2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
Ali mora i on svoj kvalitet dokazat u ozbiljnoj ekipi, ozbiljnom sistemu u ozbiljnim utakmicama
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Gdje je i sta radi John Wall aka the real GOAT (zbog ugovora)? 

@igrajlopte 🐦
Bas sam razmisljao, kako da niko ne komentarise cinjenice da ce money man, da presjedi jos citavu sezonu zbog ahiloveReX je napisao/la:Gdje je i sta radi John Wall aka the real GOAT (zbog ugovora)?

igrac koji je u najboljoj petorci lige,je obicno i u top 10 igraca lige,sta god ko na forumu,na basketu,bilo gdje mislio,nije izabran u najbolju petorku lige od strane neznalica
- Donnie Darko
- Kontakt:
DeAndre Jordan ima najbolju petorku lige, da to nije mozda bio top10 igrac?filip13 je napisao/la:igrac koji je u najboljoj petorci lige,je obicno i u top 10 igraca lige,sta god ko na forumu,na basketu,bilo gdje mislio,nije izabran u najbolju petorku lige od strane neznalica
Donnie Darko je napisao/la:DeAndre Jordan ima najbolju petorku lige, da to nije mozda bio top10 igrac?filip13 je napisao/la:igrac koji je u najboljoj petorci lige,je obicno i u top 10 igraca lige,sta god ko na forumu,na basketu,bilo gdje mislio,nije izabran u najbolju petorku lige od strane neznalica
piše u postu da je obično i takav igrač i u top 10 igraca lige,ne u svim slucajevima,ali je po glasovima onih koji su tad birali petorke on valjda bio najbolji centar,e ako je tako bilo,onda je valjda i prošle sezone jokic bio najbolji centar lige po glasovima onih koji biraju najbolje petorke,ne po glasovima nekih tamo na nekom tamo forumu
- djoleprijedor
- Kontakt:
Izgleda da u TOP 10 NBA mozes biti iskljucivo ukoliko ti Trijumvirat sa SS.ba foruma aminuje.
Mens sana in corpore sano.
mozemo mi svi imati svoje top 10,top 20 liste,ali zna se ko je zvanicno u najboljim petorkama lige
otkud ti to pravo?filip13 je napisao/la:mozemo mi svi imati svoje top 10,top 20 liste,ali zna se ko je zvanicno u najboljim petorkama lige

JHam je napisao/la:otkud ti to pravo?filip13 je napisao/la:mozemo mi svi imati svoje top 10,top 20 liste,ali zna se ko je zvanicno u najboljim petorkama lige
moj najveci grijeh
Joakim Noah takodjeDonnie Darko je napisao/la:DeAndre Jordan ima najbolju petorku lige, da to nije mozda bio top10 igrac?filip13 je napisao/la:igrac koji je u najboljoj petorci lige,je obicno i u top 10 igraca lige,sta god ko na forumu,na basketu,bilo gdje mislio,nije izabran u najbolju petorku lige od strane neznalica

vec objasnjeno,pametnom,onima drugima eno par postova iznad pa nek ponavljaju gradiuvo
Ne zuri se sa povratkom, hoce da se oporavi u potpunosti. Jucer je izaslo da ce biti pomocni trener ove sezone. A jos ako fuli ovu sezonu osiguranje ce pokriti cijelu godinu plate tako da je to jos jedan bonus ako fuli. Iako mislim da bi mogao odigrati zadnjih 10-20 utakmica da se vrati u fazon, kao sto je PG uradio sa Indianom.Edviin je napisao/la:Bas sam razmisljao, kako da niko ne komentarise cinjenice da ce money man, da presjedi jos citavu sezonu zbog ahiloveReX je napisao/la:Gdje je i sta radi John Wall aka the real GOAT (zbog ugovora)?jadan wash. Sa takvim fransiznim igracem
Alfonzo otpusten 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Pa sam si rekao da obicno jeste ali ne mora da znaci, znaci da first team nije jednako top 10, barem sto se tice C pozicije.filip13 je napisao/la:vec objasnjeno,pametnom,onima drugima eno par postova iznad pa nek ponavljaju gradiuvo
Mada Jokic moze biti borderline top 10, prije 11 ali eto nekom je bolji od Lillarda, meni nije

obavezno u post ubaciti bilo kakav smajli,obavezno,time se dodaje na vaznosti napisanog,sad sto nema neke pameti u napisanom,**** to
Izgleda Zion propusta par prvih sedmica, Pelsi kriju koja je povreda
Prvo rekose severe knee injury sad govore nije "severe" ali jeste povreda koljenaMElloo je napisao/la:Izgleda Zion propusta par prvih sedmica, Pelsi kriju koja je povreda
Procitah negdje da je valjda rijec o nateknutom meniskusu. Koliko znam to je povreda primjerenija veteranima nego mladim igracima.
Kad uzmes u obzir njega i sta radi od koljena, ja sam siguran da ima koljena ko da ima 30 i kusur godina...Epidaurus je napisao/la:Procitah negdje da je valjda rijec o nateknutom meniskusu. Koliko znam to je povreda primjerenija veteranima nego mladim igracima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.