Postao/la SaltCityAttack » 15 jun 2011, 01:10
Mandrak je napisao/la:Navijaci Bullsa mrze Jamesa zato što:
Pod br.1 - nije došao u njihov tim ljetos, iako su ga sanjali nocima u dresu Chicaga i mnogi ga vec zamislili u tom timu (ovo isto važi i za Wadea)
Pod br. 2 - jer je izbacio njihov tim ove godine u finalu Istoka
Dajem glavu sad odmah, da niti jedan navijac Bullsa (koji se vec mjesecima svojski trude da što više popljuju tog covjeka) nebi mrzio i pljuvao Jamesa, ukazivao nekakvim klipovima da je kreten jer namiguje ili oponaša Dirka i slicne price - Da je kojim slucajem postao igrac Chicaga prošlog ljeta

Njega niko nije pljuvo dok je bio u Cavsima i imao je fanove, ali on ih je sam izgubio ko je tome kriv?...ja ga jesam zelio u Bullsima i nikad nisam rekao da ga nebi,jer i sam sam ovdje pisao i nadao se da ce doci...da je dosao i da ovo radi sto radi sigurno ga nebi branio jer nebi imao razloga, a da li bi pisao nesto to ne znam...vjerovatno bi napisao da mi se ne svidja njegovo ponasanje i odluke...ovo nije nikakvo pljuvanje, ali ebiga ispade da ga svi novinari, svi sportisti, svi navijaci pljuju, pa jos jednom pitam ko je tome kriv?
Nekad nije dovoljno biti samo dobar igrac, treba imati i ono nesto drugo sto ce da krasi tvoju karijeru, a to imaju Nash i Kidd prije svega igraci koji mi padaju na pamet, a evo sad i dolazece zvijezde Durant,Rose i td...evo sad nakon svega da Miami zeli trade Jamesa i Wada u Bullse za Rosa ja nebi pristao na taj trade i kad bi se desio vjerovatno bi prestao i pisat ovdje, a vjerovatno i pratiti Bullse....znam da se to ne moze ni desiti, jer nije realno, ali zelim da kazem koliko mi nije bitno to sto je neko najbolji kosarkas, koliko mi je stalo do vec dokazanog talenta i vec sada super-stara i prije svega covjeka sa karakterom koji moze biti primjer mnogim sportasima koji sami sebe kuju u zvijezde.
Zadnja izmjena:
SaltCityAttack, dana/u 15 jun 2011, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987