doduse, treba sacekati i zvanicnu potvrdu transfera.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
idem i ja.Admir_Sa je napisao/la:raja definitivno vozdrica
Ko je diJaoEvil Genius II je napisao/la:idem i ja.Admir_Sa je napisao/la:raja definitivno vozdrica
nema hajra od ovog podforuma![]()
- Iduće kolo ti neće igrati više od pola prve postave, tako da nije nikakvo iznenađenje ako odigramo remi ili izgubimo od rasterećene ekipe Atalante koja ima par odličnih pojedinaca.Manuel je napisao/la:Alene haj mi samo objasni kako cemo zijaniti ovo drugo mjesto.Imamo 12 bodova prednosti nad Napolijem a i Napoli ima do kraja teske utakmice.Ako ovu prednost prokockamo i ne zasluzujemo onda ligu sampiona mada je po meni ova prica zavrsena kad smo dobili Parmu i Kaljari u zadnja dva kola a Napoli zijanio od iste te Parme proslo kolo.
Pogledaj brate s kim sve igra Napoli do kraja sezone http://int.soccerway.com/teams/italy/ssc-napoli/1270/" onclick="window.open(this.href);return false; .Hem sto imaju tezi raspored nego mi hem sto nisu Bajern da sve dobiju a ni mi Catania da sve zijanimo.Znaci imaju samo teoretske sanse da nas prestignu mada je i glupo o tome razmisljati jer je fakat veika prednost u korist vucice.Roma protiv Atalante bi mogla i teoretski obezbjediti to drugo mjesto.Alen1987 je napisao/la:- Iduće kolo ti neće igrati više od pola prve postave, tako da nije nikakvo iznenađenje ako odigramo remi ili izgubimo od rasterećene ekipe Atalante koja ima par odličnih pojedinaca.Manuel je napisao/la:Alene haj mi samo objasni kako cemo zijaniti ovo drugo mjesto.Imamo 12 bodova prednosti nad Napolijem a i Napoli ima do kraja teske utakmice.Ako ovu prednost prokockamo i ne zasluzujemo onda ligu sampiona mada je po meni ova prica zavrsena kad smo dobili Parmu i Kaljari u zadnja dva kola a Napoli zijanio od iste te Parme proslo kolo.
- Poslije idemo Violama koje smo prošle sezone dobili u 3 utak. (2x u ligi i u kupu) i ove god. smo ih dobili, tako da je došo vakat da i oni nas pobjede. I u ovoj utak. ćemo biti lišeni bar 4-5 standardnih prvotimaca.
- Poslije nam dolazi Milan, protiv kojeg su sva 3 znaka moguća (1,x,2), a također nećemo moći računati na 4-5 prvotimaca.
- Onda imamo jedno "lakše" gostovanje u Cataniji koja će nadajmo se već biti u Seriji B, pa Juve kući gdje isto ne možeš garantovati da ćeš uzeti i bod, i u zadnjem kolu teško gostovanje na Luigi Ferariju protiv solidne ekipe Genoe.
Eh naša sreća je što i Napoli ima teških utak. pa se možemo nadati i nekom njegovom kiksu, a iz kola u kolo je sve manje bodova u igri.
Ništa još nije gotovo prijatelju. Calcio je nepredvidiv kao i vrijeme na proljeće. Sve dok to ne bude matematički gotovo ima za šta da se igra.Manuel je napisao/la:Ma Roma je titulu izgubila protiv Kaljarija i Sassuola kuci.Ljajic ga napokon zabi.Kakav pas Tottija haha fenomenalno .
Ma nije teoretski al kako Juve igra onda jest ako cemo realno.Pa ljudi ne mogu nigdje bod da zijane.L'Avvocato je napisao/la:Ništa još nije gotovo prijatelju. Calcio je nepredvidiv kao i vrijeme na proljeće. Sve dok to ne bude matematički gotovo ima za šta da se igra.Manuel je napisao/la:Ma Roma je titulu izgubila protiv Kaljarija i Sassuola kuci.Ljajic ga napokon zabi.Kakav pas Tottija haha fenomenalno .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.