FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dajte lokale u gradu gdje ima mojatv
ma ima u vecini , samo pazi da neces pogrijesiti lokal i dio gradaja25ona20on04 je napisao/la:Dajte lokale u gradu gdje ima mojatv

imas u klubu onaj kafic bit ce prenos, bit ce prenos na kosevu na istocnoj tribini onaj kafic red-point, bit ce ti u levanteu na ilidji prenos 100%ja25ona20on04 je napisao/la:Dajte lokale u gradu gdje ima mojatv
Koja je postava i formacija Sarajeva?
A koja Celika?
A koja Celika?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
- Kontakt:
VanBasten please stream kuci sam sa bebom
Ocel biti koji link za nas obicne smrtnike koji nekoristimo MOJUTV
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Nema ljudi streama jos, shvatite! Ocekujte da ce biti tek pred pocetak tekme.
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 01 mar 2014, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci ima nas jos sa bebom moja spava taman ce na utakmicu ustatija25ona20on04 je napisao/la:VanBasten please stream kuci sam sa bebom

-
- Kontakt:
Kako nema brate od nervoze ne znam sta da radim
- tarikhordas
- Kontakt:
hjoj ba de odkud sad jos streama da nema..
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Ama bice sigurno. 

-
- Kontakt:
SARAJEVO: Delač, Tatomirović, Puzigaća, Dupovac (c), Barić, Todorović, Cimirot, Stojčev, Jajalo, Bilbija, Purić.
Krsto?
Krsto?
Krsto je jaro na klupi...vjerovatno ce uci u 2. poluvremenu ^^SiouxLukavac je napisao/la:SARAJEVO: Delač, Tatomirović, Puzigaća, Dupovac (c), Barić, Todorović, Cimirot, Stojčev, Jajalo, Bilbija, Purić.
Krsto?
ulazi u drugom umjesto todorovica ili purica, kao i travancic....SiouxLukavac je napisao/la:SARAJEVO: Delač, Tatomirović, Puzigaća, Dupovac (c), Barić, Todorović, Cimirot, Stojčev, Jajalo, Bilbija, Purić.
Krsto?
Ako bude 0-3 poluvrijeme nece ni ulazit 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Reprezentativac, jaka konkurencija.
Jedan Velkoski, Vule, Tadejević, Travančić na klupi itd..
Jedan Velkoski, Vule, Tadejević, Travančić na klupi itd..
Ako bude streama,bacajte link..
Los je i ovaj Celik na papiru realno,u pola su losija ekipa nego u prvom dijelu,evo gledam sastav sada,eto otisli Horic,Kajkut,Stajic dosli Salcinovic,Covic,Basic od njih trojice evo vidim samo jedan igra ovi su ostali vjerovatno nespremni za cijelu utakmicu,moramo iskoristiti ovo jednostavno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, benko21, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, MaroonBjelave, mnon46, MSOZ101, perodeformero, Sinfoc1986, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 109 gostiju.