šta me gabrisimon je napisao/la:...par komada19risha88 je napisao/la:Ovaj dečko će danas da zabije

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
šta me gabrisimon je napisao/la:...par komada19risha88 je napisao/la:Ovaj dečko će danas da zabije
Consigliere je napisao/la:Zasto ne prenose Celik- Sarajevo na BHT?
Zar stvarno očekuješ nešto normalno od našeg RTV servisa?Consigliere je napisao/la:Zasto ne prenose Celik- Sarajevo na BHT?
BH Telecom najviše para kapa. Želi nešto i za uzvrat. Npr pretplate za MojaTV.koalem je napisao/la:Zar stvarno očekuješ nešto normalno od našeg RTV servisa?Consigliere je napisao/la:Zasto ne prenose Celik- Sarajevo na BHT?
Hoće li ko kakav stream napraviti?
Imam HS i Total TV. Da priključim MojuTV zbog 2 utakmice po sezoni, ne ideVanBasten je napisao/la:BH Telecom najviše para kapa. Želi nešto i za uzvrat. Npr pretplate za MojaTV.koalem je napisao/la:Zar stvarno očekuješ nešto normalno od našeg RTV servisa?Consigliere je napisao/la:Zasto ne prenose Celik- Sarajevo na BHT?
Hoće li ko kakav stream napraviti?
Evo molim i kumim da neko napraviVanBasten je napisao/la:jbg. Onda traži stream
pošaljem ti ppkoalem je napisao/la:Evo molim i kumim da neko napraviVanBasten je napisao/la:jbg. Onda traži stream
to ti je olimpic-velezjunioR je napisao/la:Evo gledam na bht1 ima neka utakmica u 14:25 jel moguce da je to prijenos, ako nije bio bih zahvalan neko da postavi samo stream..
Olimpic-Velež.junioR je napisao/la:Evo gledam na bht1 ima neka utakmica u 14:25 jel moguce da je to prijenos, ako nije bio bih zahvalan neko da postavi samo stream..
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, bvsic, HordasDolacMalta, JavierBosnia, johntravolta123, juka55, Noke995 i 72 gosta.