Pa to je to, opet ako se može tako reći su izvukli deblji kraj. Osim što moraju igrati dvije teške utakmice u roku od 7 dana, plus igraju prvu bez ponajboljeg igrača.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pa to je to, opet ako se može tako reći su izvukli deblji kraj. Osim što moraju igrati dvije teške utakmice u roku od 7 dana, plus igraju prvu bez ponajboljeg igrača.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Muxa Lukaku je svakako i bez ove kazne bio suspendovan za prvi mec,ako ce on tu kaznu odraditi za taj mec to nema smisla.muha milanez je napisao/la: ↑29 jan 2021, 13:46
Nema smisla ustvari nikakva kazna niti za jednog niti drugog,pa gdje ide fudbal i sport opceniti kad se ljudi ne smiju prerijeciti na terenu. Pa gdje su vremena ona gatusa,davidsa,roy keana,cantone,paul gasicona,efenberga i ostalih,j.ebem ti ove danasnje tetkice.
Ibra isto spada u ovu nabrojanu ekipu
Oni po po današnjim mjerilima nakon prve utakmice dobili doživotnu zabranu igranja
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Možda sam ja pogrešno razumio ali nema nikakve kazne. Ibrahimović propušta 1 meč zbog crvenog kartona. Lukaku propušta 1 meč zbog žutih kartona. Znači nikakva dodatna kazna zbog njihovog sukoba. Ili sam ja to pogrešno protumačio budući da translate sa italijanskog nije uvijek pouzdan?
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Hakan na Instagramu:
“Covid negativan, vratio sam se!
”
Kako sam naslutio jučer
“Covid negativan, vratio sam se!
Kako sam naslutio jučer
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hakan će danas proći višestruka testiranja. Tako da postoji mogućnost da će biti sa ekipom sutra u Bologni. A da li će dobiti šansu da igra makar 20ak minuta, to se ne zna.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To je to otprilike, sutra bi bile pune dvije sedmice kako je pozitivan.
Eh sad, pitanje je kakav je sa spremom jer je i sam pisao da je par dana imao izrazene simptome, tako da vidjecemo.
Eh sad, pitanje je kakav je sa spremom jer je i sam pisao da je par dana imao izrazene simptome, tako da vidjecemo.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma bitno da bude na klupi, ako zatreba može pola sata odigrat. Ako ne zatreba ne treba ga ni uvoditi.
Il Club più titolato al mondo!
Ipak bez Hakana sutra , nije uopšte pozvan za meč. Mandžo , Tonali , Bennacer i Kalulu su pozvani.
Vito : #Pioli tried Saelemakers, Leao and Rebic with Ibrahimovic. #Calhanoglu could be called up at the last minute.
Yebo lud zbunjenog oko Hakana , nadamo se najboljem.
Vito : #Pioli tried Saelemakers, Leao and Rebic with Ibrahimovic. #Calhanoglu could be called up at the last minute.
Yebo lud zbunjenog oko Hakana , nadamo se najboljem.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bitno da je Hakan zdrav, a sutra svakako neće igrati ako i bude pozvan naknadno.
Ako ne bude nekih nesreća u međuvremenu, do sljedećeg vikenda bit će ekipa potpuna. Prvi put nakon dugo vremena.
Ako ne bude nekih nesreća u međuvremenu, do sljedećeg vikenda bit će ekipa potpuna. Prvi put nakon dugo vremena.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Svi bi trebali biti spremni do Intera, nadam se da nece biti novih povreda.Meni se ovaj Gazidis cini baksuzan. Bio u Arsenalu , likovi imali svoje krilo u bolnici u Londonu sad dosao u Milan pola tima u bolnici.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gigio, Calabria-Tomori - Romagnoli-Theo, Tonali-Kessie, Alexis - Leao -Rebić, Zlatan
Dakle ipak 4-4-1-1, mada je to i 4-4-2, samo što će Leao biti malo iza Zlatana ipak. Dosta ofanzivna formacija.
Dakle ipak 4-4-1-1, mada je to i 4-4-2, samo što će Leao biti malo iza Zlatana ipak. Dosta ofanzivna formacija.
Dobiti ovo dns pod svaku cijenu,nek Zlatan da dva komada pa da se i taj jubilej obiljezi
Opet ne mogu gledati utakmicu.
Šta koji moj je stavljaju u subotu i to još u 3 popodne, iako su već igrali sredinom sedmice.
Šta koji moj je stavljaju u subotu i to još u 3 popodne, iako su već igrali sredinom sedmice.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Top termin rope, da mozemo i mi sto smo daleko gledati a da nije u sitne sate heh
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- nextterrain
- Kontakt:
Termin je taman
Ovo se mora dobiti i radi samopouzdanja, ali i radi LP.
Bennacer je na klupi, pa se nadam da ce dobiti 15-20 minuta. Poželio sam ga vidjeti na terenu i naravno jedan od rijetkih u ekipi koji je otporan na presing
Ovo se mora dobiti i radi samopouzdanja, ali i radi LP.
Bennacer je na klupi, pa se nadam da ce dobiti 15-20 minuta. Poželio sam ga vidjeti na terenu i naravno jedan od rijetkih u ekipi koji je otporan na presing
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedan od najkultnijih stadiona u Italiji. Top termin. Ekipa skoro pa potpuna. Samo da pobjede i fantastična subota.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nije mi po ukusu ova formacija ali nekako je i primorana s obzirom na sve.
Sve u svemu, mi ovo moramo pobijediti taman dali gol u 99-oj min. iz penala.
Sve u svemu, mi ovo moramo pobijediti taman dali gol u 99-oj min. iz penala.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Fali malo kreativnosti na sredini al zanimljiva ekipa za danas
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.