FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko ima stream na raspolaganju, neka molimte podjeli sa nama ! 

ako budete slali linkove na PP molim vas sjetite se i mene obicnog smrtnika 

- forza_juve
- Kontakt:
znaci mojaweb nista ... Moram fkt traziti negde da gledam
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
van basten, miky il' neko od mojih, ako imate link, bgt ako vam nije problem da mi proslijedite na pp... hvala
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Imali gdje stream? hvala..Platio za ovaj mojawebtv ali nema nista samo bacio pare u pm
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
proslijedte i meni
Ima na mojaweb ev meni pokazuje da ima utakmica.forza_juve je napisao/la:znaci mojaweb nista ... Moram fkt traziti negde da gledam
I meneeeee 

- forza_juve
- Kontakt:
u sta ja onda gledam pa ne vidm da ima ista xD nema kanala PL BiHterabajt je napisao/la:Ima na mojaweb ev meni pokazuje da ima utakmica.forza_juve je napisao/la:znaci mojaweb nista ... Moram fkt traziti negde da gledam
❤️1946❤️
Koji kanal na mojawebtv?terabajt je napisao/la:Ima na mojaweb ev meni pokazuje da ima utakmica.forza_juve je napisao/la:znaci mojaweb nista ... Moram fkt traziti negde da gledam
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Spicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
NA NA NA NA NAPRIJED SARAJ'VOOOOO !
-
- Kontakt:
dajte link , nemojte se zajebavat !!!!
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ljudi moze li taj link hljeba vam??
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Probaj sa nekim drugim preglednikom kod mene ima kanal premijer liga, prikazana tabela, sa desne strane grbovi a ispod pise celik-sarajevo.forza_juve je napisao/la:u sta ja onda gledam pa ne vidm da ima ista xD nema kanala PL BiHterabajt je napisao/la:Ima na mojaweb ev meni pokazuje da ima utakmica.forza_juve je napisao/la:znaci mojaweb nista ... Moram fkt traziti negde da gledam
Moze li link
-
- Kontakt:
E svaka cast ovoliki grad a niko da se smiluje svaka cast a kolko smo ovo cekali
Na moja tv će biti utakmica, još vam je lijepo najavljeno. Evo upalio sam tv i ima.
Trenutno korisnika/ca: insimadop, JavierBosnia, juka55, mnon46, MrPink, nedimmmm1337 i 51 gost.