Sta pricas @ Virtu4l izbacili ti zelju iz lige abd !!!kraljttbvb je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:46Nije lijepo tako pricati o Igmanu.
Da nije bilo njihovog gostoprimstva zimus, tvoj Zeljo bi se pripremao na terenu za tjlelesni odgoj pored OS Isak Samokovlija...
Premijer liga BiH - aktuelno
-
scudetto89
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
04.10.2009 !
Jest al wwin sugavi nema parova svi izbacili samo oni nisu. A i tu sam jedva nasao lozinku da odigram predzadnje i zadnje kolo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:41Bilo je na Igman oko 6.5-7.0 prije početka utakmice, kada su postave izašle
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ispraćeni su igrači Željezničara aplauzom ispred stadiona maloprije, nije ni trebala policijska pratnja maltene.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma ne bi je ni ovako prekucali da im nisu odgodili pun qurac utakmica na početku sezone a kamo li još da su zimu dočekali u Evropi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:41sta mislite da li bi Zrinjski ovako prekucao ligu da nisu onako nesretno primili gol od Slovana i da su imali obaveze u grupnoj fazi, mislim legle bi im jos neke fine pare da dodatno ojacaju klupu i rotaciju
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Joj pocela je pjena mostarskih razbijaca inventara

Samo cekamo onog burazera sa nebitnim statistikama da kaze pih cuj konfrns lig pa mi to igrali 78. sa Petrzalkom

Samo cekamo onog burazera sa nebitnim statistikama da kaze pih cuj konfrns lig pa mi to igrali 78. sa Petrzalkom
- svrakino1921
- Kontakt:

Ovo je najveci sportski podvig na Dunjaluku sto je ove sezone uradio moj Zeljo
Bez icije pomoci doci do 3 mjesta
Nevjerojatno
Sa 3 mjestom smo osvojili 211 662 konv.marke
I prvo pretkolo KL iznosi 200 000 €
Pitare treba izbacit iz Europe
A Siroki ili Velez umjesto njih
Hvala gosp.Basicu
Izgleda da cemo se izvuc finansijski
Tuzlaci budite jaki i odmah se vratite nazad
Voli Vas jedan Svrakindolac
-
Hansestadt
- Kontakt:
E ovo je komedija. Sigurno raspolozenje naglo palo kad se ispostavilo da je Zeljo zavrsio ispred. Hajde barem je Mirva uzeo kajmak preko kladare, pa ce biti za pojacanja
A SADA NAPAD NA EUROPU I GRUPNU FAZU 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ono što je važno reći, jeste to da smo mi Manijaci danas u Tuzli, od strane tuzlanske policije, dočekani sa riječima: "dobro nam došli". Također i tuzlanska publika nas je ispratila aplauzom, a na kraju su i skandirali ime našeg brata, Mirze Raščića.
Hvala Tuzlo na gostoprimstvu!
Hvala Tuzlo na gostoprimstvu!
Kad Vico ode ligu treba smanjiti na 10 klubova i obezbjediti regularno sudjenje. Cetverokruzni sistem od 36.kola, kvalitet bi se sigurno povecao.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Svaka cast tz city na 3 komada

Ponos grada to smo mi divisione tz city !
Kolko god smijesno zvucalo to je istina ziva jer djaba prica ko je pravi tuzlak a ko dosljak ponos grada je tz city jedostavno svjet voli pobjednike a luzeri se tjese kompleksima

Ponos grada to smo mi divisione tz city !
Kolko god smijesno zvucalo to je istina ziva jer djaba prica ko je pravi tuzlak a ko dosljak ponos grada je tz city jedostavno svjet voli pobjednike a luzeri se tjese kompleksima
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Jesu li vam se menstrualni makar zahvalili što ste uzeli Kup i sad oni idu u Evropu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sabrina usla u Slobodu i odvela ih u drugu ligu
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko klubova ima u federalnoj s TK da se uvezu eto Slobode odmah nazad
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
U sezoni gdje se gledalo kako da klub preživi, Željo završi kao treći, izbori Evropu i usput šutne tuzlansku drolju u cvajtu 
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Evo zavrsila je sezona, moze samo mali hint kako smo visestruko naplatili ono protiv Borca?
Ili moze jedan realan komentar o fudbalu i ovoj plemenitoj igri dok zmiris na sudijske kradje u korist svog tima? I to volim uvijek procitati od takve moralne gromade poput tebe
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sretno Slobodi dalje i da se sto prije vrati!
Sramota je za tu regiju gdje ima more firmi (Bingo prije svega) da ne mogu sponzorisati sportske kolektive.
Oni i Bratstvo bi hladno mogli biti u premijer ligi kolika kolicina sredstava prodje kroz ruke Tuzlaka..
Sramota je za tu regiju gdje ima more firmi (Bingo prije svega) da ne mogu sponzorisati sportske kolektive.
Oni i Bratstvo bi hladno mogli biti u premijer ligi kolika kolicina sredstava prodje kroz ruke Tuzlaka..
Čestitke forumskim željezničarima što se Velež nije plasirao u Evropu
Kakvi paćenici, u ovakvom momentu za svoj klub, oni u svakom drugom postu Velež spominju
Inače, penal koji je Gigović dosudio za Posušje

Kakvi paćenici, u ovakvom momentu za svoj klub, oni u svakom drugom postu Velež spominju
Inače, penal koji je Gigović dosudio za Posušje
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Combattente87, Rule_hz i 29 gostiju.