Ivan Marić ne ide u Ukrajinu ili Hrvatsku već u Široki. Šteta je bilo propustiti ga. Po meni, jedan od najboljih štopera lige.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:52Pa šta ti kontaš da se mi možemo boriti sa Zoryom i plaćati 300k eura ko Istra?NoDi80 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:47Janjic (23) isto presao u Zoryu iz Ukrajine, Taraba (18) u IstruStrikeWarzone je napisao/la: ↑21 jun 2025, 16:34
Pred nosom ti stoper a mi nesto eksperimentisemo s nekakvim strancima
Nema veze imamo Kelmendija (17) kazu da je najborbeniji od svih omladinaca
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- jointunija
- Kontakt:
Retardirani dečko,Janjić imao ugovor+masna plata,Tarabu Istra platila 150.000€,da li si toliko glup,mazlume jedan?NoDi80 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:47Janjic (23) isto presao u Zoryu iz Ukrajine, Taraba (18) u IstruStrikeWarzone je napisao/la: ↑21 jun 2025, 16:34Pred nosom ti stoper a mi nesto eksperimentisemo s nekakvim strancima
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Dobro pasa ako ti tako kazes onda je to.Nema vise rasprave.Krpa i Jaganjac minimala 30 golova svaki po 15.
-
- Kontakt:
Mi smo sa Krpićem, kao bilo kojom opcijom u napadu, sljedeće sezone, žestoko ****. Zabiće on tu i tamo neki nebitan gol, ali nije ono što nam treba i to već duži period.
To treba uredno se zahvaliti na učinjenom i odstraniti iz ekipe. Ako već hoće eksperimente, neka eksperimentišu sa mladim igračima, a ne sa njim. Oni bar mogu napredovati, a Krpiću je ovo maksimum maksimuma.
Odbrana će biti šuplja haos ostane li na tome da nam Šukilović bude jedna od opcija, realno gledajući fali nam igrača na te dvije pozicije, jer su to trenutno gledajući najgori individualci u ekipi. U Karamarka vjerujem i imam osjećaj da će ove sezone bljesnuti, samo ga upariti sa pravim igračem i to je to.
To treba uredno se zahvaliti na učinjenom i odstraniti iz ekipe. Ako već hoće eksperimente, neka eksperimentišu sa mladim igračima, a ne sa njim. Oni bar mogu napredovati, a Krpiću je ovo maksimum maksimuma.
Odbrana će biti šuplja haos ostane li na tome da nam Šukilović bude jedna od opcija, realno gledajući fali nam igrača na te dvije pozicije, jer su to trenutno gledajući najgori individualci u ekipi. U Karamarka vjerujem i imam osjećaj da će ove sezone bljesnuti, samo ga upariti sa pravim igračem i to je to.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- Bersaga
- Kontakt:
Ma dobro, Nodi je brat, kod njega su najbitnije godine. Evo čitam Čeliković završio avanturu u Rusiji, koliko bi on tražio? U onom periodu kod nas, meni je bio korektan.jointunija je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:56Retardirani dečko,Janjić imao ugovor+masna plata,Tarabu Istra platila 150.000€,da li si toliko glup,mazlume jedan?NoDi80 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:47Janjic (23) isto presao u Zoryu iz Ukrajine, Taraba (18) u IstruStrikeWarzone je napisao/la: ↑21 jun 2025, 16:34
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Celikovic nije jeftin pa da kazes hajde da probamo sa njim, a dovoditi lika, na poziciju koja nam bas gori, a ovaj ima ukupno odigranih sest minuta u sezoni 24/25 je suludo.
Da igra za kikiriki ok, kao rotacija, mozda proigra, problem je sto ne igra za kikiriki
Da igra za kikiriki ok, kao rotacija, mozda proigra, problem je sto ne igra za kikiriki

-
- Kontakt:
ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑21 jun 2025, 18:06Mi smo sa Krpićem, kao bilo kojom opcijom u napadu, sljedeće sezone, žestoko ****. Zabiće on tu i tamo neki nebitan gol, ali nije ono što nam treba i to već duži period.
kad se sjetim derbija na Grbavici i onog promašaja Krpića, mrak mi padne na oči, nikako prva opcija u napadu
-
- Kontakt:
Ma nema on taj osjećaj više nikako, mnoštvo prilika i izlazaka 1 na 1 sa golmanima nije iskoristio, taj u derbiju najviše boli, a sjećam se onog derbija 5-2 kako je odigrao strašno i ona prva dva gola, onakva završnica mu je danas nezamisliva.NekoSaDaleka je napisao/la: ↑21 jun 2025, 18:26ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑21 jun 2025, 18:06Mi smo sa Krpićem, kao bilo kojom opcijom u napadu, sljedeće sezone, žestoko ****. Zabiće on tu i tamo neki nebitan gol, ali nije ono što nam treba i to već duži period.
kad se sjetim derbija na Grbavici i onog promašaja Krpića, mrak mi padne na oči, nikako prva opcija u napadu
-
- Kontakt:
ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑21 jun 2025, 18:54Ma nema on taj osjećaj više nikako, mnoštvo prilika i izlazaka 1 na 1 sa golmanima nije iskoristio ove sezone, taj u derbiju najviše boli, a sjećam se onog derbija 5-2 kako je odigrao strašno i ona prva dva gola, onakva završnica mu je danas nezamisliva.NekoSaDaleka je napisao/la: ↑21 jun 2025, 18:26ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑21 jun 2025, 18:06Mi smo sa Krpićem, kao bilo kojom opcijom u napadu, sljedeće sezone, žestoko ****. Zabiće on tu i tamo neki nebitan gol, ali nije ono što nam treba i to već duži period.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
U Celikovica dug CV ko roman Tolstoja. A tek ima 26 godina.
Mislim da bi vrijedilo probati sa Čelikovićem uz neku razumnu platu i ako naravno prođe ljekarske preglede. Trebalo bi mu jedno pola godine da se vrati u ritam ali onda bismo smo imali odličnog defanzivca.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ne moras placati, zadrzi ono sto imasRiquelme1921 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:52Pa šta ti kontaš da se mi možemo boriti sa Zoryom i plaćati 300k eura ko Istra?NoDi80 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:47Janjic (23) isto presao u Zoryu iz Ukrajine, Taraba (18) u IstruStrikeWarzone je napisao/la: ↑21 jun 2025, 16:34
Taraba je bio nas igrac, Celik je bio nas igrac
Drugi prodaju nase igrace
06.07 druzenje navijaca iza istoka
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- gegenpressing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakav je Jaganjac na toj tekmi bio, Osmanovic, dajte neki kratak rezime da znamo mi sto nismo bili
Šabić najbolji, Krpic dobar, Jaganjac poprilično los, Garcevic se takođe izdvaja...
Holanđanin i Osmanovic nisu spremni, više ćemo znati o njima kad se spreme.
Ako se spreme....
Holanđanin i Osmanovic nisu spremni, više ćemo znati o njima kad se spreme.
Ako se spreme....
- gegenpressing
- Kontakt:
Janje danas loš,bek na probi Obradov zabi evrogol,Pejić iz slobodnjaka sa nekih 25 m.Napaceni87 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 21:58Kakav je Jaganjac na toj tekmi bio, Osmanovic, dajte neki kratak rezime da znamo mi sto nismo bili
Osmanović korektno odigrao,Šabić dva gola,Troupee solidno
Brohra ribo se...
Standardno vecgegenpressing je napisao/la: ↑21 jun 2025, 22:07Janje danas loš,bek na probi Obradov zabi evrogol,Pejić iz slobodnjaka sa nekih 25 m.Napaceni87 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 21:58Kakav je Jaganjac na toj tekmi bio, Osmanovic, dajte neki kratak rezime da znamo mi sto nismo bili
Osmanović korektno odigrao,Šabić dva gola,Troupee solidno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Drago mi je zbog Sabica
-
- Kontakt:
U kojim su ekipama igrali ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.