Samo da spomenem da je Bastos otisao na operaciju koljena,ovo govorim iz razloga..zato sto ga cesto sa nama povezuju...
Juve i Sarajevo mi igraju u 3 nedjelju..isti termin
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Chelsea_CBH je napisao/la:Mnogim je Juventusovim igračima san da pređu u Chelsea u današnjici, ali ja mislim da Juve nema niti jednog igrača dovoljno dobrog da bi mogao igrati u Chelseaju. Možda samo Kviljarela. S druge strane ne bih imao ništa protiv kad bi Juve i CFC pregovarali oko Kalouovom angažmana u Torinu, ali mislim da on nije voljan ići tamo. Npr. sigurno bi prije otišao u Shakhtar.
sarajlija89 je napisao/la:Nista zanimljivo ovih dana...samo neke spekulacije i nagađanja...jbo to![]()
Samo da spomenem da je Bastos otisao na operaciju koljena,ovo govorim iz razloga..zato sto ga cesto sa nama povezuju...
Juve i Sarajevo mi igraju u 3 nedjelju..isti terminJbg..gledacu Sarajevo na tv a Juve na compu...
![]()
i sinoc sam Marseille tako..a inter na tvu

Nebitno je goal.com,to bi bio sjajan potez. Kad se sjetim sta je covjek cinio s onom Romom,to je fenomen. Kad samo pomislim kakav ce budzet imati u Juventusu,odmah me misao navede da ce te da dominirate ako vam on bude na klupisarajlija89 je napisao/la:Goal.com
![]()
Samo se ti smij, ode onsarajlija89 je napisao/la:Goal.com
![]()
Kakva su vremena doslaChelsea_CBH je napisao/la:Mnogim je Juventusovim igračima san da pređu u Chelsea u današnjici, ali ja mislim da Juve nema niti jednog igrača dovoljno dobrog da bi mogao igrati u Chelseaju. Možda samo Kviljarela. S druge strane ne bih imao ništa protiv kad bi Juve i CFC pregovarali oko Kalouovom angažmana u Torinu, ali mislim da on nije voljan ići tamo. Npr. sigurno bi prije otišao u Shakhtar.
JuveSissoko je napisao/la:Piazon ide u Chelsea, to je potvrdio potpredsjednik Sao Paola, good job Marotta, he wasnt italien after all, fuj smece i on i Del Neri, smece
Kojem igraču je san da pređe u Chelsea? Imena, molim!Chelsea_CBH je napisao/la:Mnogim je Juventusovim igračima san da pređu u Chelsea u današnjici, ali ja mislim da Juve nema niti jednog igrača dovoljno dobrog da bi mogao igrati u Chelseaju. Možda samo Kviljarela. S druge strane ne bih imao ništa protiv kad bi Juve i CFC pregovarali oko Kalouovom angažmana u Torinu, ali mislim da on nije voljan ići tamo. Npr. sigurno bi prije otišao u Shakhtar.
Mora da je Chelliniu i Buffonu, Chellini neki dan odbi Real Madrid samo da bi imao sansu da predje u veliki ChelseaBianconeri1988 je napisao/la:Kojem igraču je san da pređe u Chelsea? Imena, molim!Chelsea_CBH je napisao/la:Mnogim je Juventusovim igračima san da pređu u Chelsea u današnjici, ali ja mislim da Juve nema niti jednog igrača dovoljno dobrog da bi mogao igrati u Chelseaju. Možda samo Kviljarela. S druge strane ne bih imao ništa protiv kad bi Juve i CFC pregovarali oko Kalouovom angažmana u Torinu, ali mislim da on nije voljan ići tamo. Npr. sigurno bi prije otišao u Shakhtar.
JuveSissoko je napisao/la:Mora da je Chelliniu i Buffonu, Chellini neki dan odbi Real Madrid samo da bi imao sansu da predje u veliki ChelseaBianconeri1988 je napisao/la:Kojem igraču je san da pređe u Chelsea? Imena, molim!Chelsea_CBH je napisao/la:Mnogim je Juventusovim igračima san da pređu u Chelsea u današnjici, ali ja mislim da Juve nema niti jednog igrača dovoljno dobrog da bi mogao igrati u Chelseaju. Možda samo Kviljarela. S druge strane ne bih imao ništa protiv kad bi Juve i CFC pregovarali oko Kalouovom angažmana u Torinu, ali mislim da on nije voljan ići tamo. Npr. sigurno bi prije otišao u Shakhtar.
Samo me zanima kojim povodom je napisan ovaj postChelsea_CBH je napisao/la:Mnogim je Juventusovim igračima san da pređu u Chelsea u današnjici, ali ja mislim da Juve nema niti jednog igrača dovoljno dobrog da bi mogao igrati u Chelseaju. Možda samo Kviljarela. S druge strane ne bih imao ništa protiv kad bi Juve i CFC pregovarali oko Kalouovom angažmana u Torinu, ali mislim da on nije voljan ići tamo. Npr. sigurno bi prije otišao u Shakhtar.
eto, odustali, i mali ide u ChelseaSao Paolo have announced that Juventus abandoned their advanced negotiations for Lucas Piazon, so he is heading to Chelsea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.