PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Normalno da mu nece staviti. Pogledaj asistenciju cupe i Duljevica. 
Oj stevanovic samo 9 upisanih asistencija sad gledamMedikament je napisao/la:[
Lendriću stavio gol, a Stevanoviću nije upiso asistenciju. I to drugi put već da mu ne upisuje. Zamisli čim se oni služe da bi Bulja bio prvi asistent lige![]()
![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Reče komentator sinoć 19 asistencija Stevanović a ili sam negdje to pročitao.
Vidi baš, nije mu upisao asistenciju, kakav idiot 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da je ukupno u kupu i ligi to, a u ligi ima ili 11 ili 12 nisam siguran, a ovaj mu 9 upiso, a naravno duljevicu 11, frajer umjesto da radi profesionalno posao radi ove gluposti, ne znam kakvog ima zadovoljstva od ovih gluposti, to bilo ko normalan kad bi radio, radio bi posteno, a ne izmisljo ko ovaj debilclub21 je napisao/la:Reče komentator sinoć 19 asistencija Stevanović a ili sam negdje to pročitao.
Pa ima koristi jer kada doda Duljeviću asistenciju ovaj mu svrši po glavi iz radosti.irfo je napisao/la:Mislim da je ukupno u kupu i ligi to, a u ligi ima ili 11 ili 12 nisam siguran, a ovaj mu 9 upiso, a naravno duljevicu 11, frajer umjesto da radi profesionalno posao radi ove gluposti, ne znam kakvog ima zadovoljstva od ovih gluposti, to bilo ko normalan kad bi radio, radio bi posteno, a ne izmisljo ko ovaj debilclub21 je napisao/la:Reče komentator sinoć 19 asistencija Stevanović a ili sam negdje to pročitao.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Dekor je u full-u na plavoj pozadiniFrancescoTotti je napisao/la:fali nam ped'erska plava na tribini da bi tvoj post imao smisaosviunapad1010 je napisao/la:Poštujući želju najvjernijih navijača kluba sa Koševa koji su na sinoćnjem derbiju protiv Slobode iskazali i dimnim signalima sa sjeverne tribine, vlasnik kluba malezijski milijarder Vincent Tan popularni amidža odlučio je da od sezone 2017./2018. FK Sarajevo nastupa u novim dresovima.
Nadamo se da će naši vjerni navijači biti zadovoljni rekao je Amidža.
Procurile su veoma povjerljive informacije o izgledu novih dresova kluba sa Koševa (domaći, gostujuci i golmanski).
Pripazit će vas vaš Amidža, nema zime vi tražite on ispunjava sve.
Jest vas neki derpe hebo ovim dimovima ne mogu da vjerujem
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pa da li je mogućeSarajlijica1946 je napisao/la:Normalno da mu nece staviti. Pogledaj asistenciju cupe i Duljevica.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
E vala usrao je i šefa i stanicu s ovim. Od sada ga ne uzimam ni sekunde za ozbiljno.Rokoko87 je napisao/la:Pa da li je mogućeSarajlijica1946 je napisao/la:Normalno da mu nece staviti. Pogledaj asistenciju cupe i Duljevica.![]()
![]()
![]()
![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Izvinjavam se ja promasio sprat. Trebao sam na prepucavanja.arelinho je napisao/la:E vala usrao je i šefa i stanicu s ovim. Od sada ga ne uzimam ni sekunde za ozbiljno.Rokoko87 je napisao/la:Pa da li je mogućeSarajlijica1946 je napisao/la:Normalno da mu nece staviti. Pogledaj asistenciju cupe i Duljevica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
17 asistencija doktora u ligi i kupu
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Treba i na prepucavanjima imat neku granicu i bar dozu realnosti jaraneSarajlijica1946 je napisao/la: Izvinjavam se ja promasio sprat. Trebao sam na prepucavanja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Reci to Pirici. Yebo ga menader. Na Hasetu se pretvori u Neura. Sinoc ne zna lopte ispucati! Ovo je bilo nesto u tom stilu.irfo je napisao/la:Treba i na prepucavanjima imat neku granicu i bar dozu realnosti jaraneSarajlijica1946 je napisao/la: Izvinjavam se ja promasio sprat. Trebao sam na prepucavanja.
- Medikament
- Kontakt:
buljina asistencija se pika dva jer je imo ljepše kopačkeRokoko87 je napisao/la:Pa da li je mogućeSarajlijica1946 je napisao/la:Normalno da mu nece staviti. Pogledaj asistenciju cupe i Duljevica.![]()
![]()
![]()
![]()
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Selam za @panteliju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
MocMahale444 je napisao/la:Sta ces drugo ocekivati od njih.

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MocMahale444
Zaboravio sam na tu slikuzlo87 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Sta ces drugo ocekivati od njih.
Trazio sam onu GoatFather.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.