FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samira Hurem novi trener!
Forum strucnjak, nasao si mu jednu losu tekmu i onda seres, sta sa ostalih 32 koliko vec, ubjedljivo nas najbolji igrac, decko izabran za najboljeg mladog igraca, i sigurno nece igrat protiv "Ekrisena".
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
ma ti kako hoces,al svi znamo da ovi momci koji su napravili neki transfer vani u skorije vrijeme nista nisu radili a to su Menalo,Duljevic,Krpic,Danilovic,Hodzic,Sadiku,Hadzic itd jer mi nemamo taj pocentijal da razvijemo igraca,Dzeko se jednom pojavio i opet neki slican ce se pojavit u narednih 20 godina ako i tadAduka87 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 17:16Forum strucnjak, nasao si mu jednu losu tekmu i onda seres, sta sa ostalih 32 koliko vec, ubjedljivo nas najbolji igrac, decko izabran za najboljeg mladog igraca, i sigurno nece igrat protiv "Ekrisena".

Kasum reče da će biti više vijesti iz kluba i da se izvinjava navijačima, a sad čak nikakve obavjesti ne šalju na viber grupu.
Znači još gore nego što je bilo.
Ovi ljudi su defintivno sve konce pogubili
Znači još gore nego što je bilo.
Ovi ljudi su defintivno sve konce pogubili
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Berbatova iz pemzije da nam sredi

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nalić novi trener.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
To svakako, ali trenutno nije realno ocekivati neka bum imena ni za jednu od te dvije pozicije, na to sam mislio. Nekima ne odgovara Skoro (ni sam nisam odusevljen), ali samo treba shvatiti da je situacija takva da ne mozemo razmisljati o nekim mega giga trenerima, sportskim direktorima i igracima. Razmazili smo se u zadnjih nekoliko godina i ne krivim nas jer smo isli odlicnim putem i za jednu sezonu se sve syebalo i zato govorim smanjite ocekivanja i onako kako ste/smo se svi razmazili sad treba da ocelicimo i ocekujemo puno manje od par proslih sezona jer je to jedino realno. Imenovat ce se i trener i SD i bice vjerovatno karine i sta onda? Onda cemo drvlje i kamenje zbog imenovanja nesposobnjakovica, a samo trebamo shvatiti da nemamo para za nesto vise od nesposobnjakovica. Ja od sljedece sezone ocekujem maksimalno borbu za Evropu i automatski mi je "lakse" sve ovo podnijeti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jun 2021, 16:39Pa nije valjda puno sto trazimo da se imenuje trener i eventualno koja informacija o pripremama![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Od ocekivanja grupnih faza euro takmicenja, do zadovoljavanja borbe za Evropu u kukuruz ligi, a iza tebe stoje gazde milijarderi 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Klasika svako par godina,nikada mi iz ove zabokrecine necemo se iscupati vec sad se treba sa sudbinom pomiriti .ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:21Od ocekivanja grupnih faza euro takmicenja, do zadovoljavanja borbe za Evropu u kukuruz ligi, a iza tebe stoje gazde milijarderi![]()
Najbitnije da se prave alibiji i opravdanja za najvecu blamazu u zadnjih 15 god .
Nista ne znas a znas 6 milja svakog mjeseca u dzep staviti .
A "milijarder" uopste nije milijarder nego operater u firmi koja ima milijarde, sta vise tezi je Husic od njega .
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 06 jun 2021, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sa kurwom i njezinim yebacima u klubu uspjeh ce biti ako za 3 godine ne ispadnemo iz lige.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:21Od ocekivanja grupnih faza euro takmicenja, do zadovoljavanja borbe za Evropu u kukuruz ligi, a iza tebe stoje gazde milijarderi![]()
- belosevic23
- Kontakt:
Djokane ako si otet javi se
Kako znas da odlazi 8 igraca?HeraklitMracni je napisao/la: ↑06 jun 2021, 16:00Nama odlazi minimalno 8 igrača a mi jos ne znamo koga dovesti a uskoro idu pripreme , ne znam sta da kazem ..
Kad su Kleta potpisali ne bi me cudilo i ostale da produze ne ocekujem vise nista dobro od ovih
Ne znam samo ko produzava i dogovara igrace jos ni trenera nemamo
Pita li se inace trener kod nas ista,ko ce mu igrat itd ili ce mu Sabrina sastavit ekipu?
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Igracu od kojeg nemas nikakve koristi na terenu bukvalno izgubljen slucaj sa 33 godine ,produzis mu na jos 2 god.Covjek koji ne zna proci igraca 1 na 1 a ne sta drugo...samoSA je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:30Kako znas da odlazi 8 igraca?HeraklitMracni je napisao/la: ↑06 jun 2021, 16:00Nama odlazi minimalno 8 igrača a mi jos ne znamo koga dovesti a uskoro idu pripreme , ne znam sta da kazem ..
Kad su Kleta potpisali ne bi me cudilo i ostale da produze ne ocekujem vise nista dobro od ovih
Pita li se inace trener kod nas ista,ko ce mu igrat itd ili ce mu Sabrina sastavit ekipu?
Ako ce nam on biti okosnica tima onda nema dalje djete od 15 godina ce vise ucinka imati .
Bolje da su mu ponudili mjesto neko u klubu ili sta god drugo nego ovako .
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Godina bi bila mjera, ako ga vec ostavljamo. Ali brate mili puno je 2 godine..Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:36Igracu od kojeg nemas nikakve koristi na terenu bukvalno izgubljen slucaj sa 33 godine ,produzis mu na jos 2 god.samoSA je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:30Kako znas da odlazi 8 igraca?HeraklitMracni je napisao/la: ↑06 jun 2021, 16:00Nama odlazi minimalno 8 igrača a mi jos ne znamo koga dovesti a uskoro idu pripreme , ne znam sta da kazem ..
Ako ce nam on biti okosnica tima onda nema dalje djete od 15 godina ce vise ucinka imati .
Bolje da su mu ponudili mjesto neko u klubu ili sta god drugo nego ovako .
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Da ostanu ovi igrači koji su trenutno to, veće su šanse za izlazak u Evropu, nego da ponovo dovodis nove Hodžiće i Pejoviće.samoSA je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:30Kako znas da odlazi 8 igraca?HeraklitMracni je napisao/la: ↑06 jun 2021, 16:00Nama odlazi minimalno 8 igrača a mi jos ne znamo koga dovesti a uskoro idu pripreme , ne znam sta da kazem ..
Čak šta više, bili bi konkurentni za titulu, ne što su ovi naši dobri, nego što su drugi jednako loši, pa iskustvo zajedničkog igranja ako ništa ostavlja te konkurentnim u borbi za vrh.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 34 gosta.