Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima Spartak iz Szabadke? Mađarsko bratstvo?Rigoletto je napisao/la:pravit cu se da nisam procitao.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Tuzla City, ne trebamo ici u Srbiju da bi nasli srpski klubPenaltiky je napisao/la:Ima Spartak iz Szabadke? Mađarsko bratstvo?Rigoletto je napisao/la:pravit cu se da nisam procitao.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
RSovski.Rigoletto je napisao/la:Tuzla City, ne trebamo ici u Srbiju da bi nasli srpski klubPenaltiky je napisao/la:Ima Spartak iz Szabadke? Mađarsko bratstvo?Rigoletto je napisao/la:pravit cu se da nisam procitao.
znaš li da jače mladunče izgura ovo slabije sa majčine sisePenaltiky je napisao/la:RSovski.Rigoletto je napisao/la:Tuzla City, ne trebamo ici u Srbiju da bi nasli srpski klubPenaltiky je napisao/la:
Ima Spartak iz Szabadke? Mađarsko bratstvo?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jel istina da je u Metropolisu dan žalosti?Sabinho je napisao/la:A K A D E M I J Asvrakino1921 je napisao/la:@gradonacelnik
Cestitam na perfektnoj pobjedi nad Argetinom
Golem si rekorderu!ŽELJO REKORDER PO BROJU SPORAZUMNIH RASKIDA UGOVORA: Sa Grbavice za tri godine otišla 82 igrača
Andrej Modić više nije fudbaler Željezičara. Fudbaler koji je prije samo pola godine najavljen kao veliko pojačanje na Grbavici raskinuo je ugovor sa Plavima. On je samo još jedan u nizu promašaja u transfer politici Plavih.
U posljednje tri godine na Grbavicu je stiglo 76 igrača, dok su iz Plave svlačionice otišla 82 igrača. Zanimljivo je da je Željezničar rekorder u Bosni i Hercegovini kada su u pitanju sporazumni raskidi ugovora. Čelnici Željezničara su u posljednje tri godine sa čak 47 fudbalera dogovorili sporazumni raskid saradnje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eto vam babuke.Penaltiky je napisao/la:Jel istina da je u Metropolisu dan žalosti?Sabinho je napisao/la:A K A D E M I J Asvrakino1921 je napisao/la:@gradonacelnik
Cestitam na perfektnoj pobjedi nad Argetinom
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
slaže Čelik fin tim, mogli bi oni biti i gornji dio tabele 
Po meni ce ova sezona biti bas zanimljiva...FoSte95 je napisao/la:slaže Čelik fin tim, mogli bi oni biti i gornji dio tabele
- Zenicanin988
- Kontakt:
Dosta ce zavisitii od toga kako ce se turski trener snaciFoSte95 je napisao/la:slaže Čelik fin tim, mogli bi oni biti i gornji dio tabele
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Okić znači uradio i transfer kladionica. Iz Formule u WWin.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- prisonbreak
- Kontakt:
Kakva je to liga kada trenutno nikog ne mozes izdvojiti i reci boritit ce se za oostanak.
Slijedi nam nikad zanimljivija liga drfintivno, ni u vrhu nema niko toliko veliku prednost.
Zanimljivo kako god.
Slijedi nam nikad zanimljivija liga drfintivno, ni u vrhu nema niko toliko veliku prednost.
Zanimljivo kako god.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Obzirom da sam jako skeptican (da ne koristim teze rijeci) oko nase uprave i sljedece sezone, ipak sam nakon razgovora sa ljudima u gradu pomislio i da Sloboda misli ozbiljno. Bice sezona definitivno uzbudljiva, mozda najjača i od osnivanja, izjednacena od vrha do dna.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- prisonbreak
- Kontakt:
Apsolutno ste bili prvi favorit za ispasti, al očigledno se sve promjeni ova zadnja dva danaMakabiTuzla je napisao/la:Obzirom da sam jako skeptican (da ne koristim teze rijeci) oko nase uprave i sljedece sezone, ipak sam nakon razgovora sa ljudima u gradu pomislio i da Sloboda misli ozbiljno. Bice sezona definitivno uzbudljiva, mozda najjača i od osnivanja, izjednacena od vrha do dna.
Kako god biti će mnogo zanimljivo, svako svakog će ovdje moć pobjediti
-
zenica1985
- Kontakt:
Sutra izvlacenje za sezonu 2018/2019 bice zanimljivo pravo ko skim prvo kolo moja predvidjanja su:
Gosk-Tuzla city
Krupa-Celik
Sloboda-Zeljeznicar
Zvijezda 09-Sarajevo
Radnik-Zrinski
Siroki B.-Mladost
Gosk-Tuzla city
Krupa-Celik
Sloboda-Zeljeznicar
Zvijezda 09-Sarajevo
Radnik-Zrinski
Siroki B.-Mladost
Robijasi 1988
Nemoj Želješčara nama dok Huseinović ne proigrazenica1985 je napisao/la:Sutra izvlacenje za sezonu 2018/2019 bice zanimljivo pravo ko skim prvo kolo moja predvidjanja su:
Gosk-Tuzla city
Krupa-Celik
Sloboda-Zeljeznicar
Zvijezda 09-Sarajevo
Radnik-Zrinski
Siroki B.-Mladost
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kandidati za ispadanje: Zvijezda, GOSK, Mladost i Krupa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- prisonbreak
- Kontakt:
Radnik?muhamedhulk je napisao/la:Kandidati za ispadanje: Zvijezda, GOSK, Mladost i Krupa.
Radnik bi trebao da bude daleko od zone ispadanja, cak sto vise igracki kadar se tako sklapa da ce moguce boriti za Evropu.Dovose se ciljanja pojacanja posto je na okupu ostalo 80% igraca koji su ista vrijeseli i igrali, primjer otisao Zec, doveden Aleksic, otisao Sreckovic dosao Djelmic, trazi se adekvatna zamjena za ,Dinu Besirevica itd.prisonbreak je napisao/la:Radnik?muhamedhulk je napisao/la:Kandidati za ispadanje: Zvijezda, GOSK, Mladost i Krupa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.