne ovako kao kuja lajes na sve strane..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja kuja, jeljoker90 je napisao/la:Jarane ne mozes post zajebancije napisati na racun zeljeznicara, a da se ovaj ne nakaci i o kompleksima pocne.. Dobit ces secer od sekiracije jarane, ugasi forum do derbija, nije ovo za tebe. Fino ti je jucer onaj @Ajzea sve rekao kad si poceo da kukas. Onako se podnosi zajebancija na svoj racun, a ne ovako kao kuja lajes na sve strane..
pa ne znam ko je kuja i ko laje vec danima o Želji
Jocker u pokušaju da nekoga zayebava
Neka strumfovi samo i dalje "janjad" pripremaju,kod njih se svako malo "nesta sprema"a tonu sve dublje..
u k urcu su velikom samo nece da priznaju..jbt Livaja,Mladenovic,Blagojevic,Tiago..mega giga pojacanja..
oni kod nas nebi bili ni na klupi,mozda al mozda bi Blagoje ponekad na klupu sjeo..

u k urcu su velikom samo nece da priznaju..jbt Livaja,Mladenovic,Blagojevic,Tiago..mega giga pojacanja..
oni kod nas nebi bili ni na klupi,mozda al mozda bi Blagoje ponekad na klupu sjeo..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Djeca od 5 godina ne mogu podnijeti zajebanciju, pa odmah kukaju i placu. O cemu cemo drugo pisati nego o derbiju i podjebavati se, nije derbi svaki dan??! Drugo je sto vi nemate sad nikakvih zajebancija na nas racun, pa ti smeta. Da je obratna situacija isto bi bilo, kao sto je bilo prethodnih godina.. I nije JoCker, nego joker, ako si ogranicen, bar nisi corav jbt..let3 je napisao/la:Ja kuja, jeljoker90 je napisao/la:Jarane ne mozes post zajebancije napisati na racun zeljeznicara, a da se ovaj ne nakaci i o kompleksima pocne.. Dobit ces secer od sekiracije jarane, ugasi forum do derbija, nije ovo za tebe. Fino ti je jucer onaj @Ajzea sve rekao kad si poceo da kukas. Onako se podnosi zajebancija na svoj racun, a ne ovako kao kuja lajes na sve strane..![]()
pa ne znam ko je kuja i ko laje vec danima o Želji....prepoznajte se sami
Jocker u pokušaju da nekoga zayebava![]()
odloguj se bolje ti je, ako ti ovo nazivaš zayebancijom
djeca od 5 godina imaju bolji smisao za humor od tebe
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
JoCkeru, bordo pačeniće
de nam izvuci još nekih slika i članaka o Želji iz svoje arhive
sigurno da to dobro čuvaš
de nam izvuci još nekih slika i članaka o Želji iz svoje arhive
- Beduin
- Kontakt:
Na Jockerovih 4 smajlija Let3 postavi isto toliko, a onda u narednom postu 5 dodatnihlet3 je napisao/la:a evo ekspresno se javlja i Jocker, vodeci kompleksaš foruma koji cuva u šteku slike i članke o Želji stare po 10 godinajoker90 je napisao/la:
Nema mu sta propasti, beton fazon, samo sto vas boli guza, pa opet kukas!![]()
samo da bi ih vadio po potrebi, kad se treba prepirati sa manijacima
![]()
divim ti se kralju
nakucaj tih smajlija još, malo ti je to
Momak nije ni svjestan nesvjesnosti.let3 je napisao/la:Ja kuja, jeljoker90 je napisao/la:Jarane ne mozes post zajebancije napisati na racun zeljeznicara, a da se ovaj ne nakaci i o kompleksima pocne.. Dobit ces secer od sekiracije jarane, ugasi forum do derbija, nije ovo za tebe. Fino ti je jucer onaj @Ajzea sve rekao kad si poceo da kukas. Onako se podnosi zajebancija na svoj racun, a ne ovako kao kuja lajes na sve strane..![]()
pa ne znam ko je kuja i ko laje vec danima o Želji....prepoznajte se sami
Jocker u pokušaju da nekoga zayebava![]()
odloguj se bolje ti je, ako ti ovo nazivaš zayebancijom
djeca od 5 godina imaju bolji smisao za humor od tebe
I sad ce odgovor kako je namjerno uzvratio istom mjerom, smajlijima.
Ako laze koza, ne laze rog. Rasipa se momak smajlijima
let3 je napisao/la:a i jest teško kopirati Jockerove djecije foloveMortemHz je napisao/la:Moramo poraditi na originalnosti a ti ponavljas ono sto Joker kaze?predvidljiviji je od kiše u Indiji
moraš brate-copy-paste, da bi razumio taj jezik
međutim, pokušaj šukanja vam je vrhunski![]()
Valjda mu fetis spucati maksuz 4 smajlijalet3 je napisao/la:Heller je napisao/la:Capljic trajo krace nego oval mijesanog ispred Salema Prolica![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduine
šta fali smajlijima
covjek koji se smije ne misli zlo
A tuzlaci i pitari na silu štancaju smajlije, za nešto što nije smiješno, to je vec ozbiljan problem...ne možeš se na silu kleberati
znaci JoCker napiše pokušaj šuka i sam se sebi smije i to je tebi normalno
šta fali smajlijima
A tuzlaci i pitari na silu štancaju smajlije, za nešto što nije smiješno, to je vec ozbiljan problem...ne možeš se na silu kleberati
- Beduin
- Kontakt:
Opet si 4 smajlija postavio.let3 je napisao/la:Beduine
šta fali smajlijimacovjek koji se smije ne misli zlo
![]()
![]()
Dobro, nije svakome ista sala smijesna, samo sam se osvrnuo da spominjes kako neko stavlja smajlije, a i tvoj su sastavni dio posta. :p
A evo, da nisam cicija, i ja cu sibnuti 4 u postu
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la:Opet si 4 smajlija postavio.let3 je napisao/la:Beduine
šta fali smajlijimacovjek koji se smije ne misli zlo
![]()
![]()
znaci JoCker napiše pokušaj šuka i sam se sebi smije i to je tebi normalno![]()
Dobro, nije svakome ista sala smijesna, samo sam se osvrnuo da spominjes kako neko stavlja smajlije, a i tvoj su sastavni dio posta. :p
A evo, da nisam cicija, i ja cu sibnuti 4 u postu![]()
ali ne mogu da vjerujem cime se ti opterecavas
valjda nemaš pametnijeg posla u životu
covjece, ti si izdvojio svoje vrijeme da bi napravio čitavu kompilaciju mojih postova i brojao smajlije
šta da ti kažem drugo, nego da ti se divim na tolikom slobodnom vremenu
evo ih više od četiri
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 sep 2015, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Vidis da i ti imas dovoljno vremena da srocis esej i odgovoris na moje gluposti. 
Ma drug, prije posla se evo smaram po netu, seriju odgledao i sad zivotarim ovdje.
Ma drug, prije posla se evo smaram po netu, seriju odgledao i sad zivotarim ovdje.
075 ❤
075 ❤
ma ja sam ovdje padobranski upao da rastjeram zabavu zvrkova i solinaša, ono partibrejker
....ne mogu se zayebavati sa boljim od sebe
pa se okrenu licnim uvredama kao onaj JoCker koji drži članke o Želji stare 10 godina
bolje da mene licno vrijeđaju, da ih okrenem na sebe, nego da kenjaju o Želji - to je logika i vodilja...ali ne ofiraj, oni to ne kontaju
pa se okrenu licnim uvredama kao onaj JoCker koji drži članke o Želji stare 10 godina
bolje da mene licno vrijeđaju, da ih okrenem na sebe, nego da kenjaju o Želji - to je logika i vodilja...ali ne ofiraj, oni to ne kontaju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4 smajlija opet
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.