Mozda ali opet takva su pravila. Bonnuci je svojom kretnjom utjecao na golmana, barem tako sudije vide, ybg.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kakva zavrsnica, ponistise gol i dobise dva crvena, bolje nije moglo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Svaka cast sudiji sa neutralne strane pokazo je velika mu..,al kad god gledam juventus ovaj njihov treci golman je zaduzen za prigovaranje i ganjanje sudije il ga ja bas uvjek ufatim u tom trenutku
- TheTruth34
- Kontakt:
Izvuče Juve bod 
- nextterrain
- Kontakt:
Samo se sjecam da se na ljeto pisalo da je Allegri bolji trener od Ancelottija 
Iako se slažem da je gol opravdano poništen, s obzirom da itekako ima smisla da je Bonući uticao na reakciju golmana Salernitane, ovo se sudi samo u Italiji.
Na sličan način je Milanu poništen gol protiv Intera u kupu prošle sezone, zapravo zbog istog pravila.
Gledao sam par mečeva Premiershipa i Bundeslige, hladno priznaju ovakve golove.
Na sličan način je Milanu poništen gol protiv Intera u kupu prošle sezone, zapravo zbog istog pravila.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sto Allegri duze ostane to ce steta biti veca. U Italiji trenutno nema dovoljno dobrih trenera i mislim da ce Juve morati posegnuti za kakvim strancem. Tuchel bi mozda bio pozitivna sok terapija za trenutno stanje a i mislim da bi on mogao da donese ono sto se od Allegria trazilo prvi put kad je dobio otkaz.
Allegri nikad nije bio vrhunski trener , samo je imao srecu da dobije 2 ekipe koje su tad u tom periodu igracki bile najjace. Uspio je iz Milana da otjera Pirla u Juventus i da s Milanom izgubi titulu od Conteovog ratnickog Juventusa, a i evo ove zadnje dvije sezone pokazuju sve njegove nedostatke i daju potporu argumentu da je jednostavno ima predobru ekipu i pojedince kad je uzimao titule te da je konkurencija izostala.
Allegri nikad nije bio vrhunski trener , samo je imao srecu da dobije 2 ekipe koje su tad u tom periodu igracki bile najjace. Uspio je iz Milana da otjera Pirla u Juventus i da s Milanom izgubi titulu od Conteovog ratnickog Juventusa, a i evo ove zadnje dvije sezone pokazuju sve njegove nedostatke i daju potporu argumentu da je jednostavno ima predobru ekipu i pojedince kad je uzimao titule te da je konkurencija izostala.
Pa poništavali su u LP, puno prije uvodjenja VAR-a. Na 4:21. Sasvim opravdano poništeno.Raonffa je napisao/la: ↑11 sep 2022, 23:00Iako se slažem da je gol opravdano poništen, s obzirom da itekako ima smisla da je Bonući uticao na reakciju golmana Salernitane, ovo se sudi samo u Italiji.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Apsolutno milik nije ispao glup! Juventusu ispred svega je potreban zar. Zar koji je allegri ugasio u timu, ugasio ga sa dvije tone vode na glavu navijacima, igracima i svima svojim uzasno retardiranim ponasanjem na terenu (vodjenje utakmice, tajming presinga, nacina napadanja itd itd) i van njega (krimogenim presicama gdje vrijedja svu inteligenciju koja postoji) kao i na treninzima vec godinu i po jer nista ne rade, ocigledno ali on to masno naplacuje i zvizduce u nebo, a braca kao @italia i slicni nadju za shodno da optuze npr vlahovica, i ne znam koga za lose rezultate.
A brate imao je zuti, znao je koja je kazna za skidanje dresa, a i Juventus je trenutno potanak zbog povreda i svega. Pravo glup nacin da dobijes crveni i za iduce kolo ostavis tim na cijedilu. Milik je za Keana space shuttle i njegovim ulaskom se promijenila dinamika utakmice. Vjerovatno da je igrao od prve minute i ishod bi bio drugaciji ali eto i to se moze gledati kao greska Allegria.dinoo je napisao/la: ↑11 sep 2022, 23:07Apsolutno milik nije ispao glup! Juventusu ispred svega je potreban zar. Zar koji je allegri ugasio u timu, ugasio ga sa dvije tone vode na glavu navijacima, igracima i svima svojim uzasno retardiranim ponasanjem na terenu (vodjenje utakmice, tajming presinga, nacina napadanja itd itd) i van njega (krimogenim presicama gdje vrijedja svu inteligenciju koja postoji) kao i na treninzima vec godinu i po jer nista ne rade, ocigledno ali on to masno naplacuje i zvizduce u nebo, a braca kao @italia i slicni nadju za shodno da optuze npr vlahovica, i ne znam koga za lose rezultate.
Pa ja kažem da je opravdano poništeno, ali nije jednak kriterij u svim ligamaTonySosa je napisao/la: ↑11 sep 2022, 23:07Pa poništavali su u LP, puno prije uvodjenja VAR-a. Na 4:21. Sasvim opravdano poništeno.Raonffa je napisao/la: ↑11 sep 2022, 23:00Iako se slažem da je gol opravdano poništen, s obzirom da itekako ima smisla da je Bonući uticao na reakciju golmana Salernitane, ovo se sudi samo u Italiji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- IlCapitano
- Kontakt:
Po bukvalnom slovu pravila Bonucci ništa pogrešno nije uradio. Niti je blokirao vid golmanu, niti je natjerao golmana na reakciju svojom kretnjom. Uzmi gumicu i obriši ga sa terena rezultat Milikovog udarca je isti."interfering with an opponent” means preventing an opponent from
playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s
line of vision or challenging an opponent for the ball
Dok god se sudija trudi biti glavni akter umjesto nekog čije ime nećeš nikad zapamtiti nema hljeba od njega.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nije mi jasno sto onda nije ponistio crveni Miliku ako je vec ponistio gol 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa ok mozda i poniste sad
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nece on dobiti otkaz. Bukvalno je Juventusova jedina nada za spas da se do januara proba biti blizu cetvrtog mjesta i moliti Boga da se Pogba i Chiesa vrate citavi i bez problema, a s njima i Di Maria da doprinos.
Sve drugo je ponor.
Nije malo da takva 3 igraca fale bilo kom u Evropi, ali nema alibija, Juventus samara ko stigne, a jos gore bijedne ekipe u Torinu koji je bio neosvojiva tvrdjava.
Sve drugo je ponor.
Nije malo da takva 3 igraca fale bilo kom u Evropi, ali nema alibija, Juventus samara ko stigne, a jos gore bijedne ekipe u Torinu koji je bio neosvojiva tvrdjava.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Vrlo moguće da je ovdje Candreva bio zadnji igrač, naravno nisu o tome razmišljali
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
dachodachoni
- Kontakt:
Pa samo se igraci u sesnaestercu gledaju o ovakvim situacijamaIlCapitano je napisao/la: ↑11 sep 2022, 23:36
Vrlo moguće da je ovdje Candreva bio zadnji igrač, naravno nisu o tome razmišljali![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.