2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
ovo za Messija

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pretjeruješ i pričaš ne osnovano :KK_Bosna je napisao/la:nema se sta kuhati, samo budala moze reci da curry nije ocajan defanzivac... koliko je genijalan u napadu, toliko je ocajan u odbrani, ni manje, ni vise... srecom igra u sistemu koji sakriva sve njegove mane u odbrani, a iskoristava sve one njegove napadacke vrline...
paralela se s messijem moze povuci... ono sto su messiju bili xavi i iniesta, to je curryju draymond... ne bi ni barca ni messi bili ubitacni da nije one dvojice (vidi pod: messi u argentini), a ne bi ni curry bio ovo sto jeste ni gsw da nije draymonda
1. prvi pogrešan navod: poređenje fudbala i košarke hajde da neki mladji trol , ali ti nije mi jasno
2. drugi netačan navod: "Curry je očajan u odbrani koliko je dobar u napadu" : ovo ne mogu da vjerujem
3. treci netačan navod: "Harden je G.Payton za Curry-a"
srecom pa najveca ubleha ovog podforuma ne dijeli isto misljenje sa mnom, kad se to desi tacno cu se zapitati za svoje mentalno zdravlje...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Curry je ko Messi ne može s reprezentacijom ništa osvojit
nema suigrače ko u GSW 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja bi se zapitao za svoje zdravlje da napisem takvu hrpu gluposto kakvu si ti upravo napisao. Jedan jedini posjet nba.com je dovoljan da prosjecno inteligentan covjek vidi ko je ubleha.KK_Bosna je napisao/la:srecom pa najveca ubleha ovog podforuma ne dijeli isto misljenje sa mnom, kad se to desi tacno cu se zapitati za svoje mentalno zdravlje...
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Greivis je napisao/la:

@curry ovo su miševi o kojima ti pričam
Onaj ko ne misli da je najbolji scorer od Jordana, da je najbolji igrac lige, i da nije propuh u odbrani je mis?
Sign me up
Sign me up
Nope,alemsa je napisao/la:Onaj ko ne misli da je najbolji scorer od Jordana, da je najbolji igrac lige, i da nije propuh u odbrani je mis?
Sign me up
ti si korektan i argumentovan.
Mislim na @Greivisa, @Belmina i slične likove koji su iz rupica ove sezone izašli ukupno 5 puta, koliko su im GSW i Curry dozvolili
Šta ti bolan pricaš, pratiš košarku od prošle sezone.

Idi nauci koje pravilo košarke za pocetak.
Idi nauci koje pravilo košarke za pocetak.
netsi otpustili bargnanija
Jel vama radi **** ? radi stranica, ali neće da pokrene utakmicu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Meni to lagga već neko vrijeme kao i ovaj novi hehestreams, šteta što su ugasili rawstreams.topnik1 je napisao/la:Jel vama radi **** ? radi stranica, ali neće da pokrene utakmicu
DavnoKawhi je napisao/la:Russell doktorirao košarku.
Moze stream?
Westbrook bi Bavčića dovodio do 10 ppg.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Westbrook bi Bavčića dovodio do 10 ppg.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prvo ce morati dovesti Ibaku do 13 (vrhunskog igraca na planeti)..Kawhi je napisao/la:Westbrook bi Bavčića dovodio do 10 ppg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.