Trebao si sacekat, mozda ti neko nesto drugacije kazeKenke je napisao/la:Ispratio sam, 4 i 8 sam izbacio mada mislim da ce ova zadnja ici under, hvala puno

Puno je to utakmica.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Trebao si sacekat, mozda ti neko nesto drugacije kazeKenke je napisao/la:Ispratio sam, 4 i 8 sam izbacio mada mislim da ce ova zadnja ici under, hvala puno

Suosjećam mene su na zbroju koševadarkoavaks je napisao/la:
Prodase me nemci

gojowczyk 1 1,35j00k3r je napisao/la:tko vam je u tenisu zicer, u tome sam za qrac, jucer slucajno prepisah onog mamuta sta ga je ovaj bikonja iz BiH idobio u pm, ide kao uvijet a znam da ih imate u rukavu??
j00k3r je napisao/la:tko vam je u tenisu zicer, u tome sam za qrac, jucer slucajno prepisah onog mamuta sta ga je ovaj bikonja iz BiH idobio u pm, ide kao uvijet a znam da ih imate u rukavu??
Trebala bi se racunat pobjeda. Hofstra ga je ubijao, protivnik zbog bolova u ruci nije mogao nastaviti. Nema u pikadu walkovera da ti stave kvotu 1, kao u tenisu npr.HaHu1x2 je napisao/la:Ljudi imal na ovom wwinu provjera listica uzivo i da li se racuna pobjeda Hofstre u pikadu ako je vodio 2:0 i ovaj drugi predao mec ??
Win Win . Zagrijavanje uspjsnomilanist je napisao/la:jutro radni narode. uhh danas sam okasnio na gotovo sve.. ajd nejse.. dok nisu jos pocele pa da probamo
Barca (hen 0:2) 1 @1,70
Fiorentina (hen 0:1) 1 @ 2.10
tek toliko da se ima pratiti sta do kosarke
Nadam se da je tako, riskirao sam i na jace pare stavio Hofstru i do kraja turnira cu ga pratitibevanda4 je napisao/la:Trebala bi se racunat pobjeda. Hofstra ga je ubijao, protivnik zbog bolova u ruci nije mogao nastaviti. Nema u pikadu walkovera da ti stave kvotu 1, kao u tenisu npr.HaHu1x2 je napisao/la:Ljudi imal na ovom wwinu provjera listica uzivo i da li se racuna pobjeda Hofstre u pikadu ako je vodio 2:0 i ovaj drugi predao mec ??
Bar ja nisam nikad doživio išta slično.
Civa je napisao/la:Suosjećam mene su na zbroju koševadarkoavaks je napisao/la:
Prodase me nemci
Tesko ce protiv Buntinga, jos treba pratiti i Wilsona, odlicno pogadjaHaHu1x2 je napisao/la:Nadam se da je tako, riskirao sam i na jace pare stavio Hofstru i do kraja turnira cu ga pratitibevanda4 je napisao/la:Trebala bi se racunat pobjeda. Hofstra ga je ubijao, protivnik zbog bolova u ruci nije mogao nastaviti. Nema u pikadu walkovera da ti stave kvotu 1, kao u tenisu npr.HaHu1x2 je napisao/la:Ljudi imal na ovom wwinu provjera listica uzivo i da li se racuna pobjeda Hofstre u pikadu ako je vodio 2:0 i ovaj drugi predao mec ??
Bar ja nisam nikad doživio išta slično.
Mala sugestija, mozda ce Iggy cuvati Joe J. , trebas paziti tu malo.stomaklija je napisao/la:Ne volim igrati košarkaše, ali P.Pierce da ce ubaciti manje od 14,5 mi je poklon večeri. Zašto? Čuva ga Iguadola, bruka u odbrani a dedica Pierce nece imati sanse protiv njega. U WWIN-u ga nema, ali evo Premier ga nudi po ovoj granici. Mislim da nece ni 10 komada ubaciti. Sretno.
I ja od skora poceo gledati, zanimljivoHaHu1x2 je napisao/la:ma ako mi vjerujes ne pratim pikado neki dan prebacio na es2 i vidim saabija lik i eto dns prvi put igrao pikado
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.