MortemHz je napisao/la:4 smajlija opet
evo još 4
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dobro je, sad si sa smajlija prešao na utipkavanje smijehajoker90 je napisao/la:Kaze meni mogao si postaviti jos koji smajli, pa onda kad ga nalijepise kaze pa sta fali smajlijima?. Pa je li ovaj li fakat postoji? Kako kontradiktoran lik.. hahahaa
Ja koliko mogu primjetiti jedino se tebi ovdje smijulet3 je napisao/la:dobro je, sad si sa smajlija prešao na utipkavanje smijehajoker90 je napisao/la:Kaze meni mogao si postaviti jos koji smajli, pa onda kad ga nalijepise kaze pa sta fali smajlijima?. Pa je li ovaj li fakat postoji? Kako kontradiktoran lik.. hahahaapopravljaš se
ali fakat si i dalje jako smiješandjeca ti se smiju Reufe
Heller je napisao/la:Capljic trajo krace nego oval mijesanog ispred Salema Prolica
Dobarvm22 je napisao/la:Heller je napisao/la:Capljic trajo krace nego oval mijesanog ispred Salema Prolica![]()
![]()
![]()
![]()
E svaštaHeller je napisao/la:Capljic trajo krace nego oval mijesanog ispred Salema Prolica
ne zalijeci se, derbi je dosta drugacija utakmica od ostalih, bez obzira na kvalitet i trenutnu formusolinas je napisao/la:Ako zeljo izvuce barem x u derbiju,do 18 kola stavljam avatar po izboru,u suprotnom takodjer,protivnik dobija 1 x,meni dvojka..![]()
Imal zainteresovanih,**** vas prepirke vise,idemo na zezu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.