FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pitari ocekivali laganu pobjedu hahaaaahahah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- f0rest1946
- Kontakt:
+1keli je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:25ja ljudi uzeli momka jer je protiv yebenog sahtara napravio gresku...fol oni odmah vide da je krampa
pa ovi ljudi kad udare pressing tacno vidis koliko im ne mozemo fizicki parirati...jaci, brzi, skolovaniji fudbalski
ova tekma nije mjerilo nizasta, a pogotovo za rivale iz nase lige. Zao mi je sto ovaj renan kad god igra, iza njega je 10ka Dal... umjesto da jednom proba renana i iza avramovskog
Mislim da zahtjevnijih navijaca na svijetu nema.
Gluho i daleko bilo.
Kupili 10 igraca.
Ja, i?
Kakvih. Kako selektiranih. Bez klasicnih destruktivaca na sredini....bekovi upitni. Zagarantovano mjesto u prvih 11 Dalu, koji je igrac manje u ekipi itd itd.
Plus, Mirza V. na klupi, a Ayla A.na celu kluba.
Kontra "argument" bunjenja i bojkota, Mirvic je skrsio u ekipu milione.
Opet.
Ja, i?
Ili je retardiran jer vjeruje ljudima kojima se okruzio, ili su neke mutne stvari u pitanju.
- FKS -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nema veze ovo s rezultatom ili igrom.. Dal igra konstanto je igrac manje, pri tom bezobrazan, ni za mrvicu nije manire promijenio. Avram ZADNJI VEZNIIII KO KRSTE kada nismo imali igraca... HALO KO JE OVDJE LUDD? CICAK DODJI SEBI I TI I TO STO SI NAPRAVIO
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Da Varešanovićima nije mjesto u klubu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Zamisli platis da gledas mladunce kako gadja petnaesti red tribina
- Shategabri
- Kontakt:
Misliš da će Dal protiv Zrinjskog dodati ovako otvorenom saigraču?f0rest1946 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:24Joj kao da igramo utakmicu za titulu jbt pa mora biti sve savršeno..
Suditi protiv Zrinjskog a ne protiv Shakhtara.
Cirjak i Cajic ako dodje nek igraju prvu, Balta za rotacije svakako je tu 6 mjeseci.
Koševo Zapad
Golman Shaktara je skuplji od nas i želje zajedno.
- Shategabri
- Kontakt:
Smanji maloJavierBosnia je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:27Nerealni ste, nestrpljivi, sve instant i odma. Polako. Ovaj protivnik je miljama iznad nas, ljudi su bili ravnopravni sa Real Madridom.
Stoji sve i za Dalaru debila i za izgubljenog Baltu, za ovog prvog opravdanja vise nema, ali za drugog polako prva je utakmica i to protiv kakvog protivnika

Dobili jesu, al ko je gledao zna i kako.
Dobri su, drugi svijet za nas.
Ne očekuje niko pobjedu niti ne znam šta.
Al daj pokaži nešto, neku ideju, a ne ko vreća za udaranje.
Koja je svrha takve pripremne utakmice?
Ako je nabijanje kondicije, to su mogli i na Bjelašnici.
Koševo Zapad
Zalizani narkic stavlja na bekove Salcina i Avdiju, pored zivih Mulalica, Muse, Radovica i Tomasevica, sta ces ti tu dalje pisati. Ovog krampu ko je doveo u vezi , a vjerovatno celavi idiot treba mu medalju kakvu pokloniti. Gusi Avramovskog radi sina i ovaj mora da se izvlaci po loptu do Sahe skoro, sve ovo mirise na propast cim su narkomanu dali ovo da vodi.
-
- Kontakt:
A koliko ti Dal vrijedi?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Nije ba niko ocekivo pobjedu, ali daj pokazi malo takticke zrelosti i mudrosti. Mi se zaletili ko sivonje 20 minuta igramo visoki pressing sahtaru i onda kad svi igraci crknu primimo 3 gola u 5 minuta. Isto ce nas vako zrinjski naguzit identicno. Doduse sta se ocekivalo od trenerskog maga haha
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kurko me zaboli necu da Dal uzima mjesto nezasluzeno unistava igru, atmosferu ekipe… kad neko njega vidi na terenu mislis da se tom saigracu trci? Mozda da spasi neki loptu.. nismo svjesni decko je kancer svake ekipe u kojoj bi bio klasicni mahalski igrac
- 1 9 4 6 -
- f0rest1946
- Kontakt:
Ne vjerujem inace je sebican igrac, njeg treba kritikovat jer je ovako skoro uvjek igrao ..Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:31Misliš da će Dal protiv Zrinjskog dodati ovako otvorenom saigraču?f0rest1946 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:24Joj kao da igramo utakmicu za titulu jbt pa mora biti sve savršeno..
Suditi protiv Zrinjskog a ne protiv Shakhtara.
Cirjak i Cajic ako dodje nek igraju prvu, Balta za rotacije svakako je tu 6 mjeseci.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako je Balta zamjena za Djokana bome smo ga nayebali.
Cijeli prelazni rok ce biti bacen u vodu ako se ne dovede jedan vezni igrač koji zna iznositi loptu.
Cijeli prelazni rok ce biti bacen u vodu ako se ne dovede jedan vezni igrač koji zna iznositi loptu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Moze li slika Balte kod prvog gola? Moze li slika Avdije kod trećeg gola?
branioče svega, mozemo na sve teme pricati al nemoj molim te da pravis budale ljude ovdje!JavierBosnia je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:27Nerealni ste, nestrpljivi, sve instant i odma. Polako. Ovaj protivnik je miljama iznad nas, ljudi su bili ravnopravni sa Real Madridom.
Stoji sve i za Dalaru debila i za izgubljenog Baltu, za ovog prvog opravdanja vise nema, ali za drugog polako prva je utakmica i to protiv kakvog protivnika
Dakle, prvo jel ima jedan razlog da Dal igra od pocetka. Samo 1 razlog mi daj!
Drugo, formaciija 4141 jel to stvarno mislis da ova ekipa moze igrati? I koji igrac je razlgo sto se igra ovo?
Ako kazes da je ovo 4231, onda sta avramovski radi na zadnjem veznom?
Šahinovic Mulalic serbecic ilija radovic(tomasevic)
čirjak balta (ako vec mora)
ovaj kyrieh kako vec avram ziljkic
renan
jel ovo tesko ? jel ima u21? ima 6 stranaca ali ce se ddovesti zadnji vezni s nasim pasosem ili da cirjak dobije papire
sta je ovo? kakva je ovo formacija? kakva je ovo igra
pa nasi se sudaraju po terenu, krila ne znaju kako sa bekovima odigrati jer se sudaraju
da je real, da je mancester, ti moras na terenu znati da stojis ako nista i da izvedes normalnu ekipu a ne sina da na silu prodajes
Moze slika veznog reda sa dalom u njemu koji trckara i gleda ssta se desava na terenu kao nijemi posmatrac

Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 08 feb 2023, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da Bog da da ga puste a trebalo bi, samo će smetati na terenu.bordobijeli je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:28De ba ljudi covjek pogrijesio, lose odigrao 45 min i odma panjina, smiješno. Dal definitivno treba da ide njemu ne odgovara ovaj pritisak i sto mu je babo trener, bolje i za klub i za njeg da ide.
Balavac koji je umišljen, sebičan i glup, nema dalje.
Evo čim udje Avram a dijamant izadje idu golovi, šteta za ovakvu ekipu sa na terenu s njim imaš jednog manje na terenu, još i smeta...
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajde eto avdija.. ali radovic tomasevic poslije salcina? Nikad.guadalupe je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:33Zalizani narkic stavlja na bekove Salcina i Avdiju, pored zivih Mulalica, Muse, Radovica i Tomasevica, sta ces ti tu dalje pisati. Ovog krampu ko je doveo u vezi , a vjerovatno celavi idiot treba mu medalju kakvu pokloniti. Gusi Avramovskog radi sina i ovaj mora da se izvlaci po loptu do Sahe skoro, sve ovo mirise na propast cim su narkomanu dali ovo da vodi.
- 1 9 4 6 -