Meni realno ovaj drugi mi se cini dobar, samo je problem sto ekipe u sredini nece imati imperativ u tom slucaju
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- FrantoBauzek
Re: FK Sloboda Tuzla
Koji je po vama bolji sistem? Trokruzni sistem, gdje se igra do 22.kola pa onda jos 11.kola sa tim sto prvih sest ekipa ima utakmicu vise kuci, 6 domacih i 5 gostujucih? Ili ovaj da se nakon 22. kola podijeli liga na dva dijela, uz prijenos bodova i onda da prvih sest klubova i zadnjih sest klubova izmedju sebe odigraju utakmice?
Meni realno ovaj drugi mi se cini dobar, samo je problem sto ekipe u sredini nece imati imperativ u tom slucaju
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Beduin
- Kontakt:
Zivot postoji samo subotom ili nedjeljom, ovisno od utakmice na Tusnju, a mi smo inace fudbalska velesila i poznati da idemo masovno na tekme. Jooj "vegetirat"solinas je napisao/la:Trebao si vegetirat i samo se subotom aktivirat da mozes na TusanjBeduin je napisao/la:Hajde ba ne seri i ti vise. I ja sam bio momcic, volio na party otici, odvaliti se, dizati ribe, rodjen sam uz Tusanj i odrastao tu, pa sam imao perioda kada nisam imao para otici na utakmicu, vratim se nekad sa partije i bez kinte budem (a znam ja kako i sa koliko se para cak i na party znalo otici, smijesno mi sad to izgleda), ali sta sam trebao, nista u zivotu ne proci da bih bio na svakoj utakmici voljenog kluba (a vecina vas ovdje nije bila ni trecinu utakmica, ali eto sad imate net pa mozete kenjati kako vi mozete kupiti kartu pa svako mora da moze)? Nekad jednostavno nisam imao para ni za diskoteke, nekad se napijemo za par KM (utalimo se), nisam trebao ni izlaziti navecer?
Slusajuci pojedince rekao bih "ma nema krize za Slobodu". Popustite sa jednom te istom j3benom pricom oko cijene karte, neka ide ko hoce i/ili moze.
Pa koliko su to odstampali polusezonskih da je sve puklo i nema vise?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa tako dodje po ovom nasem kolegi gore.
Sjedi i ko biljka cekaj vikend sve druge funkcije stavi na cekanje.
Ma **** to tako je kako je ja govorim zbog onih momaka koji zele doci a nemogu.A takvih je vecina.drzati velike cijene zbog par krkana i pljuvaca i derbi navijaca je glupost.vise je ipak onih koji ovaj klub vole a nemaju ili jednostavno ne mogu dati 10-7 km.
Ali hajde.
Staragarda@
Koliko je to pusteno polusezonskih pa nestalo
Sjedi i ko biljka cekaj vikend sve druge funkcije stavi na cekanje.
Ma **** to tako je kako je ja govorim zbog onih momaka koji zele doci a nemogu.A takvih je vecina.drzati velike cijene zbog par krkana i pljuvaca i derbi navijaca je glupost.vise je ipak onih koji ovaj klub vole a nemaju ili jednostavno ne mogu dati 10-7 km.
Ali hajde.
Staragarda@
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
@beduin
rodjak moj ocigledno malo
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Cuj nema se para... Pa znam milion likova koji imaju para, vole fudbal, ali ne zele da dolaze na Tusanj, ko nemaju vremena, ili los protivnik, a redovni su pred TV-om da gledaju Romu, Barcu, Real itd. Razumijem da ima nekih likova koji su u slabijem finacijskom stanju, i mislim da bi se trebao naci neki kompromis da oni koji nemaju posla da im karta bude jeftinija ili slicno. 50KM za sezonsku je vrh vrhova, ali eto mozda niko nije ocekivao ovakav bum u ovoj sezoni, hvala Bogu ja sam uzeo sezonsku i sad mogu ici na utakmice lagano.
ps. Onom kadtrebaglasan treba dodijeliti zlatnu tastaturu, jer je najaktivniji na forumu, ako mogu fudbaler za golove Zlatnu kopacku, onda moze i on tastaturu
ps2. Po meni je bolje da se dijeli za sampiona i za ispadanje, jer trokruzni sistem moze biti nepravedan za ekipe koje ce 2 puta gostovati...
ps. Onom kadtrebaglasan treba dodijeliti zlatnu tastaturu, jer je najaktivniji na forumu, ako mogu fudbaler za golove Zlatnu kopacku, onda moze i on tastaturu
ps2. Po meni je bolje da se dijeli za sampiona i za ispadanje, jer trokruzni sistem moze biti nepravedan za ekipe koje ce 2 puta gostovati...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ma nije da je nestalo, nego zbog toga što je prva utakmica sutra 100%solinas je napisao/la:Staragarda@
Po meni cijene karata su realne s obzirom na opstu situaciju,ambicije kluba mora se sve uzet u obzir. Jer nije isto igrat prvu federalnu i borit se u premijer ligi za evropu i trofeje budimo realni.Uzeo sam i sezonsku prije pocetka sezone koja je bila po ekstra cijeni i ko je bio pametan uzeo je na vrijeme. Takodjer sam uzeo i clansku od fukara radi popusta na rekvizite i gostovanja. 50 KM za cijelu sezonu je po meni ekstra cijena i nadam se da ce ostat i sljedece sezone ista jer mislim da bi bila barem duplo veca prodaja .
Sto se tice sistem takmicenja trokruzni sistem je bolji nego sistem liga za prvaka i za opstanak jer bi bilo manje mogucnosti za namjestanja utakmica.Koja bi bila onda svrha klubova na sredini tabele ako bi se igrala liga za prvaka i liga za opstanaka?! A po trokruznom svi bi idalje se borili do samog kraja tj 33 kola. A treba napomenut i da bi ovaj sistem bio mozda par sezona i onda bi se preslo na ligu 10 s cetverokruznim sistemom s 36 kola ,sto je po meni za nasu ligu s obzirom na uslove i infrastrukturu najbolje rjesenje.

Sto se tice sistem takmicenja trokruzni sistem je bolji nego sistem liga za prvaka i za opstanak jer bi bilo manje mogucnosti za namjestanja utakmica.Koja bi bila onda svrha klubova na sredini tabele ako bi se igrala liga za prvaka i liga za opstanaka?! A po trokruznom svi bi idalje se borili do samog kraja tj 33 kola. A treba napomenut i da bi ovaj sistem bio mozda par sezona i onda bi se preslo na ligu 10 s cetverokruznim sistemom s 36 kola ,sto je po meni za nasu ligu s obzirom na uslove i infrastrukturu najbolje rjesenje.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Nije puno stampano polusezonskih jer se klubu one ne isplaze...Ko je htio kupio je sezonca te tako geda tekme po 3,33KM svaku domaću.kako se bude zahuktavala borba za titulu ili evropu tako će se traziti karta više vidjet ćete.10,7 i 4 KM je sasvim ok cijena.Svaka lafina da se nema 4 k ili 7-10 u 15 dana je iluzorna.Klub je omogućio svakom da uzme jeftiniju kartu a sada molim lijepo,slijede Sarajevo,Seljo,Široki,Sarajevo na Tusnju pa bujrum.A bit ce naroda i bit ce redova na biletranicama upamtite sta vam KEMO kaze
.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
je l' me volišwobly92 je napisao/la:Cingili ova neće, ajd ti mene povedi ne moraš mi sokić kupit.
je l' to taktika da je učinimo ljubomornom
haj ne seritzmalisa je napisao/la:vidi se da vise imas zajednickog samnom neg sa chinijem hahaahahAerials je napisao/la:Kako bi bilo dobro da ostane ovakvo vrijeme
Postavio u istu minutu kad i ja
nećemo te napast' zato što si iz Srebrenika, napast' ćemo te ako navijaš za sarajevske klubove, tada nisi dobrodošao, pa makar svaku tekmu plaćao po cenera! ako navijaš za Slobodu, ili barem je simpatišeš, a ne navijaš za neki od sarajevskih klubova, uvijek si dobrodošao!Wandelanoite je napisao/la:Jel 10km karta sutra? Dolazim iz Srebrenika nemojte me napast, znam da je bila 10km na početku da se nije promijenilo šta.
je l' me volišwobly92 je napisao/la:Cingili ova neće, ajd ti mene povedi ne moraš mi sokić kupit.
je l' to taktika da je učinimo ljubomornom
haj ne seritzmalisa je napisao/la:vidi se da vise imas zajednickog samnom neg sa chinijem hahaahahAerials je napisao/la:Kako bi bilo dobro da ostane ovakvo vrijeme
Postavio u istu minutu kad i ja
nećemo te napast' zato što si iz Srebrenika, napast' ćemo te ako navijaš za sarajevske klubove, tada nisi dobrodošao, pa makar svaku tekmu plaćao po cenera! ako navijaš za Slobodu, ili barem je simpatišeš, a ne navijaš za neki od sarajevskih klubova, uvijek si dobrodošao!Wandelanoite je napisao/la:Jel 10km karta sutra? Dolazim iz Srebrenika nemojte me napast, znam da je bila 10km na početku da se nije promijenilo šta.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zasto nam nema jarca na Tusnju? Jel nedopustaju ili je u pitanju nesto drugo? Meni je bilo vrh kada su ga doveli. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
pusti ba jarca, dolazi ti Baždarević sutra 
konkurent ovom portalu je izbacio jedan fin tekst vezan za sutrašnju utakmicu, svašta su nešto rekli, pa bacite oko 
Ulaznice,pare,sezonske,polusezonske,viva,tomo itd..prezvakana tema hiljadu puta ovdje
Sutra 1:0 (Ahmetovic)
Sutra 1:0 (Ahmetovic)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Chinaglia šta sam ja utakmica Slobode gledao više nego pola Tuzlaka kakvi Sarajevski klubovi onu generaciju Huseinović,Ćović,Zoletić... sam gledao svaku utakmicu sad sam malo zapostavio zadnju bio protiv Olimpica 2:1 ne stignem od obaveza inače sam propratio dosta dosta utakmica kako ligaških tako i Hukinih turnira.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Beduin
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Zasto nam nema jarca na Tusnju? Jel nedopustaju ili je u pitanju nesto drugo? Meni je bilo vrh kada su ga doveli.
Naumpalo mi, ne znam ciji je jarac sa Sjeverne tribine, ali bi bila jaka furka pred svaku tekmu napraviti djir oko terena, kao i na poluvremenu. Za one koji znaju koji je simbol grada skontat ce furku, ostale ce zaintrigirati otkud jarac na Tusnju.
Isto kao sto treba Boto obuci japanke i bijele carape pa setati oko travnjaka pod BB, hhh.
Veliki pozdrav za mog rodju DarioTZ
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
polusezonskih nema i nece ih vise biti...to sto je stampano to je i prodano...sezonske 750 plus 250 polusezonskih...moglo se jos stampat ali se to nece radit bas zbog toga da se ljudima stvori navika da uzimaju sezonske karte a ne da se pouzdaju u te polusezonske i cekaju zadnju minutu da je kupe....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Suljo20002
- Kontakt:
Sutra trebaju momci odigrat borbeno i jako.Mislim da je Husref govorio igracima da ne grijese jer bi neka greska mogla da odluci ovu utakmicu,kao sto je to bilo prosli put u Bijeljini...Mislim da necemo uzeti 3 boda ali nadam se da grijesim 
Ako ostane ovakva situacija kao danas što mislim da će se za iduću sezonu prodati pa skoro duplo više sezonskih nego ove. Još ako uzmemo trofej vjerujem da će. Još da se računi deblokiraju pa da ljudi mogu provući karticu pa kupit sezonskustaragarda je napisao/la:polusezonskih nema i nece ih vise biti...to sto je stampano to je i prodano...sezonske 750 plus 250 polusezonskih...moglo se jos stampat ali se to nece radit bas zbog toga da se ljudima stvori navika da uzimaju sezonske karte a ne da se pouzdaju u te polusezonske i cekaju zadnju minutu da je kupe....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.