Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
prvi gradski derbi ove sezone igraju tuzlaci! da vidimo i to cudo! proslo je 19 godina od posljednjeg meca slobode i zmaja od bosne! sretno svih tuzlacima i neka prodje u sve u redu!
45515
Tuzla gazi na terenu a divizija na tribinama.grbavicka je napisao/la: prvi gradski derbi ove sezone igraju tuzlaci! da vidimo i to cudo! proslo je 19 godina od posljednjeg meca slobode i zmaja od bosne! sretno svih tuzlacima i neka prodje u sve u redu!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako ima neko od Tuzlaka da potvrdi
Mislim da je Zmaj od Bosne pobjedio Zelju 8:0 ili 8:1 odmah poslije rata
isti nam je ku.rac s kim god da igramo, svejedno ćemo našamarat sve redom 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
1-9svrakino1921 je napisao/la:Ako ima neko od Tuzlaka da potvrdi
45515
- svrakino1921
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:isti nam je ku.rac s kim god da igramo, svejedno ćemo našamarat sve redom
-
WestSideTz
- Kontakt:
Mladost DK dobila strašno pojačanje. Mali Bojo će za 2-3 godine bit u top 3 veznjaka PLBiH. Priželjkivao sam ga u Slobodi ali eto ...
Ko je pratio juniorsku ligu zadnjih 2-3 godine znat će o čemu govorim.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Delije i Grobari ce se postiditi !grbavicka je napisao/la:prvi gradski derbi ove sezone igraju tuzlaci! da vidimo i to cudo! proslo je 19 godina od posljednjeg meca slobode i zmaja od bosne! sretno svih tuzlacima i neka prodje u sve u redu!
Životni saputnik! 1921
Eto jos Misic da dodje u sredini i da ovog Arezinu uvalimo nekome za 200kWestSideTz je napisao/la:Mladost DK dobila strašno pojačanje. Mali Bojo će za 2-3 godine bit u top 3 veznjaka PLBiH. Priželjkivao sam ga u Slobodi ali eto ...
-
WestSideTz
- Kontakt:
Mladi fudbaler iz Kiseljaka, Petar Bojo u jesenjoj sezoni Premijer lige BiH za juniore jedan je od najzaslužnijih za treće mjesto koje zauzimaju juniori Širokog Brijega. Petar je, iako igra zadnjeg veznog, prvi strijelac ekipe sa 16 postignutih golova, uz 21 asistenciju, a treći je strijelac Premijer lige BiH za juniore. Njegove sjajne igre su zapazili svi vodeći klubovi u BiH, kao i u inostranstvu.Wolffire je napisao/la:Eto jos Misic da dodje u sredini i da ovog Arezinu uvalimo nekome za 200kWestSideTz je napisao/la:Mladost DK dobila strašno pojačanje. Mali Bojo će za 2-3 godine bit u top 3 veznjaka PLBiH. Priželjkivao sam ga u Slobodi ali eto ...
Članak iz sezone 15/16
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Otkud da ga ŠB pusti? Ima djeda srbina, strinu bošnjakinju?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ispao je pakšu prema klubu,otisao u Cesku na probu bez da se javio ikom,ako se dobro sjecamPenaltiky je napisao/la:Otkud da ga ŠB pusti? Ima djeda srbina, strinu bošnjakinju?
SAMO ŠIROKI!
Jel imo profi ugovor il amaterski? Hoce Mladost morat naknadu platit?since1948 je napisao/la:Ispao je pakšu prema klubu,otisao u Cesku na probu bez da se javio ikom,ako se dobro sjecamPenaltiky je napisao/la:Otkud da ga ŠB pusti? Ima djeda srbina, strinu bošnjakinju?
Ma nije imao ugovor nikako cini mi se,bio je junior jos. Pobjegao gore,nije prosao,htio se vratit nasi ga ****.ali. Na kraju u Vitezu zavrsio. Jedino ako ima ugovor s Vitezom,s nama nema nistaPenaltiky je napisao/la:Jel imo profi ugovor il amaterski? Hoce Mladost morat naknadu platit?since1948 je napisao/la:Ispao je pakšu prema klubu,otisao u Cesku na probu bez da se javio ikom,ako se dobro sjecamPenaltiky je napisao/la:Otkud da ga ŠB pusti? Ima djeda srbina, strinu bošnjakinju?
SAMO ŠIROKI!
Ma pitam jer moraju igraci biti profi pa moras iskesirat za mladog igraca sad, u praksi moraju vam naknadu za treniranje platitsince1948 je napisao/la: Ma nije imao ugovor nikako cini mi se,bio je junior jos. Pobjegao gore,nije prosao,htio se vratit nasi ga ****.ali. Na kraju u Vitezu zavrsio. Jedino ako ima ugovor s Vitezom,s nama nema nista
Cini se da mu je prvi profi sa nama jer je na dvije godine potpisaoPenaltiky je napisao/la:Ma pitam jer moraju igraci biti profi pa moras iskesirat za mladog igraca sad, u praksi moraju vam naknadu za treniranje platitsince1948 je napisao/la: Ma nije imao ugovor nikako cini mi se,bio je junior jos. Pobjegao gore,nije prosao,htio se vratit nasi ga ****.ali. Na kraju u Vitezu zavrsio. Jedino ako ima ugovor s Vitezom,s nama nema nista
Ma interesuje me baš kako će to fercerat u praksi, Zrinjski je nedavno potpisao nekog momčića iz Slobode pa me živo interesuje hoćemo li šta osim **** dobiti.Wolffire je napisao/la:Cini se da mu je prvi profi sa nama jer je na dvije godine potpisaoPenaltiky je napisao/la:Ma pitam jer moraju igraci biti profi pa moras iskesirat za mladog igraca sad, u praksi moraju vam naknadu za treniranje platitsince1948 je napisao/la: Ma nije imao ugovor nikako cini mi se,bio je junior jos. Pobjegao gore,nije prosao,htio se vratit nasi ga ****.ali. Na kraju u Vitezu zavrsio. Jedino ako ima ugovor s Vitezom,s nama nema nista
de reci sta je umjesto ove cenzure pa cu ti rec da cete dobit dvaPenaltiky je napisao/la:Ma interesuje me baš kako će to fercerat u praksi, Zrinjski je nedavno potpisao nekog momčića iz Slobode pa me živo interesuje hoćemo li šta osim **** dobiti.Wolffire je napisao/la:Cini se da mu je prvi profi sa nama jer je na dvije godine potpisaoPenaltiky je napisao/la: Ma pitam jer moraju igraci biti profi pa moras iskesirat za mladog igraca sad, u praksi moraju vam naknadu za treniranje platit
klub iz vrapcicaRigoletto je napisao/la:de reci sta je umjesto ove cenzure pa cu ti rec da cete dobit dvaPenaltiky je napisao/la: Ma interesuje me baš kako će to fercerat u praksi, Zrinjski je nedavno potpisao nekog momčića iz Slobode pa me živo interesuje hoćemo li šta osim **** dobiti.
velež = **** ?Penaltiky je napisao/la:klub iz vrapcicaRigoletto je napisao/la:de reci sta je umjesto ove cenzure pa cu ti rec da cete dobit dvaPenaltiky je napisao/la: Ma interesuje me baš kako će to fercerat u praksi, Zrinjski je nedavno potpisao nekog momčića iz Slobode pa me živo interesuje hoćemo li šta osim **** dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.