FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 05 mar 2016, 03:36

Hajde ba ne seri i ti vise. I ja sam bio momcic, volio na party otici, odvaliti se, dizati ribe, rodjen sam uz Tusanj i odrastao tu, pa sam imao perioda kada nisam imao para otici na utakmicu, vratim se nekad sa partije i bez kinte budem (a znam ja kako i sa koliko se para cak i na party znalo otici, smijesno mi sad to izgleda), ali sta sam trebao, nista u zivotu ne proci da bih bio na svakoj utakmici voljenog kluba (a vecina vas ovdje nije bila ni trecinu utakmica, ali eto sad imate net pa mozete kenjati kako vi mozete kupiti kartu pa svako mora da moze)? Nekad jednostavno nisam imao para ni za diskoteke, nekad se napijemo za par KM (utalimo se), nisam trebao ni izlaziti navecer?

Slusajuci pojedince rekao bih "ma nema krize za Slobodu". Popustite sa jednom te istom j3benom pricom oko cijene karte, neka ide ko hoce i/ili moze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 mar 2016, 05:56

Cingili ova neće, ajd ti mene povedi ne moraš mi sokić kupit. :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 mar 2016, 08:47

50 KM je mizeran novac za 15 utakmica.. U nesto drugo me ne moze niko ubjediti.
Problem je u ljudima koji ne znaju razmisljati na dugorocno.

Eto i ja nemam posla i zivim od roditelja, vozim se gradskim, pijem kafu u Slobodi za 1 KM, jedem u Njam Njam za 2 KM i sve to jeftino kao i ostali ali razmisljam kao Jevrej i napravim dugorocan plan i skupim ih.

Kupite sebi kasu i ubacujte sitno ko nema, ja tako radim. Za godinu dana se nakupi oko 500+ KM.

A ima i stvar do toga da je nekom Sloboda prioritet. Meni je jedna od prioritetnih aktivnosti kada je vikend. Vec razmisljam o ceneru za Sarajevo i naci cu ga nekako sigurno..

A nisam siguran koliko se baci na kocku iz TZ kantona ali mislim da je neki iznos u stotinama miliona. Nema se para, a hranimo zapadnu Hercegovinu :) i ja sam igrao dok nisam skontao da nema nista od instant para.

Prosla su tri mjeseca i moglo je se naci 30KM za polusezonske, karta po 5KM. Navijac bi profitirao, a i klub..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 mar 2016, 09:10

Ja sam da mi koji mozemo da odvojimo i kupimo karte za novopridosle Fukare, koji su slabog imovinskog satanja. Jedna karta od 4KM nije problem + godisnja clanska. Princip, nadji komsiju i plati mu godisnju i ulaznicu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 mar 2016, 10:18

Jel 10km karta sutra? Dolazim iz Srebrenika nemojte me napast, znam da je bila 10km na početku da se nije promijenilo šta.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 mar 2016, 10:20

10 zapad, 7 sjever :thumbup:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 mar 2016, 10:22

Aerials je napisao/la:10 zapad, 7 sjever :thumbup:
Hvala
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 05 mar 2016, 10:51

Ima para, para uvijek ima, ali mozda samo za onog ko zna sebi rasporediti. Usput, i sto se tice vive i ostalih klubova, nije da niko nece da dodje na tekmu zato sto se odvalio na vivi, vec zato sto se odma nakon subotnjeg izlazka kuju planovi za nedelju, i odma ono ''sto bi trosio na tekmu, hocu izac opet'' i to je to. Stvar je u tome kako koga privlaci .

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 05 mar 2016, 11:01

ps. kamo srece da je danas tekma, vidi vremena lijepog.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 mar 2016, 11:01

Kako bi bilo dobro da ostane ovakvo vrijeme :pray:
Postavio u istu minutu kad i ja :rol:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 05 mar 2016, 11:03

Al ce zato u Mejdanu biti 7000-8000 ljudi kad bude Miligram i kad karte budu po 10 i 15 KM. ;)

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 05 mar 2016, 11:07

Danas sunce, sutra i naredna tri dana kiša. Ova komisija za takmičenje da ima imalo mozga stavila bi utakimice da se igraju danas jer su nam tereni (ono što mi zovemo terenima) katastrofa. Jbo ih TV prenos, MojaTV koju u čitavoj BiH ima možda 20% kućanstva kao da ga i nema.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 05 mar 2016, 11:10

NYKnicks Fan je napisao/la:Al ce zato u Mejdanu biti 7000-8000 ljudi kad bude Miligram i kad karte budu po 10 i 15 KM. ;)
to ja pokusavam reci, imas post iznad.
tzmalisa je napisao/la:Ima para, para uvijek ima, ali mozda samo za onog ko zna sebi rasporediti. Usput, i sto se tice vive i ostalih klubova, nije da niko nece da dodje na tekmu zato sto se odvalio na vivi, vec zato sto se odma nakon subotnjeg izlazka kuju planovi za nedelju, i odma ono ''sto bi trosio na tekmu, hocu izac opet'' i to je to. Stvar je u tome kako koga privlaci .
Aerials je napisao/la:Kako bi bilo dobro da ostane ovakvo vrijeme :pray:
vidi se da vise imas zajednickog samnom neg sa chinijem hahaahah

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 05 mar 2016, 11:15

NYKnicks Fan je napisao/la:Al ce zato u Mejdanu biti 7000-8000 ljudi kad bude Miligram i kad karte budu po 10 i 15 KM. ;)
Bit će 7-8k ali neće biti ostalih 400-500k koliko već kanton ima stanovnika ;)

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 05 mar 2016, 11:24

Pozz svima, samo da vas obavjestim da vise u prodaji nema polusezonskih, i da se nece prodavati sutra prije tekme, dal zna neko vise o tome? Zar je moguce da im nestane ulaznica cccc

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 05 mar 2016, 11:29

tzmalisa je napisao/la:
to ja pokusavam reci, imas post iznad.
tzmalisa je napisao/la:Ima para, para uvijek ima, ali mozda samo za onog ko zna sebi rasporediti. Usput, i sto se tice vive i ostalih klubova, nije da niko nece da dodje na tekmu zato sto se odvalio na vivi, vec zato sto se odma nakon subotnjeg izlazka kuju planovi za nedelju, i odma ono ''sto bi trosio na tekmu, hocu izac opet'' i to je to. Stvar je u tome kako koga privlaci .
Aerials je napisao/la:Kako bi bilo dobro da ostane ovakvo vrijeme :pray:
vidi se da vise imas zajednickog samnom neg sa chinijem hahaahah
Ma skupe karte brate. :sick: Ali eto, vidjet cemo sutra kakva je situacija.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2016, 11:42

POLUSEZONSKE karte su rasprodane... Ko je kupio kupio je...ostali na biletarnice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 mar 2016, 12:01

Joj opet bila rasprava o kartama, a sto puta prezvakali kao i "nasa djeca" temu.
Stvarno ljudi nama koji redovno pratimo Slobodu i dešavanja oko nje karta nije skupa. Za nekoga ko će sutra ustati i kontat gdje će prošetat pa vidi da ima utakmica - njemu će bit skupa karta, jer ne razmišlja općenito koliko mu treba para na tih 15 dana.
Cijene su više nego realne 10 - 7 - 4 KM ili 3.33 KM. Ja ne znam da može jeftinije od ovoga, naš fudbal vrijedi barem ove 3-4 marke u 15 dana.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 05 mar 2016, 12:15

Šteta što danas ne igramo. Nadam se da će sutra biti barem bez kiše i da će teren biti u dobrom stanju!
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 mar 2016, 12:23

Beduin je napisao/la:Hajde ba ne seri i ti vise. I ja sam bio momcic, volio na party otici, odvaliti se, dizati ribe, rodjen sam uz Tusanj i odrastao tu, pa sam imao perioda kada nisam imao para otici na utakmicu, vratim se nekad sa partije i bez kinte budem (a znam ja kako i sa koliko se para cak i na party znalo otici, smijesno mi sad to izgleda), ali sta sam trebao, nista u zivotu ne proci da bih bio na svakoj utakmici voljenog kluba (a vecina vas ovdje nije bila ni trecinu utakmica, ali eto sad imate net pa mozete kenjati kako vi mozete kupiti kartu pa svako mora da moze)? Nekad jednostavno nisam imao para ni za diskoteke, nekad se napijemo za par KM (utalimo se), nisam trebao ni izlaziti navecer?

Slusajuci pojedince rekao bih "ma nema krize za Slobodu". Popustite sa jednom te istom j3benom pricom oko cijene karte, neka ide ko hoce i/ili moze.
Trebao si vegetirat i samo se subotom aktivirat da mozes na Tusanj :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.