Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2011, 00:59

Giallorossi je napisao/la:Vi ste vece budale sto objasnjavate budali :roll: samo ignore nek sam sa sobom prica ko begonja nas :D
Begonja je brate obrazovan covjek, a ovaj je neko djete koje oce da bude u centru paznje, jer to u svom stavrnom zivotu ne moze. :)

Mandrak ja sam odmah bio protiv dovodjenja Jamesa, samo je Salt malo bio navalio. Ja i dema nismo bili za to, ali ako je on htjeo zasto ne. i 1000000000000% sam siguran da misljenje o njemu ne bi promjenio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 jun 2011, 01:00

ma sam nek ga pravdaju losa ekipe,sad je izgovor svi ga mrze,niko ga ne volii smrc ,ma moramo mu pruzit puno ljubavi da uzme titulu,ama nije fer jedino WNBA bi ga mozda shvatila

sta ce nam James pa da gubimo ovako

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 jun 2011, 01:00

Što kaže Dema - istina boli, ali i oslobadja.
Neka neko navede ako sam šta slagao ili izmislio... mnogi bi dali bubreg da imaju Jamesa u timu (Bullsi pogotovu) ali tad nebi bilo pljuvanja i nekakvih klipova....kao što rekoh, istina oslobadja od mržnje.
Svi ste vi redom, prošle godine kukali i VAPILI za Jamesom...nemojte sad sami sebi skakati u stomak...loše je lagati sam sebe ;)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 15 jun 2011, 01:03

BIHfan je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:Vi ste vece budale sto objasnjavate budali :roll: samo ignore nek sam sa sobom prica ko begonja nas :D
Begonja je brate obrazovan covjek, a ovaj je neko djete koje oce da bude u centru paznje, jer to u svom stavrnom zivotu ne moze. :)

Mandrak ja sam odmah bio protiv dovodjenja Jamesa, samo je Salt malo bio navalio. Ja i dema nismo bili za to, ali ako je on htjeo zasto ne. i 1000000000000% sam siguran da misljenje o njemu ne bi promjenio.
Ma brate pusti tog lika ta i na temi Sarajeva pise gluposti(kompleksi jbg :mrgreen: ) ..

Iskreno ni ja ne bi ,bio za to da je doso James ko sto si i sam reko lik se umisljio da je neko i nesto,samo pogledaj Kobe recimo coek je gospodin za njega jos 5 prstana ima :) ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 jun 2011, 01:07

Mandrak je napisao/la:Što kaže Dema - istina boli, ali i oslobadja.
Neka neko navede ako sam šta slagao ili izmislio... mnogi bi dali bubreg da imaju Jamesa u timu (Bullsi pogotovu) ali tad nebi bilo pljuvanja i nekakvih klipova....kao što rekoh, istina oslobadja od mržnje.
imamo Denga,e djesi navijac Suunsa sta mai kak Nash ,hehe cudni mi navijaci danasnji ,samo ti pravdaj posrtanje kraljice lebrone

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jun 2011, 01:10

Mandrak je napisao/la:Navijaci Bullsa mrze Jamesa zato što:
Pod br.1 - nije došao u njihov tim ljetos, iako su ga sanjali nocima u dresu Chicaga i mnogi ga vec zamislili u tom timu (ovo isto važi i za Wadea)
Pod br. 2 - jer je izbacio njihov tim ove godine u finalu Istoka

Dajem glavu sad odmah, da niti jedan navijac Bullsa (koji se vec mjesecima svojski trude da što više popljuju tog covjeka) nebi mrzio i pljuvao Jamesa, ukazivao nekakvim klipovima da je kreten jer namiguje ili oponaša Dirka i slicne price - Da je kojim slucajem postao igrac Chicaga prošlog ljeta ;)
Njega niko nije pljuvo dok je bio u Cavsima i imao je fanove, ali on ih je sam izgubio ko je tome kriv?...ja ga jesam zelio u Bullsima i nikad nisam rekao da ga nebi,jer i sam sam ovdje pisao i nadao se da ce doci...da je dosao i da ovo radi sto radi sigurno ga nebi branio jer nebi imao razloga, a da li bi pisao nesto to ne znam...vjerovatno bi napisao da mi se ne svidja njegovo ponasanje i odluke...ovo nije nikakvo pljuvanje, ali ebiga ispade da ga svi novinari, svi sportisti, svi navijaci pljuju, pa jos jednom pitam ko je tome kriv?
Nekad nije dovoljno biti samo dobar igrac, treba imati i ono nesto drugo sto ce da krasi tvoju karijeru, a to imaju Nash i Kidd prije svega igraci koji mi padaju na pamet, a evo sad i dolazece zvijezde Durant,Rose i td...evo sad nakon svega da Miami zeli trade Jamesa i Wada u Bullse za Rosa ja nebi pristao na taj trade i kad bi se desio vjerovatno bi prestao i pisat ovdje, a vjerovatno i pratiti Bullse....znam da se to ne moze ni desiti, jer nije realno, ali zelim da kazem koliko mi nije bitno to sto je neko najbolji kosarkas, koliko mi je stalo do vec dokazanog talenta i vec sada super-stara i prije svega covjeka sa karakterom koji moze biti primjer mnogim sportasima koji sami sebe kuju u zvijezde.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 15 jun 2011, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 15 jun 2011, 01:13

aaaaaaa momci ja sam se vec pozelio tekmi Bullsa :oops: ..ocel oni na kakvu turneju po evropi mozda ? :)
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 15 jun 2011, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 jun 2011, 01:17

dema je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Što kaže Dema - istina boli, ali i oslobadja.
imamo Denga,e djesi navijac Suunsa sta mai kak Nash ,hehe cudni mi navijaci danasnji ,samo ti pravdaj posrtanje kraljice lebrone
Ma ne pravdam covjece :o :shock: kažete James je ološ od covjeka, OK ološ je ali cinjenica je da bi ga svaki tim (znaci i Bullsi i njegovi navijaci takodje) veoma rado u svojim redovima vidjeli - cinjenica....i još jedna cinjenica- navijao sam za upravo za Bullse da uzmu titulu ove godine, samim tim i kad su igrali i protiv Miamija (ali to je moja stvar)...ali ljudi su vas oderali i vozdra- to boli i razumijem donekle vašu mržnju.
A Sunsi ko Sunsi, prolongira se neminovni remont dok Nash ne ode u penziju :(

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2011, 17:49

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2011, 21:57

http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=6f7rt6w

Evo odlicnog nacina da se dovede Howard. Magic bi dobio dva super mlada igraca a Boozera kasnije mogu trejdat negdje za pikove i mlade igrace. :)
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 jun 2011, 22:04

BIHfan je napisao/la:http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=6f7rt6w

Evo odlicnog nacina da se dovede Howard. Magic bi dobio dva super mlada igraca a Boozera kasnije mogu trejdat negdje za pikove i mlade igrace. :)
ja necu da pisem o Howardu iako bi imali sta dat,mislim da on nece nigdje ic,ako bude i bude u Bullse onda cu tad i pisat ,do tad je zelja kao i mnogima u ligi

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2011, 22:06

dema je napisao/la:

ja necu da pisem o Howardu iako bi imali sta dat,mislim da on nece nigdje ic,ako bude i bude u Bullse onda cu tad i pisat ,do tad je zelja kao i mnogima u ligi
Ako on bude htjeo doci neka dodje, ali ja ne bi volio. Nama je ova ekipa odlicna, sad je samo nadogradjemo. Ne zelim nista mjenjat.
FK DELFIN NEUM

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 15 jun 2011, 22:10

BIHfan je napisao/la:
dema je napisao/la:

Ako on bude htjeo doci neka dodje, ali ja ne bi volio. Nama je ova ekipa odlicna, sad je samo nadogradjemo. Ne zelim nista mjenjat.
kako neko moze reci da ne zeli howarda u ekipi za koju navija :? pa to je ubjedljivo najjaci i najdominantniji centar trenutno a sa roseom bi cuda cinio...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2011, 22:21

bimbrlica je napisao/la: kako neko moze reci da ne zeli howarda u ekipi za koju navija :? pa to je ubjedljivo najjaci i najdominantniji centar trenutno a sa roseom bi cuda cinio...
Zato sto mrzim ekipe sa zvijezdama (superstarima). Ja sam uvjeren da Rose moze donijet titulu sa ovom ekipom koju treba samo nadogradit kvalitetnim igracima.
FK DELFIN NEUM

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 15 jun 2011, 22:38

BIHfan je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la: kako neko moze reci da ne zeli howarda u ekipi za koju navija :? pa to je ubjedljivo najjaci i najdominantniji centar trenutno a sa roseom bi cuda cinio...
Zato sto mrzim ekipe sa zvijezdama (superstarima). Ja sam uvjeren da Rose moze donijet titulu sa ovom ekipom koju treba samo nadogradit kvalitetnim igracima.
Pa dobro nije howard neki superstar tipa da se kurci il nesto momak djetnjast normala slicno roseu a jos onliki ja mislim da bi vam se taman uklopio al nema nista od toga jer nemate sta da date za njega.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 15 jun 2011, 22:48

Bullsima jedino sto treba je druga opcija u napadu i oni bi bili strah i trepet, dobro su se zajebali sa Boozerom dosad ali ko zna mozda i on proradi mislim nije on sad katastrofalno odigrao ali nije pruzio ono sto se ocekuje od njega, neka jaka druga opcija pored Rose-a i Deng-a bi bila sasvim dovoljna da bi se jurisalo na titulu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jun 2011, 02:39

Balon je napisao/la:Bullsima jedino sto treba je druga opcija u napadu i oni bi bili strah i trepet, dobro su se zajebali sa Boozerom dosad ali ko zna mozda i on proradi mislim nije on sad katastrofalno odigrao ali nije pruzio ono sto se ocekuje od njega, neka jaka druga opcija pored Rose-a i Deng-a bi bila sasvim dovoljna da bi se jurisalo na titulu
pa dobro morali smo Boozera potpisati, jer igrlai smo na tu kartu da ako potpisemo Boozera, da ce James doci u Bullse...nesto smo morlai uzeti, jer smo zakasnili za Amareom...upravu si samo druga opcija u napadu i to bi bilo to, ali zasto ne dovesti Howarda ako budemo imali prilike...mi imamo dva picka ove sezone, dva prva picka ove sezone, dva prva lijedece tos u 4 mlada igraca, Taj,Asik, Noah,Boozer i tu neka biraju dvojicu uz te pickove i eto :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 jun 2011, 08:04

FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jun 2011, 18:38

Kad se sjetim ove serije, jos ove dvije budale prenosile. :lol:

[youtube][/youtube]
Ja mislim da su im mikrofoni crkli, stvarno su energicni u 5 ujutro. :)
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 jun 2011, 19:34

BIHfan je napisao/la:Kad se sjetim ove serije, jos ove dvije budale prenosile. :lol:

[youtube][/youtube]
Ja mislim da su im mikrofoni crkli, stvarno su energicni u 5 ujutro. :)
Kraljevi da hoće opet gdje prenosti NBA :roll:
Kad se samo sjetim Noah kuca PP 6. i onda banana Rosea :o Strašna serija,a njihove reakcije :lol: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.