Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ne znam tačno vrijeme vezano za hapšenja u oba slučaja, ali svakako ne razumijem paralelu. Policija može uhapsiti samo onoga koga zatekne na licu mjesta i za koga postoji sumnja da je prouzrokovao nesreću.
Ako je tvoja poenta da je policija korumpirana i nekompetentna ili da su pokušali zataškati nešto u nesreći u kojoj je Amar nastradao, to su svakako općepoznate činjenice, ali da su oni odgovorni u konkretnom slučaju momka iz Kladnja gdje su odmah sutradan nakon nesreće u javnost izašle informacije da je vozio pijan, drogiran i enormnom brzinom i da su u tom slučaju nešto pokušali zataškati ili uradili bilo šta što je bilo od uticaja na apsurdnu presudu, onda ne znam šta da ti kažem. I mani me tih seljačko-političkih zamjena teze da bi se opravdao ili odbranio neutemeljeno i nebulozno mišljenje.
Ako je tvoja poenta da je policija korumpirana i nekompetentna ili da su pokušali zataškati nešto u nesreći u kojoj je Amar nastradao, to su svakako općepoznate činjenice, ali da su oni odgovorni u konkretnom slučaju momka iz Kladnja gdje su odmah sutradan nakon nesreće u javnost izašle informacije da je vozio pijan, drogiran i enormnom brzinom i da su u tom slučaju nešto pokušali zataškati ili uradili bilo šta što je bilo od uticaja na apsurdnu presudu, onda ne znam šta da ti kažem. I mani me tih seljačko-političkih zamjena teze da bi se opravdao ili odbranio neutemeljeno i nebulozno mišljenje.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jbt jel moguce da takve informacije izlaze u javnost i nista
. U svakom slucaju kad se pokusava toliko podataka obradit i nasminkat neminovno je da bude propusta tako da ce bice jos ovakvih šokova. Vjerujem da medju tim FBI osobljem ima jos postenih ljudi koji ce "slucajno" nesto preskocit u sakrivanju 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
trump bi mi i normalan bio mrzak al ovo su novi leveli
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta je reći , da niko od vas na ulice ne izađe ? Sutra vas isto ovako čeka , spriječite .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Sta ce se sprijeciti? Veci je problem sto svakoj budali daju vozacku i auto. Da ne govorim o onim delegatima sto imaju kazni po 40 hiljada, a uredno voze i niko im ne uzima vozilo. Jbt ja za 3 zivota ne bi mogao toliko kazni nakupit, sve i da hocu.VensanKasel je napisao/la: ↑23 dec 2025, 19:35Šta je reći , da niko od vas na ulice ne izađe ? Sutra vas isto ovako čeka , spriječite .
Ne idem po onim nocnim klubovima, ali mogu misliti koliko ovakvih likova ima samo za jedan vikend.
Nazalost to je sve uvezano od vladajucih u MUP-u do ovih "obicnih" policajaca i tuzilastva. Pa eno onom Kormanu dali ocjenu 5 za njegov mandat posto ide u penziju, a nikad vise kriminala nije bilo.
Da je pravedna drzava, to gofno bi prvo lezalo jedno 20 godina u zatvoru.
Eto 2014 su bili oni protesti, pa ne znam da li se nesto promijenilo. Jedni kriminalci otisli, drugi dosli. Da bi se promjene radile, to prvo treba rijesiti u vrhu same drzave, jer su iste te doveli preko njih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Onaj u Tuzli napravio par ljudi trajnim invalidima, dobio godinu dana. Sin lokalnog političara, Smajl Mehmedović.
Jel neko i poginuo tu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Isto tako onaj sto je ubio onog Ismara sa autom kod Mercatora i pobjegao. Nakon toga se prijavljivao za posao u domu zdravlja, cak cini mi se i prosao na "konkursu". Ne znam da je ikad procesuiran.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dobio je Amar 4 i po - 5 godina zatvora.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Fino znaci ja sve posteno i po zakonu a nek me neki narkoman zgazi moj zivot vrijedi par godina zatvora, najs.
Evo bas sad vidio na Googleu. Jos jedan cirkus u nizu. Jos izrecena zabrana upravljanja motornim vozilom 2 godine, pa idemo ponovo F1 dok koga ne ubije...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije on njega ubio jer vozi u F1 stilu, već jer su se posvađali na Gazpromu, ovaj krenuo kući pješke, a Amar u kola da li pjan/nadrogiran namjerno se zaletio i ubio ga. Ubistvo sa namjerom.
A mediji pisu nasilnicka voznja, ni rijeci o tome.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 20:53Nije on njega ubio jer vozi u F1 stilu, već jer su se posvađali na Gazpromu, ovaj krenuo kući pješke, a Amar u kola da li pjan/nadrogiran namjerno se zaletio i ubio ga. Ubistvo sa namjerom.
Vjeruj da dosad to nisam ni znao. Pa samo zbog predumisljaja je trebao dobiti 10 godina...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma znalo se to odma, posvađali se na gazpromu, da li se i potukli i ne sjećam se više, onda ovaj uzeo kola od jednog lika sa sjenjaka ovdje koji je bio tu u društvu ali radi vani (austrijske table) i namjerno se zaletio pokupio ga dok je ovaj išao kući tj. hodao trotoarom, nije uopšte na pješaćkom.
Bilo je i na suđenju dosta o tome, čak je i par policajaca bilo suspendovano jer nisu spriječili tu tuču koja je prethodila tome na Gazpromu i udaljili učesnike.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.