Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
- ASD
- Kontakt:
Pred Trumpom je sada veliki izazov. Mispim, svi znamo da taj čovjek ne razmišlja ni o čemu sekunde ali sada je pitanje šta nakon hapšenja Madura.
Da li će jednostavno postaviti svoju vlast ili se povući pa pustiti Madurov aparat da vlada.
Zamislite razočarenja nakon ovih erupcija oduševljenja među stanovnicima Venecuele ako se Trump odluči jednostavno povući.
Da li će jednostavno postaviti svoju vlast ili se povući pa pustiti Madurov aparat da vlada.
Zamislite razočarenja nakon ovih erupcija oduševljenja među stanovnicima Venecuele ako se Trump odluči jednostavno povući.
Ne znam što bi to radio.ASD je napisao/la: ↑03 jan 2026, 22:14Pred Trumpom je sada veliki izazov. Mispim, svi znamo da taj čovjek ne razmišlja ni o čemu sekunde ali sada je pitanje šta nakon hapšenja Madura.
Al' Nobelovka neće preuzeti radnju, džabe je krečila. Kaže Trump fina je sve to okej al' nema niko respecta prema njoj, 'ta će ona
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vjerovatno preuzima edmundo gonzales, već izabrani predsjednik
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ASD
- Kontakt:
Hajmo samo reći da nekad njegovi potezi nemaju logiku.Arvid je napisao/la: ↑03 jan 2026, 22:29Ne znam što bi to radio.ASD je napisao/la: ↑03 jan 2026, 22:14Pred Trumpom je sada veliki izazov. Mispim, svi znamo da taj čovjek ne razmišlja ni o čemu sekunde ali sada je pitanje šta nakon hapšenja Madura.
Al' Nobelovka neće preuzeti radnju, džabe je krečila. Kaže Trump fina je sve to okej al' nema niko respecta prema njoj, 'ta će ona![]()
Dobro je, nisi umro 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
jesi cito kako su srediki bin ladena, ono je za romana, jos se skrsiki sa helikopterom u tudjoj zemlji, niko nije ni skonto (da ne pretjerujem, zmirilo se na pola oka).
E mašala, sa gasuljenja u palatu. Napredak golem.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jan 2026, 22:31Vjerovatno preuzima edmundo gonzales, već izabrani predsjednik
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koja dva ****.let3 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 12:19baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 12:16Ima li zabrane za Amere kakve u fudbalu ili je to rezervisano samo za Rusiju
A da, zaboravio sam, FIFA je odlikovala gospon. Donalda nagradom za mir![]()
Kae Donald - jeko ovaj celavi, poznat mi odnekud![]()
Šta Trump objavi, koliko god da je lud i poremećen ne može čovjek da se ne nasmije. On nas trolla sve 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Idiot je upravo napao suverenu državu u J. Americi. Nema tu trolanja
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
U Venezueli slavlje!
Kina, Kuba, Venecuela i Nikaragva protiv Rezolucije o Srebrenici
Donalde, posalji im jednu "cestitku" zvanu demokratija.
Donalde, posalji im jednu "cestitku" zvanu demokratija.