Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- stomaklija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ne volim igrati košarkaše, ali P.Pierce da ce ubaciti manje od 14,5 mi je poklon večeri. Zašto? Čuva ga Iguadola, bruka u odbrani a dedica Pierce nece imati sanse protiv njega. U WWIN-u ga nema, ali evo Premier ga nudi po ovoj granici. Mislim da nece ni 10 komada ubaciti. Sretno.
T.Parker (-18,5+) 1 @ 1,85
R.Hibbert (-13,5+) 2 @ 1,85
K.Martin (-18,5+) 1 @ 1,85
D.Howard (-17,5+) 2 @ 1.85
J.Johnson (-14,5+) 2 @ 1,70
evo su moji prijedlozi za veceras
R.Hibbert (-13,5+) 2 @ 1,85
K.Martin (-18,5+) 1 @ 1,85
D.Howard (-17,5+) 2 @ 1.85
J.Johnson (-14,5+) 2 @ 1,70
evo su moji prijedlozi za veceras
Zadnja izmjena: Damba87, dana/u 09 jan 2014, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:

Prodase me nemci

Suosjećam mene su na zbroju koševadarkoavaks je napisao/la:
Prodase me nemci

Tako blizu, a tako daleko.
Da se pridružim ponuđačima

Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
tko vam je u tenisu zicer, u tome sam za qrac, jucer slucajno prepisah onog mamuta sta ga je ovaj bikonja iz BiH idobio u pm, ide kao uvijet a znam da ih imate u rukavu?? 

Houston preko 213,5
Vjerujem da je Houston bolja ekipa ofanzivno od Dallasa koji je sinoc zabio 110 poena Lakersima, a pored toga vcrs Lakersi B2B tekma, tako da ce biti punjenje.
Vjerujem da je Houston bolja ekipa ofanzivno od Dallasa koji je sinoc zabio 110 poena Lakersima, a pored toga vcrs Lakersi B2B tekma, tako da ce biti punjenje.
http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU
gojowczyk 1 1,35j00k3r je napisao/la:tko vam je u tenisu zicer, u tome sam za qrac, jucer slucajno prepisah onog mamuta sta ga je ovaj bikonja iz BiH idobio u pm, ide kao uvijet a znam da ih imate u rukavu??
konjuh 1 1,20
rus 1 1,55
100 %
FK Sarajevo !
Ljudi imal na ovom wwinu provjera listica uzivo i da li se racuna pobjeda Hofstre u pikadu ako je vodio 2:0 i ovaj drugi predao mec ??
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
j00k3r je napisao/la:tko vam je u tenisu zicer, u tome sam za qrac, jucer slucajno prepisah onog mamuta sta ga je ovaj bikonja iz BiH idobio u pm, ide kao uvijet a znam da ih imate u rukavu??
Dzumhur - Desein 1 @ 1.75
Evans - Fucsovics 1 @ 1.40
Hernych - Millot 1 @ 1.40
Robert - Gigounon 1 @ 1.35
Daniel - Capdeville 1 @ 1.55
Berrer - Lopez Perez 1 @ 1.30
Herbert - Arnaboldi 1 @ 1.40
Za mene Hernych i Robert najsigurniji

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Trebala bi se racunat pobjeda. Hofstra ga je ubijao, protivnik zbog bolova u ruci nije mogao nastaviti. Nema u pikadu walkovera da ti stave kvotu 1, kao u tenisu npr.HaHu1x2 je napisao/la:Ljudi imal na ovom wwinu provjera listica uzivo i da li se racuna pobjeda Hofstre u pikadu ako je vodio 2:0 i ovaj drugi predao mec ??
Bar ja nisam nikad doživio išta slično.
U desetom selu živi Antuntun!
23:55 DeRozan D. OVER 20,5 DA @ 1.85
Raptorsi dočekuju Detroit koji izgledaju jako loše u zadnje vrijeme. Detroit skoro pa uopšte ne igra odbranu. Što se tiče DeRozana, on je u fantastičnoj formi, zadnje 4 utakmice daje 26, 20, 26 i 28. ono što posebno upada u oči su protivnici kojima je on zabijao te koševe. Ovih 26 je dva puta zabio Pacersima, jednom kod kuće i sinoć u gostima. Pošto je DeRozan apsolutna prva violina Raptorsa nakon odlaska Gay-a onda očekujem od njega da preuzme većinu odgovornosti na sebe. Ono što se isto mora napomenuti da Raptorsi igraju nestvarno dobro u zadnje vrijeme, istina da imaju 2 poraza zaredom, ali gubili su u gostima od Heata sa samo 5 razlike i sinoć od Pacersa sa 7 razlike. Kada pogledamo vanjsku liniju Pistonsa onda jedino vidimo loše odbrambene igrače počevši od Jenningsa, Caldwell-Popea, Smitha pa sve do Willa Bynuma. Apsolutno nije bitno ko će preuzet DeRozana kad su svi Detroitovi vanjski igrači jako loši u obrani.
23:55 D.Lee OVER 20,5 DA @ 1.85
Brus Li je u poslednje vreme zaista sjajan I predvodi svoje Golden State Warriorse u seriji od 10 vezanih pobjeda. U poslednje vrijeme tj. u poslednjih 5 meceva svaki put je prebacivao granicu a u poslednjih 9 utakmica on prosecno daje 23 poena po mecu uz 63.6% suta iz igre s tim da je u svih devet utakmica bio na 50 % ili vise suta iz igre. David Lee uz to ima ii odlican prosjek protiv svog vecerasnjeg protivnika. ON prosecno upisuje 25.7 poena po mecu uz 67.9% suta iz igre tacnije 36-53 u poslednja tri susreta sa Netsima. Pre godinu dana 7 decembra 2012 ubacio je 30 poena uz 15 skokova za svoj tim. Odlicna forma,malo podredjenija igra Curry svom timu u poslednje vrijeme I vjerujem da Lee veceras moze da prebaci granicu.
23:55 Gojowczyk P.-M.Zverev 1 @ 1.40
Danas je na rasporedu drugo kolo kvalifikacija na AO. Sastaju se dvojica njemaca i ja u tom meču tipujem na pobjedu dvije godine mlađeg Gojowczyka. Gojowczyk je u sezonu ušao odlično, odigrao je sedam mečeva i izgubio samo jednom i to u polufinalu Dohe od prvog igrača svijeta sa 2-1. U ovim kvalifikacijama je također krenuo odlično, te je u prvom kolu dobio očekivano Olivettia sa 2-0. Zverev je igrač koji ima mušice, ponekad zna bljesnuti, no u ovu sezonu nije ušao baš najbolje, tako je odmah izgubio u Brisbaneu u prvom meču, ovdje je dobio već pomalo vetrana Mertla sa 2-0. Ova dvojica igrača su dosad igrala jednom prije dvije godine i bolji je bio Gojowczyk sa 76 64, neka nešto slično ponovi i danas.
Mišljenja sam da je Gojowczyk trenutno u puno boljoj formi od Zvereva i da bi ga trebao dobiti bez večih problema, kao što bi po mom mišljenju trebao i izboriti glavni turnir na AO.
Raptorsi dočekuju Detroit koji izgledaju jako loše u zadnje vrijeme. Detroit skoro pa uopšte ne igra odbranu. Što se tiče DeRozana, on je u fantastičnoj formi, zadnje 4 utakmice daje 26, 20, 26 i 28. ono što posebno upada u oči su protivnici kojima je on zabijao te koševe. Ovih 26 je dva puta zabio Pacersima, jednom kod kuće i sinoć u gostima. Pošto je DeRozan apsolutna prva violina Raptorsa nakon odlaska Gay-a onda očekujem od njega da preuzme većinu odgovornosti na sebe. Ono što se isto mora napomenuti da Raptorsi igraju nestvarno dobro u zadnje vrijeme, istina da imaju 2 poraza zaredom, ali gubili su u gostima od Heata sa samo 5 razlike i sinoć od Pacersa sa 7 razlike. Kada pogledamo vanjsku liniju Pistonsa onda jedino vidimo loše odbrambene igrače počevši od Jenningsa, Caldwell-Popea, Smitha pa sve do Willa Bynuma. Apsolutno nije bitno ko će preuzet DeRozana kad su svi Detroitovi vanjski igrači jako loši u obrani.
23:55 D.Lee OVER 20,5 DA @ 1.85
Brus Li je u poslednje vreme zaista sjajan I predvodi svoje Golden State Warriorse u seriji od 10 vezanih pobjeda. U poslednje vrijeme tj. u poslednjih 5 meceva svaki put je prebacivao granicu a u poslednjih 9 utakmica on prosecno daje 23 poena po mecu uz 63.6% suta iz igre s tim da je u svih devet utakmica bio na 50 % ili vise suta iz igre. David Lee uz to ima ii odlican prosjek protiv svog vecerasnjeg protivnika. ON prosecno upisuje 25.7 poena po mecu uz 67.9% suta iz igre tacnije 36-53 u poslednja tri susreta sa Netsima. Pre godinu dana 7 decembra 2012 ubacio je 30 poena uz 15 skokova za svoj tim. Odlicna forma,malo podredjenija igra Curry svom timu u poslednje vrijeme I vjerujem da Lee veceras moze da prebaci granicu.
23:55 Gojowczyk P.-M.Zverev 1 @ 1.40
Danas je na rasporedu drugo kolo kvalifikacija na AO. Sastaju se dvojica njemaca i ja u tom meču tipujem na pobjedu dvije godine mlađeg Gojowczyka. Gojowczyk je u sezonu ušao odlično, odigrao je sedam mečeva i izgubio samo jednom i to u polufinalu Dohe od prvog igrača svijeta sa 2-1. U ovim kvalifikacijama je također krenuo odlično, te je u prvom kolu dobio očekivano Olivettia sa 2-0. Zverev je igrač koji ima mušice, ponekad zna bljesnuti, no u ovu sezonu nije ušao baš najbolje, tako je odmah izgubio u Brisbaneu u prvom meču, ovdje je dobio već pomalo vetrana Mertla sa 2-0. Ova dvojica igrača su dosad igrala jednom prije dvije godine i bolji je bio Gojowczyk sa 76 64, neka nešto slično ponovi i danas.
Mišljenja sam da je Gojowczyk trenutno u puno boljoj formi od Zvereva i da bi ga trebao dobiti bez večih problema, kao što bi po mom mišljenju trebao i izboriti glavni turnir na AO.
Semper Fidelis
Win Win . Zagrijavanje uspjsnomilanist je napisao/la:jutro radni narode. uhh danas sam okasnio na gotovo sve.. ajd nejse.. dok nisu jos pocele pa da probamo
Barca (hen 0:2) 1 @1,70
Fiorentina (hen 0:1) 1 @ 2.10
tek toliko da se ima pratiti sta do kosarke

4:0
2:0
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nadam se da je tako, riskirao sam i na jace pare stavio Hofstru i do kraja turnira cu ga pratitibevanda4 je napisao/la:Trebala bi se racunat pobjeda. Hofstra ga je ubijao, protivnik zbog bolova u ruci nije mogao nastaviti. Nema u pikadu walkovera da ti stave kvotu 1, kao u tenisu npr.HaHu1x2 je napisao/la:Ljudi imal na ovom wwinu provjera listica uzivo i da li se racuna pobjeda Hofstre u pikadu ako je vodio 2:0 i ovaj drugi predao mec ??

B-I-R !
Civa je napisao/la:Suosjećam mene su na zbroju koševadarkoavaks je napisao/la:
Prodase me nemci
http://prntscr.com/2hp165" onclick="window.open(this.href);return false;
zalosno hahaha
Tesko ce protiv Buntinga, jos treba pratiti i Wilsona, odlicno pogadjaHaHu1x2 je napisao/la:Nadam se da je tako, riskirao sam i na jace pare stavio Hofstru i do kraja turnira cu ga pratitibevanda4 je napisao/la:Trebala bi se racunat pobjeda. Hofstra ga je ubijao, protivnik zbog bolova u ruci nije mogao nastaviti. Nema u pikadu walkovera da ti stave kvotu 1, kao u tenisu npr.HaHu1x2 je napisao/la:Ljudi imal na ovom wwinu provjera listica uzivo i da li se racuna pobjeda Hofstre u pikadu ako je vodio 2:0 i ovaj drugi predao mec ??

- masteRofPoker
- Kontakt:
Mala sugestija, mozda ce Iggy cuvati Joe J. , trebas paziti tu malo.stomaklija je napisao/la:Ne volim igrati košarkaše, ali P.Pierce da ce ubaciti manje od 14,5 mi je poklon večeri. Zašto? Čuva ga Iguadola, bruka u odbrani a dedica Pierce nece imati sanse protiv njega. U WWIN-u ga nema, ali evo Premier ga nudi po ovoj granici. Mislim da nece ni 10 komada ubaciti. Sretno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
ma ako mi vjerujes ne pratim pikado neki dan prebacio na es2 i vidim saabija lik i eto dns prvi put igrao pikado
B-I-R !
I ja od skora poceo gledati, zanimljivoHaHu1x2 je napisao/la:ma ako mi vjerujes ne pratim pikado neki dan prebacio na es2 i vidim saabija lik i eto dns prvi put igrao pikado

-
- Kontakt:
Ram - Rola -1 @ 1,45
- Moje misljenje je da je ovo poklon kvota kladionica, Ram je mnogo iskusniji i kvalitetniji teniser od Slovenca..
Ram ima 29 godina, solidan igrac, omiljena mu je tvrda podloga ima preko 500 meceva na toj vrsti podloge, u prvom kolu je lagano slavio protiv Cecchinata sa 2-0.. Njegov danasnji protivnik Blaz Rola je 23-godisnji Slovenac koji nema bas iskustva, pogotovo ne na tvrdoj podlozi gdje mu je ovo tek 16. mec u karijeri.. U prvom kolu se namucio protiv 37-godisnjeg talijanskog veterana Di Maura i pobjedio ga sa 7-6 6-4..
Ram je prosle godine dosta dobro odigrao u Australiji, moze se reci da mu odgovara ta teritorija.. Tako je prosle godine izborio glavni zrijeb AU Opena ( u kvalifikacijama je dobio Devildera, Eysserica i Chiudinelija). Međutim nije na tome stao. U prvom kolu je iznenadio Garciu Lopeza i pobjedio sa 3-1, dok je u sljedecem kolu bolji od njega bio Marin Ćilić. Osvojio je challenger u Brazilu i igrao jos jedno finale u Guadalajari.. Njegov danasnji protivnik nema ni priblizne rezultate, on igra uglavnom Futurese i poneki Challenger gdje ispadne u prvom ili drugom kolu, tako da mislim da ce Rajeev ovaj mec dosta lako rijesiti u svoju korist.. Ram ima dosta ljepe uspomene na AU Open i nastojace ako nista onda ponoviti proslogodisnji uspjeh na ovom turniru.. Iskustvo i kvalitet su na njegovoj strani..
- Moje misljenje je da je ovo poklon kvota kladionica, Ram je mnogo iskusniji i kvalitetniji teniser od Slovenca..
Ram ima 29 godina, solidan igrac, omiljena mu je tvrda podloga ima preko 500 meceva na toj vrsti podloge, u prvom kolu je lagano slavio protiv Cecchinata sa 2-0.. Njegov danasnji protivnik Blaz Rola je 23-godisnji Slovenac koji nema bas iskustva, pogotovo ne na tvrdoj podlozi gdje mu je ovo tek 16. mec u karijeri.. U prvom kolu se namucio protiv 37-godisnjeg talijanskog veterana Di Maura i pobjedio ga sa 7-6 6-4..
Ram je prosle godine dosta dobro odigrao u Australiji, moze se reci da mu odgovara ta teritorija.. Tako je prosle godine izborio glavni zrijeb AU Opena ( u kvalifikacijama je dobio Devildera, Eysserica i Chiudinelija). Međutim nije na tome stao. U prvom kolu je iznenadio Garciu Lopeza i pobjedio sa 3-1, dok je u sljedecem kolu bolji od njega bio Marin Ćilić. Osvojio je challenger u Brazilu i igrao jos jedno finale u Guadalajari.. Njegov danasnji protivnik nema ni priblizne rezultate, on igra uglavnom Futurese i poneki Challenger gdje ispadne u prvom ili drugom kolu, tako da mislim da ce Rajeev ovaj mec dosta lako rijesiti u svoju korist.. Ram ima dosta ljepe uspomene na AU Open i nastojace ako nista onda ponoviti proslogodisnji uspjeh na ovom turniru.. Iskustvo i kvalitet su na njegovoj strani..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.