Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 10 jun 2016, 14:39

Nema fajterski DNA kad nije fajter. Nema ni Marchisio fajterski DNA pa je klasa i igračina.

Prenapuhano je prvo jer nije istina, čovjek bi rekao igra u Galacticosima i stoji kod korner zastavice sakrivajući se od lopte kakve kritike mu se pripisuju. A kao drugo koga on to ima u ekipi da mu pomogne u velikim utakmicama i koliko je uopšte velikih utakmica imao odigrati?

Od većih u ligi ima protiv nas i protiv Napolija. Protiv Napolija je li prošle godine dao dva gola u pobjedi 2:0, pa protiv nas pretprošle godine uđe sa klupe i izbaci nas iz kupa, pa ove godine gol iz slobodnjaka protiv nas. Pa u LP u odlučujućoj utakmici protiv Leverkusena gol i asistencija. U LP protiv Reala sam pročitao toliko kritika na njegov račun, a spremio je jedno 3-4 odlične prilike Džeki i Salahu samo što su nesposobni da zabiju, šta treba više on kao veznjak uraditi?

Za reprezentaciju se pogotovo ne slažem jer je bio naš najbolji igrač u kvalifikacijama za SP, pa onda i na SP odigrao odlično, pogotovo protiv Argentine :salut: Poslije toga nikom ni ne računam ništa, ovo je čisto rasulo u repki bilo i ni Messi nas ne bi odveo na Euro.

Podsjećam da su se iste stvari Marchisiu pripisivale samo prije malo više od godinu dana, a koje nisu imale veze sa vezom. U dobroj ekipi kad imaš dobre saigrače pored sebe sve je lakše i sav tvoj talenat izlazi na vidjelo. Glavni primjer - Pogba na početku prošle sezone i onda kad su se Marchisio i Khedira oporavili.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 jun 2016, 14:41

Gefufna je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Kako je prenapuhana ta priča kako se on sakriva i nema muda. :roll:
Nekad se pitam da li ja uopste razumijem ovaj fudbal kao igru ili ga gledam samo 'nako ko duduk evo, pamtljivih, cca 22-23god. :crazy:

Covjek je top 1-2-3-5-10 (ne zelim u tu diskusiju da ulazim, a i nije bitna za poentu) izvodjac slobodnjaka/prekida i njemu jedan Ljajic i Iturbe uzmu pola suteva onako hinjski pridju lopti bez da ga pogledaju. Tamo gdje si najbolji u ekipi, nemas muda da ih odyebes sve 10m od lopte.

Ma necu vise o Pjanicu napisati ni jedan post. S jedne strane je nas, sa druge ga licno ne simpatisem, sa trece dosao je u moj klub. Psiha mi se poremetila ovim transferom. :mrgreen:
To je bilo prije 2 godine i ti to predstavljaš kao da on ni jedan slobodnjak nije uzeo kad su Ljajić i Iturbe bili u igri. Ljajić je ako se ne varam isto dao par golova iz prekida, tako da nije uopšte problem da se i on oproba, a imaš i trenera koji određuje takve stvari.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 jun 2016, 14:53

Dobro, mali ima muda, nastavite dalje. :thumbup:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 10 jun 2016, 14:56

Tako smo govorili i za Pirlu pa mas je sviju utiso :mrgreen:
Ako Pjana doce sacekajmo prvo pa onda mozemo izvesti misljenje nakon pola god
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 10 jun 2016, 17:48

Marvin je napisao/la:Pa i nije,Pjanic definitvno nema fajterski DNA Juventusa. Nema ga dovoljno ni u repki da se istakne kvalitetom i da igra kada ostali ne mogu,a ima kvalitet. Na agresivnost protivnika on se povuce umjesto isprsi,vise puta vidjeno u repki i Romi.
To ce morati totalno promijeniti ako misli biti prvotimac kod nas.
Pjanic je dobar fudbaler ali mislim da ce se morati nemal broj stvari poklopiti da ispadne pojacanje za nas.
:thumbup:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 10 jun 2016, 17:53

http://ba.****/a99754/Sport-Klub/ ... kunde.html

Ja jos ne vjerujem nista dok ne bude official
:mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jun 2016, 19:00

[quote="IlCapitano"][/quote]
nema taj pobjednicki mentalitet sigurno..dok su za Markizija bile neke druge stvari u pitanju, gubljenje motorike i nemogucnost snalazenja na drugoj pozciji (iza spica)..jbt vezni igrac koji 3x tokom utakmice dotakne loptu

prezvakana prica, karijera mu je spasena prelaskom na zadnjeg veznog, i tu zbog svoje takticke i tehnicke potkovanosti i zrelosti postade jedan od najboljih zadnjih veznih u evropi

ali Markizio se nikad nije krio, on se nije snasao, nije znao na toj poziciji i jednostavno nije bio za te pozicije sto je rezultiralo ocajnim igrama, ali pronalaskom ponovo prave pozicije dosao je na svoje..i ne treba ga stavljati u isti kos sa Pjanicem ni slucajno

a milion je primjera tih igraca kao sto je Markizijo gdje pomjeranje od 15 metara lijevo- desno, gore-dole od prosjecnog igraca napravi wc igraca..da ne idemo dalje od Pirla i Gatuza
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 10 jun 2016, 19:35

Markizio je taktički među najbolja tri veznjaka današnjice, mi što pratimo Juve, znamo od kakvog je značaja za ekipu, mišljenje ''eskperata'' sa strane me i ne zanima toliko, ali je pitanje kakav će biti zbog teške povrede.

Pjanić ima kvalitet i definitivno će mu olakšavajuća okolnost biti što on nije ključni igrač veznog reda već je to Pogba, tako da mislm da će se u kombinacijama sa Khedirom ili Leminom dobro uklopiti.
Kun fejekun!

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 jun 2016, 19:41

IlFantasista je napisao/la:tako da mislm da će se sa Leminom dobro uklopiti na klupi.
Najeb'o si kad dodje @Pogba. :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 10 jun 2016, 19:42

Ma Pogba mene voli k'o brata, neće on meni ništa. :mrgreen:
Kun fejekun!

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 10 jun 2016, 20:16

Eto gotovo... Pjanic je nas

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 jun 2016, 00:31

slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 jun 2016, 00:40

IlFantasista je napisao/la:Markizio je taktički među najbolja tri veznjaka današnjice, mi što pratimo Juve, znamo od kakvog je značaja za ekipu, mišljenje ''eskperata'' sa strane me i ne zanima toliko, ali je pitanje kakav će biti zbog teške povrede.
:salut:

Sve si dobro rekao. Čak i ovo za povredu, niko ne zna kakav će se vratiti. Često nakon ovakvih povreda budu slabiji puno, ali se nadam da će se vratiti kakav je i bio.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 jun 2016, 00:43

Ma vjerujem da će biti skoro isti, ako ne i potpuno, jer mu igra ne ovisi o brzini i atletici nego igra mozgom. :thumbup:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 jun 2016, 01:22

IlCapitano je napisao/la:Ma vjerujem da će biti skoro isti, ako ne i potpuno, jer mu igra ne ovisi o brzini i atletici nego igra mozgom. :thumbup:
To stoji. Ali generalno gledajući, ovo je baš zeznuta povreda. Ponavljam, rijetko se ko poslije ovoga vrati "normalan".

Nego evo zanimljive informacije:
slika
Nije meni ovaj čovjek loš napadač. Robustan je. Ako Zaza ode, Lukaku bi nam legao samo tako.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 jun 2016, 01:42

Njegov otac je nedavno izjavio da Lukaku ne zeli preci u Calcio, da mu najmanje odgovara stil fudbala na cizmi, ali ko zna..

kakva bi to perverzija bila

Lukaku
Dybala
Pjanic
Pogba
A Gomes
D Alves
A Sandro
DiMarzio
#Juventus, per l’arrivo di #Pjanic mancano solo le ultime formalità: i dettagli
Don't believe the hype.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 jun 2016, 02:16

Cuj Lukaku? Ma ne pitajte kako znam. :mrgreen:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 11 jun 2016, 08:29

TIME UP?
Exclusive: Mascherano is tired of Barcelona and wants to leave this summer
TOMAS ANDREU
The Argentine is ready to leave the Catalan club this summer and has made it clear that's the case

Tomas Andreu | 11.6.2016 | 00:22h.
Javier Mascherano is more out than in at Barcelona right now. The Argentine international is fed up of the club’s continued unfulfillment of contractual promises and is determined to leave unless there is a radical change in the coming weeks.

Mascherano has offers from elsewhere up and feels that Barça have not treated him as he deserves to be treated. He communicated as much to the club four months ago after thoroughly talking the decision through with those closest to him and his representatives.

It’s likely that there will be a new meeting to try and rectify the situation, but it will prove difficult to arrive at an agreement between all the parties.

The player has already spoken with both Barça and Luis Enrique to express his desire to leave and is waiting for developments from the Copa America.

A few days ago he expressed the possibility of staying - “I can’t force an exit” - but the reality is, at the moment, very different.

As revealed by SPORT, Juventus have been speaking to him for a while and there is an agreement between Mascherano and the Italian club.

SPORT will expand on the details on Saturday.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 11 jun 2016, 10:12

Nastavak
Mascherano unhappy at playing in defence at Barca - Juve will offer him a role in midfield. Barca want close to 50m - Juve offer 15m [TJ]
Cuj 50 miliona :o
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 jun 2016, 10:14

ipak nista od mladog Francuza
Juventus will not be signing Jonathan Ikone as a free agent, because he just extended his PSG contract.
Don't believe the hype.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.