slažem se a mogla bi i čista 2 na fenix nešto me vučefirefirefirely je napisao/la:Veceras over ljudi na Taja Gibsona, Deng je otisao iz BUllsa, Boozer vrlo vjerovatno nece igrati tako da je on u igri večeras oko 40minuta i oko 15 ispaljenih šuteva. koje slobodno bacanje uglavnom trebalo bi proći.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- firefirefirely
- Kontakt:
Ja sam igrao KP2keper je napisao/la:slažem se a mogla bi i čista 2 na fenix nešto me vučefirefirefirely je napisao/la:Veceras over ljudi na Taja Gibsona, Deng je otisao iz BUllsa, Boozer vrlo vjerovatno nece igrati tako da je on u igri večeras oko 40minuta i oko 15 ispaljenih šuteva. koje slobodno bacanje uglavnom trebalo bi proći.

- diplomatija
- Kontakt:
Valencia-Atletico žuti, crveni na 15 KM i penal, crveni, žuti na 5 KM, mora prokinuti, a sudi moj sudija, kojeg samo trebaju dovoljno iznervirati, navijači domaćih mu kroje kartone, nadam se da će večeras mestalja biti u elementu, clos Gomez je sudija koji najviše penala dosuđuje u Španiji, a zadnjih 5 utakmica nije ni jedan, nadam se da će večeras prokinuti, donio mi je puno love u nedavnoj utakmici Europa lige kad je sudio psv-cernomorets, sretno
Valencia - Atletico - 3+
Vise od 5 zutih
Vise od 10 kornera
Kvota 5.6
Vise od 5 zutih
Vise od 10 kornera
Kvota 5.6
precka mancester giggs
VALENCIA-ATLETICO M. 1 3.70, 1X 1.75
Atletico za četiri dana čeka teška utakmica sa Barcelonom i sigurno će biti mislima na toj utakmici tako da vidim šansu domaćina koje je preuzeo novi trener argentinac Pizzi i mislim da Valencia neće izgubiti utakmica, a mogu i do pobjede. Također nije nevažno spomenuti kako je Mestalla teško gostovanje za ATletico koji se tamo nije napobjeđivao, zadnjih 10 sezona samo su jednom slavili i to minimalno 0-1, a u Copa del Rey dva su puta gostovali na Mestalli i oba puta otišli pognute glave, 3-0 pa 1-0. Jedinica value bet i vrijedi pokušati ili barem X ali prije 1 po meni
Atletico za četiri dana čeka teška utakmica sa Barcelonom i sigurno će biti mislima na toj utakmici tako da vidim šansu domaćina koje je preuzeo novi trener argentinac Pizzi i mislim da Valencia neće izgubiti utakmica, a mogu i do pobjede. Također nije nevažno spomenuti kako je Mestalla teško gostovanje za ATletico koji se tamo nije napobjeđivao, zadnjih 10 sezona samo su jednom slavili i to minimalno 0-1, a u Copa del Rey dva su puta gostovali na Mestalli i oba puta otišli pognute glave, 3-0 pa 1-0. Jedinica value bet i vrijedi pokušati ili barem X ali prije 1 po meni
-
- Kontakt:
dajte ljudi NBA
pustite se šuplje i valencije 

puuu ponistise go mancesteru januzaj
likusa je napisao/la:Hamburg - Eisbaren Berlin 1
prepisa od dobrog poznavaoca hokeja

Željeznicar za život cijeli !
Carlos Boozer out za vcrs definitivno,Gibson 12,5 vise premier
- crvenocrni
- Kontakt:
Sve isto samo je prvi par 2 i vise od 2.5 tako da je kvota 10.5ramos4 je napisao/la:Valencia - Atletico - 3+
Vise od 5 zutih
Vise od 10 kornera
Kvota 5.6

- dr.van nostrand
- Kontakt:
gdje piseamarosim je napisao/la:Carlos Boozer out za vcrs definitivno,Gibson 12,5 vise premier

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Dajte sta ovog tenisa vcrs.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
i nbaemir18 je napisao/la:Dajte sta ovog tenisa vcrs.

baghdatis 1.45emir18 je napisao/la:Dajte sta ovog tenisa vcrs.
čilić 1.55
haas 1.30
stepanek 1.30
od većih stakhovsky 2.20 i safarova 2.95
baghdatis 2-0 2.10
moje skromno mišljenje, šta kažu stručnjaci?
Svi cekamo i svi smo imaci kadavincenttan je napisao/la:i nbaemir18 je napisao/la:Dajte sta ovog tenisa vcrs.cekam ko ozeblo sunce da se izvucem

Support Velez, It's logical! ★
[youtube][/youtube]zgmiky je napisao/la:baghdatis 1.45emir18 je napisao/la:Dajte sta ovog tenisa vcrs.
čilić 1.55
haas 1.30
stepanek 1.30
od većih stakhovsky 2.20 i safarova 2.95
baghdatis 2-0 2.10
moje skromno mišljenje, šta kažu stručnjaci?

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cekam, hocu da idem uplatiti... koji izvordr.van nostrand je napisao/la:gdje piseamarosim je napisao/la:Carlos Boozer out za vcrs definitivno,Gibson 12,5 vise premier

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
1.listic
Toronto -89.5
Gibson 12.5+
Cousins 24.5+
Ellis 19.5+
2.listic
Derozan -21.5
Lee 20.5+
Green 15.5+
Golden state 103.5+
Toronto -89.5
Gibson 12.5+
Cousins 24.5+
Ellis 19.5+
2.listic
Derozan -21.5
Lee 20.5+
Green 15.5+
Golden state 103.5+
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.