FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
vise holandjana od borca prosle godine
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Lokomotifa
- Kontakt:
Naša liga postaje ozbiljna čim je ovoliko stranaca zainteresirano da dođu ovdje i igraju. To je svakako pozitivno i korak naprijed.
Jedino kad će svi ovi igrači zažaliti što su došli u BiH Premijer ligu je situacija kad vide šta rade Njegomirović, Gigović, Kazlagić, Sabrija i ostali. Mislim da će im se mozak okrenuti kad vide kakvo kriminalno suđenje imamo. Ljudi će se zapitati je li poznaju uopće pravila nogometne igre.
Jedino kad će svi ovi igrači zažaliti što su došli u BiH Premijer ligu je situacija kad vide šta rade Njegomirović, Gigović, Kazlagić, Sabrija i ostali. Mislim da će im se mozak okrenuti kad vide kakvo kriminalno suđenje imamo. Ljudi će se zapitati je li poznaju uopće pravila nogometne igre.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
liga nam je jako, jako puno napredovala na svim poljima. mitove o najgoroj u europi i sl. nebuloze treba konacno zaboraviti, ali nazalost sudjenje je rak rana i to se nece mijenjati. nama ce pogotovo biti problem jer nam vico nece halaliti izbijanje titule, a skracena liga ce biti puno teza za igrati. tako da se opet treba naoruzati strpljenjem, mada zaista treba cestitati svima u klubu za ovaj prelazni rok i mnoge druge pozitivne stvari. lijepo je to vidjeti, a i zasluzili smo.Lokomotifa je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:25Naša liga postaje ozbiljna čim je ovoliko stranaca zainteresirano da dođu ovdje i igraju. To je svakako pozitivno i korak naprijed.
Pa baš zbog toga ova analiza ne ide u prilog Sedorfu, za visoki presing trebamo brzog stopera a ovaj naš nije baš najbrzi kao i Karamarko.svemalim1 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:11to cemo vidjeti, zavisi sta adzem planira i kakav stil igre. znajuci njega, mozemo ocekivati visok presing i dosta trke. karamarko je dobar na lopti. ocekujem da generalno izgleda duplo bolje sa seedorfom u paru. ipak je do sad igrao sa cavnicem i sukilovicem.
lupaju rusi druze, kakav pjanic i nasa liga. nema sanse.
Ipak vidjet cemo sta je šef pripremio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Pa sta je Vico, Bog ? Zamisli kakve smo mi picketine kada govorimo nece nam Vico halaliti pobjedu na tekmi gdje nas je ono **** guzilo od prve minute na Grbavici. Zamisli da ovo probaju uraditi Zrinjskom u Mostaru, na poluvremenu udarao bi ga ko stigne, od interventne preko zastitara do radnika na stadionu i igraca.svemalim1 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:30liga nam je jako, jako puno napredovala na svim poljima. mitove o najgoroj u europi i sl. nebuloze treba konacno zaboraviti, ali nazalost sudjenje je rak rana i to se nece mijenjati. nama ce pogotovo biti problem jer nam vico nece halaliti izbijanje titule, a skracena liga ce biti puno teza za igrati. tako da se opet treba naoruzati strpljenjem u vezi mnogih stvari, mada zaista treba cestitati svima u klubu za ovaj prelazni rok i mnoge druge pozitivne stvari.Lokomotifa je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:25Naša liga postaje ozbiljna čim je ovoliko stranaca zainteresirano da dođu ovdje i igraju. To je svakako pozitivno i korak naprijed.
Sto ne trazimo stane sudije ili napravimo djelo, jednom **** mater al bas pa da vidimo hocel drugi imati muda. Usput,, omjer je 2 2 2 u sudiskoj komisiji, Vico ima, nominalno, dvije ruke..Moze se, ako znas i hoces.
Ako smo picketine, nek nas jebu onda.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 25 jun 2025, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
FOTO / Collin Seedorf novi igrač Željezničara
Nizozemski defanzivac Collin Seedorf novi je igrač Željezničara, a potpisao je ugovor do ljeta 2027. godine.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta je s Napadacem ? Ceka se kraj Evrope ili ?Virtu4l je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:37FOTO / Collin Seedorf novi igrač Željezničara
Nizozemski defanzivac Collin Seedorf novi je igrač Željezničara, a potpisao je ugovor do ljeta 2027. godine.
![]()
![]()
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ma ne treba se sa Vicom obračunavati psovkama i komentarima po forumima i mrežama, ništa se time neće postići. Klub ako je imalo pametan treba angažovati advokatski tim koji će kontinuirano pratiti dešavanja, prikupljati dokaze i stalno ih slati UEFA-i i FIFA-i, domaćim tužilaštvima i nešto će od toga jednog dana upaliti.
Mi ne treba da igramo ulogu žrtve i da se bojimo nekog Vice jer je on pazi ovo "ljut što smo Borcu izbili titulu". Šta nas briga je li neko ljut ili nije ljut, to je njegov problem. Mi smo ba Željo i ne trebamo se nikoga i ničega bojati.
Samo ovo treba pismeno i pravno riješiti. Neće ni Čeferin biti vječno u UEFA-i pa da štiti Vicu, sve prije ili kasnije dođe na svoje. Samo treba skupljati dokaze.
Mi ne treba da igramo ulogu žrtve i da se bojimo nekog Vice jer je on pazi ovo "ljut što smo Borcu izbili titulu". Šta nas briga je li neko ljut ili nije ljut, to je njegov problem. Mi smo ba Željo i ne trebamo se nikoga i ničega bojati.
Samo ovo treba pismeno i pravno riješiti. Neće ni Čeferin biti vječno u UEFA-i pa da štiti Vicu, sve prije ili kasnije dođe na svoje. Samo treba skupljati dokaze.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
koje mi mehanizme imamo da se branimo od toga? hdz klub ima taj luksuz, mi bas i ne.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:36Pa sta je Vico, Bog ? Zamisli kakve smo mi picketine kada govorimo nece nam Vico halaliti pobjedu na tekmi gdje nas je ono **** guzilo od prve minute na Grbavici. Zamisli da ovo probaju uraditi Zrinjskom u Mostaru, na poluvremenu udarao bi ga ko stigne, od interventne preko zastitara do radnika na stadionu i igraca.svemalim1 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:30liga nam je jako, jako puno napredovala na svim poljima. mitove o najgoroj u europi i sl. nebuloze treba konacno zaboraviti, ali nazalost sudjenje je rak rana i to se nece mijenjati. nama ce pogotovo biti problem jer nam vico nece halaliti izbijanje titule, a skracena liga ce biti puno teza za igrati. tako da se opet treba naoruzati strpljenjem u vezi mnogih stvari, mada zaista treba cestitati svima u klubu za ovaj prelazni rok i mnoge druge pozitivne stvari.Lokomotifa je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:25Naša liga postaje ozbiljna čim je ovoliko stranaca zainteresirano da dođu ovdje i igraju. To je svakako pozitivno i korak naprijed.
Sto ne trazimo stane sudije ili napravimo djelo, jednom **** mater al bas pa da vidimo hocel drugi imati muda. Usput,, omjer je 2 2 2 u sudiskoj komisiji, Vico ima, nominalno, dvije ruke..Moze se, ako znas i hoces.
Ako smo picketine, nek nas jebu onda.
ima i taj nacin koji ti pominjes, ali malo mi je glupo da ja preko tastature pozivam na nasilje.
boriti se treba sigurno na svaki nacin, ja samo kazem da ce biti zajebano jer i zrinjski i borac i pitari imaju razne seme dok mi to zapostavljamo godinama.
Nemam ti ja pojma, niti jurim insajderske. Ima zvanična i tačno je samo ono što se tamo objavi.
Napadač se obično čeka do samog kraja, kad im propadnu transferi vani onda im je daj šta daš. Po meni je to sasvim ok, samo da se dovede dobar, neko kome prije početka sezone upišeš 15+ golova. Odavno nismo imali takvog.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Imal sta od Pjanketa 

- NerminFatic
- Kontakt:
Bravo, upravo. “Amidzic” mu je usao u muslice prije nekoliko godina pa eto sanse da ga Madzid odvede do Indonezijske dzamije.
Jos Riki pa da vidimo sto ce nas Svinjski dobiti u Dolini cupova.

Jos Riki pa da vidimo sto ce nas Svinjski dobiti u Dolini cupova.

Jos mladji stoper i crna mamba i to je to od nas 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Baš sad Irfi govorim da je ovo poprilično ozbiljno do sad. Ozbiljni igrači, zreli, prošli ozbiljne fudbalske škole, znanje je neupitno i ako nam se ponovi recimo Ćosić onda je to isključivo krivica stručnog štaba koji ih nije uspio uklopiti i motivisati. Ne možemo se vaditi na to da "nemaju pojma" i slično.NerminFatic je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:50Jos Riki pa da vidimo sto ce nas Svinjski dobiti u Dolini cupova.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jointunija
- Kontakt:
Šta te boli ****
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.