FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 166

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 09 feb 2023, 11:00

Svako ima svog Famosa pa tako i Shakhtar ima nas :D

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 09 feb 2023, 11:06

Najgluplji argument je da je igrac los jer su igraci jedva docekali da ode. Pa danas imas mali milion fudbalera gdje navijaci jedva cekaju da igrac ode i on u drugom klubu igra 5x bolje. Svezali ste se te njegove epizode u wisli a zadnje 3 godine koliko vidim veoma dobar u koperu gdje su zavrsili i drugi. Meni utakmica protiv 10x jaceg protivnika uopste ne moze biti mjerilo za necije dalje nastupe. Mozda bude flop, mozda nas demantuje...tek cemo da vidimo. Ali jednostavno moramo imati avrama na poziciji 10, a mulalic ili ramic neka igraju svoje pozicije kao U21 igraci. Ovo sto se forsira je pogubno i to svi vide, pa i oni, ali tjeraju inat izgleda ali nece zadugo.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 feb 2023, 11:33

keli je napisao/la:
09 feb 2023, 11:06
Najgluplji argument je da je igrac los jer su igraci jedva docekali da ode. Pa danas imas mali milion fudbalera gdje navijaci jedva cekaju da igrac ode i on u drugom klubu igra 5x bolje. Svezali ste se te njegove epizode u wisli a zadnje 3 godine koliko vidim veoma dobar u koperu gdje su zavrsili i drugi. Meni utakmica protiv 10x jaceg protivnika uopste ne moze biti mjerilo za necije dalje nastupe. Mozda bude flop, mozda nas demantuje...tek cemo da vidimo. Ali jednostavno moramo imati avrama na poziciji 10, a mulalic ili ramic neka igraju svoje pozicije kao U21 igraci. Ovo sto se forsira je pogubno i to svi vide, pa i oni, ali tjeraju inat izgleda ali nece zadugo.
Dobro jutro Kolumbo, o cemu se prica ovdje od pocetka bojkota?
Logicno da tjeraju inat, namjestili su nam masnokosog za trenera da gura onaj svoj isprdak da ga.probaju uvalit negdje. I kako nece jos dugo kad je vas Aylah kupila sa par skupih igraca i ne pomisljate na bojkot i borbu s mafijom? Sva ova pojacanja uz Dala na terenu ce bit na 60-70% mogucnosti maksimalno, tako da opet nemas nista od njih. Bio u napadu Renan, Hamza ili Drogba, svejedno je, nema lopti. Vrancic i da dodje partner u veznom redu ce mu bit Avramovski, ili ako to bude Cirjak onda gore gubis jednog Avrama ili Kyeremeha. Koliko jedno gov.ance moze poremetit ekipu, strasno...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 09 feb 2023, 11:34

Saraj'vo za tebe živimo, neka znaju svi da bićemo ti mi do smrti odani !!!!!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 feb 2023, 11:41

Ako gazda ne vidi da neke na silu forsirane jednostavno ne idu i da ce to nas i klub u crno zaviti ... onda smo u problemu i ne pise nam se dobro..Dal niti je fizicki a ni psihicki spreman da nosi tako tezak broj ni da on nosi igru Sarajeva.. i ne daj Boze da bude kapiten. problem Dal za posljedicu ima novih 5 problema
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 09 feb 2023, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 09 feb 2023, 11:51

napoleon72 je napisao/la:
09 feb 2023, 11:33
keli je napisao/la:
Logicno da tjeraju inat, namjestili su nam masnokosog za trenera da gura onaj svoj isprdak da ga.probaju uvalit negdje. I kako nece jos dugo kad je vas Aylah kupila sa par skupih igraca i ne pomisljate na bojkot i borbu s mafijom? Sva ova pojacanja uz Dala na terenu ce bit na 60-70% mogucnosti maksimalno, tako da opet nemas nista od njih. Bio u napadu Renan, Hamza ili Drogba, svejedno je, nema lopti. Vrancic i da dodje partner u veznom redu ce mu bit Avramovski, ili ako to bude Cirjak onda gore gubis jednog Avrama ili Kyeremeha. Koliko jedno gov.ance moze poremetit ekipu, strasno...
Dal se forsirao i kod Fedje i kod Vasoskog. Ne znam da li su ga morali stavljati u prvu postavu, ali ovo trenuntno je bas kriminal. Tad su se makar mogli vaditi na povrijedjenog Avramovoskog. Ovo je napad sa toliko potencijala samo da on ne igra. Krila veoma dobra a sto se spica tice zna i Hamza fino odigrati, a Renana cemo jos vidjeti.

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 09 feb 2023, 11:52

ZipSarajevo je napisao/la:
09 feb 2023, 09:22
Zar nije bolje igrati protiv ekipa tioa Sahtjor nego Famos Hrasnica?

Svasta procitati...

Nije bolje igrati ni protiv Sahtara ni protiv Famosa.. nit ce nas docekati u ligi neko los poput Famosa, niti dobar poput Sahtara.. valjda je najnormalnija stvar traziti protivnike u rangu onih koje imamo u ligi.. jace protivnike od nas, protiv kojih cemo se morati malo bunkerisati (priprema za Zrinjski, Siroki dole i tako to).. i neke bunkeraske ekipe koje su u rangu Slobode, Igmana itd, da se pripremis na 70% utakmica na Kosevu gdje se protivnik nabije u 30m ispred gola.... al jok mi uzmemo Famosa da nabijemo da mislimo da smo neko i nesto, i zovnemo Sahtara da nas nabije.. sve u svemu jos jedan segment ispade cirkus

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 feb 2023, 12:05

Dalara nas srijedom unistava Šahtar a subotom unistava pive u Bistroj vodi u Vogosci

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 09 feb 2023, 12:18

, :urnebes: :urnebes:

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 09 feb 2023, 12:46

napoleon72 je napisao/la:
09 feb 2023, 11:33
keli je napisao/la:
Samo bih se nadovezao na ovo da uopšte nema garant da će se ova pojačanja pokazati bombastično kao što se predviđa. Imam osjećaj da je raja to uzelo zdravo za gotovo, te da im je sad samo važno hoće li igrati biti na nivou. Po pitanju igre, ja nimalo nisam optimističan. Druga stvar, meni ne bi sekundu začudilo da opet na ljeto bude brdo raskida ugovora, jer vrlo lako se može ispostaviti da Renan i kompanija budu flopovi.

Što se tiče Balte, prerano se daju sudovi. Momka napali nakon jedne tekme. Okej igrao je u drugoj ligi Poljske, ali imao je dobru epizodu u Koperu. Ne može nakon prošle tekme imati odličnu ekipu, a nakon ove odron. Previše ste nestrpljivi i sve želite instant, što je naš najveći problem godinama unazad.

Priču oko Ajle i kompanije podržavam od onog trenutka kad sam vidio da su onog uhljupa doveli za trenera. Fuj.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 09 feb 2023, 12:54

Ma ne moze ovdje bog dragi sastavit ekipu za duze staze da se nesto uradi na evropskom planu naprimjer. Imas dvije opcije, da igrac bude flop i da ga otjeras nakon pola godine-godinu, ili da bude odlican pa da ode prvom prilikom gdje god se moze uzet par stotina hiljada. I koja ti je tu onda perspektiva, pa mi kad smo trebali kapitalizirat na najjacoj ekipi odavno (tatar rahman fanimo milicevic serbecic) prodali smo ih sve po 200 hiljada i izgubili i titulu i sve. Nikad s takvom politikom necemo nigdje prispjeti. Dinamo odbija desetine miliona za svoje igrace, mi ne mozemo odolit 200.000 eura pisljivih...

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 09 feb 2023, 13:39

kako cemo zrinjski mlatnuti za nekih 15 tak dana. NIsu svjesni
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 feb 2023, 14:04

Da ih je bilo 9 uzeli bismo ih ali 11 nije se moglo ipak
NEMA NAZAD

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 09 feb 2023, 14:08

Velez vodi 2-0 ove sto smo ih pobjedili na preokret

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 09 feb 2023, 14:40

Ja i?
Dudic i Husref su mlatili sve redom na pripremam pa qurko u prvenstvu.
Isto nije jasno ovo protivljenje igranja sa jednim od boljih klubova u Evropi. Pa vecini klubova iz Saban lige bi to bio pojam

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 09 feb 2023, 15:06

Ma znam ali akademiju koja je donijela najviše novca u klub su totalno zapostavili.
ISTINA ZA VEDRANA!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 feb 2023, 15:13

spezial je napisao/la:
09 feb 2023, 12:54
Ma ne moze ovdje bog dragi sastavit ekipu za duze staze da se nesto uradi na evropskom planu naprimjer. Imas dvije opcije, da igrac bude flop i da ga otjeras nakon pola godine-godinu, ili da bude odlican pa da ode prvom prilikom gdje god se moze uzet par stotina hiljada. I koja ti je tu onda perspektiva, pa mi kad smo trebali kapitalizirat na najjacoj ekipi odavno (tatar rahman fanimo milicevic serbecic) prodali smo ih sve po 200 hiljada i izgubili i titulu i sve. Nikad s takvom politikom necemo nigdje prispjeti. Dinamo odbija desetine miliona za svoje igrace, mi ne mozemo odolit 200.000 eura pisljivih...
Tatar je na polusezoni 20/21 sve činio da ode, mlatio se, razbijao na pripremama u Istri, nisi ga mogao zadržati, a ostaviti na silu igrača u ekipi je tempirana bomba za svlačionicu.Rahmanović je dobio ponudu kojom gotovo pa rješava egzistenciju, nije se ništa moglo učiniti.
I bez njih dvojice se titula mogla uzeti, samo da smo izgubili jedan razlike od Borca na Koševu ili da smo pobjedili Tuzlu na Tušnju.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 09 feb 2023, 15:19

Sretno pola godine od pocetka rekonstrukcije terena :kafa:
90!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2023, 15:21

Lecler je napisao/la:
09 feb 2023, 15:06
Ma znam ali akademiju koja je donijela najviše novca u klub su totalno zapostavili.
Doveli smo neke strance da nam pokušaju osigurati Europu i pravimo tim za ljeto. Ne bi rekao da su je zapostavili jer trenutno najbolje prodajemo i imamo najviše koristi od njih, znači baš u ovom periodu. Doveli smo tipa Ziljkića, Šerbečića, Francisa, Renana, Guliashvilija i svi su tek 2 do 3 godine stariji od recimo Andreja osim posljednjeg koji je i mlađi. Ne treba zaboraviti na više igrača iz akademije na pripremama, očito će se računati na njih u skorijoj budućnosti, postepeno naravno. Akademijom trenutno ne mogu biti nezadovoljan, čak štaviše.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 feb 2023, 15:23

Joj kad počne sezona i pritisak, ima da Mirza na hors pređe! :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, OzmoodPinglewood, Pena, Rule_hz, Suki46 i 58 gostiju.