Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mirza ja vjerujem u tebe
Zadnja izmjena: mirzaaaaa, dana/u 27 feb 2013, 04:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj mutavi cvikeras ocito voli igrat u napadu s 4 igraca s tim da ima i 5 koji smeta.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
svejedno77
- Kontakt:
treba on da dovrsi sto je sprewell poceo ja nebi nikad imao zivce kao Mirza da sebi ovo dozvoli svaka mu cast pa **** nije htjeo navarro da se ponizava malo igrao video da samo moze da krije klupu za sirovine
-
risingforce
- Kontakt:
covjek nije normalan definitivno, svaka cast Mirzi pa sve ovo izdrzi, trener se bukvalno posro na ove 2 min sto je odigr'o bez greske tj bez razloga da ga izbaci
izvukose se

Mirza se u ovoj utakmici mogao nadavati koseva da je igrao,ali posto nije...... steta,vise srece drugi put! pozz
Nadam se da će admini i moderatori imati razumijevanja da ne kažnjavaju ove koji psuju. Pa zaista i da imaš konjske živce morao bi više eksplodirati, ovo što Mirzi radi nije humano.

Izdrzi Mirza
-
svejedno77
- Kontakt:
@dziza kako mozes da se strpis da ne opsujes ipak imas stila i u teskim situacijama treba i negdje izac frustracija
Hey Coach!! Evans 0 pts. 0-4 attempts.. 4 Block Attempts.. Who's our statistician?? Is he even reminding coach that Humpries have 2 pts... (We sucks at the PF position).. and Mirza who's far better Offensive player than Hump and Evans played 2 mins.. Darn it!!!
Gora sam ja budala sto cu sutra hodat ko zombij moram u 7 ustat , pa J*** li mu mater retardiranu. Oni nisu svjesni sta ce im uradit bilo koja ekipa sa istoka znaci bilo koja. A samo molim boga da dobiju atlantu rasformirat ce ih ovaj rus ce prodat i ovaj centar i ekipu i televiziju i sve.
Bravo PJ
-
svejedno77
- Kontakt:
I don't understand...
Why does PJ keep chosing to put in Mirza at the end of games? Mirza is a shooter. Shooters need confidence and rhythm. They should be put in at the start, right after they warm up. Evans and Humphries, on the other hand are hustle players. They are better playing against fatigued players.
Yet PJ keeps putting in Mirza at the end, letting him come in cold, with no rhythm. It just doesn’t make any sense.
Why don’t any Nets beat writers ask PJ about starting Teltovic and these things?
Why does PJ keep chosing to put in Mirza at the end of games? Mirza is a shooter. Shooters need confidence and rhythm. They should be put in at the start, right after they warm up. Evans and Humphries, on the other hand are hustle players. They are better playing against fatigued players.
Yet PJ keeps putting in Mirza at the end, letting him come in cold, with no rhythm. It just doesn’t make any sense.
Why don’t any Nets beat writers ask PJ about starting Teltovic and these things?
daBogda mu se vratilo !
ajde hornetsi dobijte ih ne bi mi ljepse dan zapoceo
mission impossiblemirzatele je napisao/la:ajde hornetsi dobijte ih ne bi mi ljepse dan zapoceo
Cestitam Pj-u na iskusnom vođenju tekme stvarno smijesno
Zadnja izmjena: mirzaaaaa, dana/u 27 feb 2013, 04:45, ukupno mijenjano 1 put.
- el-fighter
- Kontakt:
Ostaviti igraca, nakon sto je pruzio sjajne igre u proslim utakmicama, na klupi i dati mu 2 minute je cisto ubistvo. Ne znam dokle ce Mirza moci ovo trpiti jer mu se nanosi ocigledna nepravda. Jedino da za 2 minute ubaci 20 poena pa da mozda dobije priliku kako treba. Uspjeli su dovesti u pitanje pobjedu u utakmici koja je trebala biti rjesena nakon prve cetvrtine. Deron ih je veceras izvukao samo tako i da nije bio ovako dobro raspolozen, ispusili bi ovo.
Izdrzi Mirza!!
Izdrzi Mirza!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ocigledno ne gledas Hornetse, cim takav zakljucak donosis. Medjutim, slazem se da je Mirza morao igrati 20 minuta nakon fantasticne prosle utakmice.el-fighter je napisao/la:Ostaviti igraca, nakon sto je pruzio sjajne igre u proslim utakmicama, na klupi i dati mu 2 minute je cisto ubistvo. Ne znam dokle ce Mirza moci ovo trpiti jer mu se nanosi ocigledna nepravda. Jedino da za 2 minute ubaci 20 poena pa da mozda dobije priliku kako treba. Uspjeli su dovesti u pitanje pobjedu u utakmici koja je trebala biti rjesena nakon prve cetvrtine. Deron ih je veceras izvukao samo tako i da nije bio ovako dobro raspolozen, ispusili bi ovo.
Izdrzi Mirza!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...